Ce marci folositi ?

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns White Pisana spune:

Dooku nu am de ales...astept salariul care va intra saptamana viitoare! ce sa fac daca luna asta am profitat atat de solduri si m-am rasfatat m-am mult decat ar fi trebuit...

Si mie mi s-a intamplat sa pierd diverse din cauza de nehotarare...sper sa nu fie cazul acum ca geanta respectiva este...oh, mama!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

quote:
Originally posted by Androix

quote:
Originally posted by amyarabella

Am uitat pe primul loc la genti era Hermes doar ca este inca la statutul de dorinta ,cand voi achizitiona una o bag la categoria preferinte.

mami Amy si bebe Stefan

Eu am alta curiozitate: de ce vrei sa-ti achizitionezi o geanta hermes?
Sacosa asta ar fi facut furori pe vremea impuscatului si e ieftina rau, da e hermes

Andreea mama de Filip si Georgia

Da, cred ca am si eu una (de la mama) asemanatoare, de prin anii '80... asa pliabila, de plastic, cu un desen oribil... era buna de tinut in geanta in caz ca "baga" ceva la alimentara si prindeai rand la coada... Ia s-o caut prin pivnita si s-o dau drept "Hermes vintage"... Trendy, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petaluda spune:

quote:
Originally posted by dooku3
unde stilul este confundat cu a epata

Apropos de ce e scris mai sus, asta toamna am plecat in week-end. Dimineata la hotel, la micul dejun isi face aparitia o femeie de vreo 50-55 de ani imbracata cu : bluza D&G cu toata firma inscriptionata pe piept cu auriu, blugi Cavalli, cu firma inscriptionata pe tot fundul, geanta Chanel cu faimoasele litere inscriptionate pe toata geanta, pantofi si palarie Burberry, confectionate din materialul carcteristic al firmei !
Arata ca un panou publicitar, si nimic nu se asorta cu nimic ( poate pantofii cu palaria, dar nici macar ca nu erau acelasi stil )...si asta merge ca ilustratie si pentru ideea ca nu e obligatoriu sa ai si stil daca porti haine de firma.
Aaa...si nu , nu era romanca ci grecoaica, asa ca se mai poarta si la alti. Dealtfel trotuarele Atenei sunt acoperite de Africani care vand copii ale celor mai cunoscute genti ( si marochinerie ) de firma pentru cativa euro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Eu decat sa dau 100 de euro pe o pereche de pantofi prefer sa cumpar 7-10 perechi pe care le port si dupa un sezon le arunc sau nu , in fctie de calitate
Cand am fost la taica-miu si la unchi&matusa erau reduceri la pantofi de vara in cateva magazine.
M-am intors acasa cu 10 perechi , de m-a intrebat taica-miu daca sunt miriapod si el nu stie. de cate ori ii spun ca mi-am mai cumparat ceva imi spune ca asta este o boala
Acum m-am intors din oras , mi-am luat o pereche de pantofi peep-toe , platforma , galbeni cu talpa de pluta. Daca ii vede bunica-mea iar se ia cu mainile de cap Dar eu sunt fericita ca ii pot schimba zilnic.....bineinteles , daca mi-as permite probabil mi-as lua de firma, tot atatia , tot sa-i schimb zilnic...

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petaluda spune:

Xio, cred ca sunt tare draguti pantofii, si eu caut pentru vara o pereche de peep toe galbeni, dar cum debia incep sa apara colectiile de primavara vara prin magazine mai astept, sa am de unde alege.

White Pisana, despre geanta: Eu cred ca merita cumparata, e o investitie de durata. Eu o am de cativa ani si se mentine excelent desi o port des si a carat saracuta la dosare...
Nu iti face griji, o vei gasi cu siguranta si saptamana viitoare. Face parte din linia clasica Longchamp si este reeditata in fiecare sezon intr-o culoare mai diferita ( asta iarna a fost pe gri-metalizat ) dar negru, tabac, maron sunt intotdeauna disponibile pentru-ca sunt modelele de baza. Stiu pe cineva care o are in versiunea tabac de aproape 10 ani si tot impecabila a ramas.
Daca se uda de la ploie o dtergi usor cu o carpa moale. Piele este trata si nu se pateaza ( mie un coleg mi-a varsat cafea pe ea si tot nu a patit nimic, geanta caci colegul ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amyarabella spune:

