FIV in Ungaria 32
Raspunsuri - Pagina 14
ala77 spune:
Internet, multumesc. Adevarul e ca sunt ingrozita de operatie, asa ca as prefera sa n-o fac daca nu e neaparat necesar. Desi ma gandesc ca daca hidrosalpinxul a aparut dupa stimulare, va creste mai mult dupa inca o stimulare...
Dupa laparo, la cat timp pot face fiv?
BoboMom spune:
Ala77 - si eu am avut hidrosalpinx pe partea stanga (unde deja nu mai aveam ovarul) si doctorul meu a spus ca trebuie scoasa trompa inainte de FIV, asa ca am scos-o. Cel mai bine e sa-ti intrebi medicul si sa faci ce-ti spune. Operatia nu a fost grea - mi-a scos-o prin laparoscopie si mi-am revenit repede.
Sanatate si mult succes!
Laura
adaca spune:
LELIUTZA creste inima in mine ca dr.Craina e vorbit numai de bine. Sa stii ca la Bega, la sectia de maternitate s-a mai facut ceva. In primul rand wc-ul e super acum, tin minte cand am nascut gemenii ca din cauza wc-ului m-am
Si cred ca stii cele trei rezerve sunt puse la punct, aproape ca cele cu plata. ![]()
![]()
![]()
TIA nici o problema data viitoare te anunt si atunci va fi 

pentru tine si DARIA
MIHA2004 ??? Oricare e rezultatul suntem alaturi de tine ![]()
![]()
![]()
BORZASIMO iti tinem pumnii pentru maine, drum bun.![]()
![]()
![]()
CRISIS, LENY, PUSSI, ANDICU, LIANA si toate fetele![]()
![]()
![]()
Ade cea mai fericita
si DARIUS, CAIUS si RARES

AB Darius si Caius Gazele
http://www.flickr.com/photos/14340770@N02/
crisis81 spune:
Hello lumeeeeeeee!
Fetelor am ajuns cu bine, de fapt am ajuns de azi dimineatza dar am fost plecati la Budapesta, dupa aia, cand am ajuns in Szeged ne-am oprit sa mancam si acum ne-am cazat, ne-am schimbat, am facut dus si .... si atat ca unguru doarme demult
desi avem camera foarte romantica, cu semineu

.
Astept cu nerabdare ziua de maine sa ma intalnesc cu fetele
si pe urma cu doctorul
.
Leny astept sa te vad maine
.
Borzasimo si Raluna abia astept sa ne vedem!
Sandica si pe tine abia astept sa te revad!
Andiculee
. Ne vedem vineri. Sa nu uiti de poza!
Va
pe toate, dar nu va mai enumar ca sunt obosita rau!
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">
Poze, amintiri, etc...
Elmasi spune:

buna fetele. am intrat sa va salut.
sa stiti ca nu v-am uitat, va citesc zilnic, dar cum eu nu am nici o noutate inca,( adica eu inca astept prima intalnire cu doctorul - 26.03)nu am ce sa scriu. astept si eu sa intru pe tratament si atunci o sa va tin la curent cu tot ce mi se intampla.
pana atunci pupici multi 

pentru toate
miha 2004 imi pare rau pt rezultatele tale, sunt alaturi de tine si inca mai sper ca poate maine (azi ti-ai facut bhcg) ne vei da o veste buna....
Miha3 iubita stau cu sufletul la gura si astept data de 13... hai ca nu mai e mult. numai maine nu-i poimaine...

te astept cu vestiile alea bune....
liana, oltencuta mea te pupic dulce 

eu m-am hotarat sa repet prolactina luna viitoare la urmatorul CM pt ca acum mi-a iesit foarte mare. dar cum in dimineata aia am fost f. nervoasa cred ca si deaia a iesit asa mare. deci am sa o repet in martie.
pupici la toate
adaca spune:
CRISIS - CIO - ma bucur ca ai ajuns cu bine. Astept vesti bune de la tine 

si pe nenea Zadori. Arata-i pe DARIUS, CAIUS si RARES si spune-i ca asa vrei si tu.![]()
![]()
Ade cea mai fericita
si DARIUS, CAIUS si RARES

AB Darius si Caius Gazele
http://www.flickr.com/photos/14340770@N02/
miha2004 spune:
Buna dimineta, nu am putut sa va anunt aseara din motive de net, imi cer scuze, rezultatul a fost < 1,2 dar eram pregatita. Am pus pe cineva din ungaria sa-l sune pe zadori si sa-l anunte si a zis sa-l anunt cand imi vine al 2-lea CM sa incercam iara, dar eu as vrea sa incer sa rezolv problema endometrului(7,4 la ET) inainte de a incerca iara.Va multumesc la toate si va 
Liana30 spune:
mihaaaaa![]()
miha3tin pumnii stransi.pup fata super optimista.
Elamsiasa sa faci sa o repeti.e mai bine.
va pup pe toate
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
Putin cu putin se aduna marea...
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
tuculucu spune:
Haideti sa mai invioram subiectul nostru!!!
ieri facut test de sarcina: pozitiv, 2 liniute clare
azi beta hcg : 219
nu e cam mic? ultima menstruatie pe 16.01.08, ET pe 31.01.08
eu cred ca sunt dar parca mi-e frica de beta hcg-ul cam mic...
voi ce ziceti?
cred ca o sa mai fac un beta hcg peste 2 zile, sa vedem cum creste...
am emotii... mi-e frica sa fiu happy...
pupici la toate ... 
cami
Miha3 spune:
Tuculucu - ti/am scris un mesaj foarte lung dar nu eram logata si mi la sters.
Ma bucur foarte mult pentru tine. Sa fie intr-un ceas bun. Sa ne intalnim si sa ne masuram burtile.
Eu o sa fac joi testul de sange si vineri o sa am raspunsul.
Valoarea de la testul tau e foarte buna. Pe buletinul meu de anul trecut de la Bioclinica scria intre 0 si 5 negativ, intre 5 si 25 neconcludent si peste 25 pozitiv.
Poti sa il repeti numai ca sa vezi cum se dubleaza valoarea.
Eu o sa fiu impacata numai dupa ce vad embrionii la eco si atunci o sa dau vestea cea mare. Am avut o experienta neplacuta la primul fiv asa ca trebuie sa vad ca e bine.