Ce marci folositi ?

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

quote:
Originally posted by petaluda

Androix, Hermes nu ofera doar acel tip de genti-sacosa,ci si mai clasicele si intemporalele genti
Birkin http://www.interencheres.com/img/img_actu/sac%20hermes.jpg
si Kelly http://www.bbc.co.uk/portuguese/especial/images/1538_bolsas/516850_bolsaskelly.jpg

E, am vazut si eu vand si genti serioase nu numai sacosele... Sunt si eu plimbata Ba mai mult, mi-as fi luat si eu dar m-a descurajat lista de asteptare lunga de cateva luni

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Sa inteleg ca am avut dreptate Amy, cand vazut ce am vazut in Viena? Mariahilferstrasse e bestiala!! Pentru mine cel mai frumos oras era Barcelona. Asta inainte sa vad Viena! Este un oras de exceptie cu oameni incredibil de amabili si care vorbesc engleza!!!
Unboticutz, ai mare dreptate. Si eu fac cumparaturi cand ies din tara cat de des pot, dar din pacate nu ies de mai mult de 2-3 ori pe an. Si atunci, colind cele 2 mall-uri si cumpar de aici.
Am si firme pe care le evit: Ziggo o firma de 2 lei. Am vrut eu sa lucrez in perioada studentiei si am stat o zi de proba acolo. Puneau etichete in spate cu Ziggo, hainele erau luate la preturi derizorii din Italia. Nu va spun cum m-am simtit in ziua aia in magazin, simteam toate privirile aruncate de sus ale toapelor care intrau in magazin. Mi-am dat seama ca nu as putea niciodata sa fac asa ceva. Apoi Polo Garage. Practica niste preturi ingrozitoare. Firma este din Turcia. Nu au nici o logica pentru care ar putea vinde o bluzita cu 250 lei. Kenvelo mi se pare o firma pentru pusti. Cred ca a mai scris cineva mai sus. Terranova, n-am cuvinte, imi da senzatia de un magazin care vinde carpe scumpe. Motivi, nu stiu de ce am dat 80 lei pe o maleta care s-a scamosat grav si abia acasa am vazut cat de prost era cusuta eticheta pe ea. Nu mai intru acolo niciodata.
Si eu am mania cu incaltamintea, nu mai am loc de cutii in casa. Ma doare sufletul sa dau de ordinul sutelor de euro pe o pereche de incaltaminte. Dar nici foarte ieftini nu ii cumpar. Nu cumpar daca nu sunt din piele, am foarte multe probleme, stau cu plasturii in geanta primavara si toamna. Singurele perechi mai scumpe sunt de la Mihai Albu. Mai cumpar de la Musette, Il Passo, Nexus. Dar cel mai mult mi se potrivesc cei de la Fiorangelo. Pentru nivelul meu de trai asta este ceea ce imi permit. Dar sunt multumita, pentru ca am incaltaminte si de 5 ani pe care o port cu drag.
Scuza-ma Amy ca am vb despre pantofi :P

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Carrye , eu am de la Terranova haine care tin si arata ca noi chiar si dupa 4 ani de purtat intensiv. Geanta , idem.
E adevarat ca de acolo iau doar de la reduceri , in rest preturile mi se par enorme , dar trebuie sa gasesti ce e bun , ca nu toate au aceeasi calitate.

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Draga mea, nu ma intelege gresit. Poate am fost eu ghinionista. Am intrat intr-o vara la ei si am facut cumparaturi serioase, eram tare mandra de achizitiile mele. Acum mi-au mai ramas vreo 4 tricouri cu care stau in casa. Vorba unei fete, nici sa duc gunoiul nu ies cu ele :p
Ca sa nu spun ca preturile lor sunt nesimtite de-a dreptul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Da , preturile sunt mari cand nu au reduceri , de banii aia iti iei ceva de la Adidas(zic Adidas pt. ca eu imi iau doar haine sport de la Terranova) , dar la reduceri e ok .
Am vazut si materiale aiurea de tot , eu insa am avut mare noroc cu ce mi-am luat atunci , de-asta spun ca peste gasesti si haine bune , trebuie sa cauti (daca vrei neaparat din magazinul respectiv ).