Carrye ai perfecata dreptate zi de zi pt fiecare e altfel ,eu de cand il am pe bebe nu mai stiu cum e cu munca si cu iesirile cu prietenele la cumaparauri ore intregi .....dar mai am un pic si imi intru in ridm...
Cat despre rautati si sicane ,nu ma deranjeaza si nici nu ma intereseaza sincera sa fiu asa ca...
Vb despre romanii in viena ...eu nu vreau sa fiu rea pt ca si eu sunt romanca “la viena“si fiecare se inbraca asa cum se simnte bine dar nu as vrea nici sa imi spune-ti acum ca roamcele noatre nu se fadeaza dimineata inainte sa duca gunoiul(eu am o prietena din copilarrie este una din cele mai bune prietene a mea care asa imi spune :eu nu pot sa ies din casa nemachiata nici sa duc gunoiul) deci nu va judec, nici nu ma incadrez in acest tipar pot spune ca sunt chiar opusul ...
Marea majoritate a fetelor ramance pe care le-am vazut la cumparaturi pe Mariahilfernstrasse vestita strada cu n“magzine de 2km sunt super fardate exagerat pot spune ,ffff inparfumate cu chanel 5 in genereal si pe tocuri...cat mai inalte ,vb tare la telefon .....ati inteles ideea...NU am nimic cu ele insa fac nota discordanta si ies foarte mult in evidenta(probabil asta si e ideea) ,nu stiu ...
Cat despre Hermes raman la parerea mea e un vis chiar si acele sacosele au un stil aparte...hmmmmm mda !!!!!!
P.S. Nu lucreaza nimeni in domeniu sa ne dea si noaua o explicatie ,teorie ceva dc este atat de mare diferenta intre magazinele din romania si restul europei nu mai zic de japonia si america macar aici in UE ....!!!!!!!!
Spor la cumparaturi !!!!!

mami Amy si bebe Stefan

Mergi la inceput

Xio am o curiozitate de unde cumperi 7-10 perechi de pantofi cu 100 de euro????
Ca eu nu am vazut asa ceva in bucuresti...sau ai zis doar asa...oricum eu zic ca o pereche de pantofi de 100 de euro te tin cat alea 7 acu depinde si cat iti place sa ii schimbi?
Oricum eram curioasa daca ai vb serios sau ai zis doar asa ca vb vine ?!

mami Amy si bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Petaluda , ceva in genul acesta , numai ca sunt mai inalti si talpa e ca de pluta aproape

http://cgi.ebay.ca/MRNDA1-Yellow-7-5-Patent-Platform-Peep-Wedge-Heel-Pump_W0QQitemZ330209179609QQihZ014QQcategoryZ63889QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

si despre Kenvelo dupa parerea mea este o firma pt 13-19 ani cam asa ...hainele sunt prea colorate si prea impopotonate pentru gustul meu

mami Amy si bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

eu cred ca preturile din romania sunt exagerate din cauza cererii. mall-urile sunt pline tot timpul (si nu toti se plimba degeaba!!) si sunt insuficiente. nu sunt foarte multe branduri/magazine si se cumpara in disperare. probabil cand va fi concurenta mai acerba si vanzarile nu vor mai fi infloritoare vor umbla si la preturi. pana atunci..

cererea e mare din doua motive: primul este ca in orasele mari se invart foarte multi bani iar al doilea este snobismul. sunt multi romani care au tendinta sa cumpere produse al caror pret este disproportionat cu venitul. daca aveti prieteni pe la magazinele de telefoane veti afla cu uimire cati romani isi fac CREDIT pentru un telefon mai fitzos. exemple sunt foarte multe (spunea cineva de romani cu masini de zeci de mii de euro care stau cu chirie..)

spunea cineva ca cine are bani face cumparaturi de afara; asa e, dar cred ca sunt destui care nu pleaca in strainatate atat de des pe cat ar dori. si sa nu-i uitam nici pe cei din provincie care vin in bucuresti la cumparaturi..

Ajuta-i sa lupte!

Mergi la inceput