Mamici de septembrie-octombrie 2008 (7)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

bitza2008 asa am patit si eu la prima sarcina. dr mi-a zis ca exista ovulatii spontane care nu apar la date fixe - asa ca ai avut si tu bafta ca si mine
imp e ca bb sa fie sanatos
eu de maine incep serv (dupa un conc medical de 3 sapt). cum a fost la voi prima zi de serv dupa stat in pat 3 sapt? eu am de urcat 2 etaje si de stat in fund 8 ore...
nu stiu ce o sa fac cu somnicul de pranz pe care l-am prestat aproape in fiecare zi acasa

9+

http://bd.lilypie.com/ilhNp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

bunny si io am toane...sotzu ma suporta eroic, cand e cazul!
ramoncza si eu stiu ca analizele de toxo, rubeola..etc nu sunt asigurate de cas..in rest fii optimista si increztoate! cu siguranta va fi bine de data asta!
maria ma simt ff bine dupa inot! mai usurica
codruta se ataseaza la cererea ta si adevreinta de la dr!
oana
bitza si pe mine ma strang blugii in talie un pic!..felicitari pt cele 10s!!!
claudiaH felicitari pt ghemotocul dantzaus !!!!! cand mai mergi la eco?
musette pe PC de la servici mai am ceva cred..cu concediile! iti trimit maine PM
freshana uff..nasol cu serviciul...nici eu nu mai am chef sa merg...

Oana
10+
o noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrusca27 spune:

fetelor,ma primiti si pe mine in listuta voastra? U.M.10.12.2007,voi fi o mamica de septembrie 2008.Vreau sa va spun ca este al doilea bebe,mai am unul mititel de 8 luni,l-am nascut anul trecut in iunie,acum il asteptam pe bebe2,cam repede...dar abia astept sa treaca timpul si sa nasc odata.Fetelor care ma puteti ajuta sa imi spuneti cum sa fac sa trimit si eu niste poze ca nu stiu?si sa imi schimb si semnatura,va roog mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Agness spune:

Buna si bine v-am gasit!
Ma bucur sa ma latur voua. Datele mele sunt: D.N.: 14.04.1972; U.M.:30.12.2007; D.P.N.:10.10.2008
Mai am o minune acasuta, pe numele sau Monica si are un an si 5 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teomaria spune:

'neata, fetelor!V-astept la un ceiut sau o cioco calda .Eu nu am noutati , dar abia astept sa le aflu pe ale voastre
andrusca27 si Agness, felicitari si bine ati venit printre noi!O sarcina usoara si bebei sanatosi va dorim!
Eu am ramas insarcinata cu al 2lea bebe cand primul avea 10 luni;la inceput e mai greu, dar cand se maresc si merg impreuna la gradinita si au aceleasi preocupari e minunat.
andrusca27,in legatura cu semnatura mergi la profil personal , apoi la semnatura si scrii intre paranteze patrate gravi si cate saptamani ai (ex.8+)apoi apesi Trimite.Daca vrei ticker tot la semnatura scrii [ url = " ADRESA LINK-ULUI " ] COMENTARIU [ / url ] fara pauze.
Va pup dulce si s-aveti grija de voi!!

MON BEBE7+

testele mele

a3aminune(eco)
www.onetruemedia.com/shared?p=4e2db81138b42f366a56ea&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Iubirile mele(filmulet)

Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

si de la mine!
noi azi implinim 11s! yuppii!!!! aa...si de ieri..am senzatie clara de voma..ma tine 5 minute...nu borasc..si gata! credeam ca la varsta asta a lui bb nu mai apar..sper sa fie doar alarme false!
teomaria merci de primirea de dimineata! io servesc o cioco calda!
agness si andreusca bine ai venit si sarcina usoara va doresc!..
andreusca da-mi te rog datele tale in formatul in care le-a dat agness! mersik!...aaa...primele 12 mesaje sunt moderata..deci nu va apare in timp real...deci scrieti repejor mesajele

Oana
11s
o noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by freshanana

bitza2008 asa am patit si eu la prima sarcina. dr mi-a zis ca exista ovulatii spontane care nu apar la date fixe - asa ca ai avut si tu bafta ca si mine
imp e ca bb sa fie sanatos
eu de maine incep serv (dupa un conc medical de 3 sapt). cum a fost la voi prima zi de serv dupa stat in pat 3 sapt? eu am de urcat 2 etaje si de stat in fund 8 ore...
nu stiu ce o sa fac cu somnicul de pranz pe care l-am prestat aproape in fiecare zi acasa

9+

http://bd.lilypie.com/ilhNp2.png

Daca ai probleme poti sa reduci programul la 6 ore fara sa ti se modifice salariul

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a-rose spune:

oanasm,
trece-ne, te rugam frumos si pe noi pe listutza...
te-am mai rugat si in trecut...

DN 24.06.1978
UM 19.12.2007
DPN 24.09.2008

multumim frumos
noi azi mergem la eco, la 7+ si m-am ingrozit cand am citit la celelalte fete despre sarcinile lor oprite din evolutie...
DD sa ne ajute pe toate !!!!

7+

rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Neata, fetelor cochetelor!

Bun venit, noilor burtici!

Vroiam si eu sa va intreb, voi aveti momente in care burtica este tare? Mie mi s-a intamplat aseara, s-a intarit burtica, de parca aveam un pietroi in ea. Si aveam o senzatie de jena, in partea dreapta lateral jos, aproape inghinal. Am luat un no spa, am stat cumintica in pat, dar m-am speriat un pic!

Astazi sunt bine, vad! Dar tot m-am speriat!

Va pup!

http://bd.lilypie.com/Xt2tp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mambishp spune:

Buna dimineata burticutze
o zi usoiara si fara probleme
Eu nu am mai scris de mult.
Si vesti nu prea am sa va dau eu nu am greturi , nici somn , iar analizele abia pe saptamana viitoare o sa le fac.
Bun venit noilor burticutze
oanasm multe saptamani fara probleme
agness si andreusca bine ai venit si sarcina usoara va doresc!..

8+
De mi-ar da un baietel
Dragul mamei voinicel!
Vasile A.

Mergi la inceput