De afara de unde iti cumperi haine? Ungaria , Austria , Italia?

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petaluda spune:

quote:
Originally posted by Androix

quote:

Androix, Hermes nu ofera doar acel tip de genti-sacosa,ci si mai clasicele si intemporalele genti
Birkin http://www.interencheres.com/img/img_actu/sac%20hermes.jpg
si Kelly http://www.bbc.co.uk/portuguese/especial/images/1538_bolsas/516850_bolsaskelly.jpg

E, am vazut si eu vand si genti serioase nu numai sacosele... Sunt si eu plimbata Ba mai mult, mi-as fi luat si eu dar m-a descurajat lista de asteptare lunga de cateva luni

Andreea mama de Filip si Georgia

Androix, sper ca nu ai luat-o prost, n-am vrut sa insinuez ca n-ai fi " plimbata" chiar am crezut ca tu crezi ca doar acelea sunt gentile Hermes, pana la urma e vorba doar de genti, nu de vreo chestie importante de cultura generala, deci nu mi se pare imposibil si nici grav ca cineva sa nu stie ce genti comercializeaza Hermes.

Xio, foarte haiosi pantofi tai, cred ca ii stiu, i-am vazut si aici pe galben, verde si rosu, sunt lacuiti, nu ? Insa pentru mine sunt o idee cam inalti ca sa ii pot purta. Cred totusi ca fiind cu talpa compensata sunt comozi. Sa ii porti sanatoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns White Pisana spune:

quote:

White Pisana, despre geanta: Eu cred ca merita cumparata, e o investitie de durata. Eu o am de cativa ani si se mentine excelent desi o port des si a carat saracuta la dosare...
Nu iti face griji, o vei gasi cu siguranta si saptamana viitoare. Face parte din linia clasica Longchamp si este reeditata in fiecare sezon intr-o culoare mai diferita ( asta iarna a fost pe gri-metalizat ) dar negru, tabac, maron sunt intotdeauna disponibile pentru-ca sunt modelele de baza. Stiu pe cineva care o are in versiunea tabac de aproape 10 ani si tot impecabila a ramas.
Daca se uda de la ploie o dtergi usor cu o carpa moale. Piele este trata si nu se pateaza ( mie un coleg mi-a varsat cafea pe ea si tot nu a patit nimic, geanta caci colegul ).

Merci pentru detalii Petaluda! Sunt convinsa ca geanta reprezinta o investitie si ca o voi putea purta mult timp. Mai am alte doua genti Longchamp (una alba si una rosie) si stiu ca pielea e de foarte buna calitate...

Cat despre colegul cu pricina...la cat sunt eu de indragostita de genti si pantofi, cu siguranta as fi reactionat la fel ca tine!!!

Daca am starnit curiozitati, asta este geanta cu pricina: http://thumbnail.image.rakuten.co.jp/@0_mall/bellamondo/cabinet/longchamp/0005_01.jpg

Am vazut-o si pe model crocodil dar nu pe negru...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

geanta e superba!!!!!!!!!!
la ce pret e?

si io-s moarta dupa Longchamp, am o geanta rosie dar parca nu-mi vine s-o port p-aci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns White Pisana spune:

Exista doua marimi, una la 180 de euro si una putin mai mare la 220. Eu pe aia mare o vreau...

Astea sunt preturile la Bxl: este posibil ca la Paris sa fie mai mici...am constat lucrul asta pentru alte produse (haine, cosmetice).

Mergi la inceput

Atat de putin? Eu m-am uitat pe site si am vazut la 1000$ si la vreo 350$ si am iesit ca mi s-a facut rau...
M-ai linistit. Inseamna ca nu e asa grav, ca tot vine Sf. Valentin :p

Mergi la inceput