Mamici de septembrie-octombrie 2008 (7)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

IO nu ma panichez ca io am stat prost cu simptomele de la inceput

ramo, pe mine m-au costat 400 de ron nalizele. si eu stiu ca nimeni nu le da gratuite pt ca nu sunt.

POZNICI CU NOI

8+ sper la o Andreea Raluca

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Subscriu! Lipsa simptome!
Eu am facut toxo si restul inainte de sarcina in tara, sunt curioasa daca imi da sa fac si aici. Eu m-am documentat, mi-am facut listuta stiu ce trebuie sa cer si sa intreb.Moasa mi-a zis ca intalnirea noastra tine 45min; acuma sper sa am timp sa bifez toata listuta!

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Ramonza nici eu nu am auzit ca analize gen toxoplasmoza,listeria sa se dea gratuit.Gandeste pozitiv,totul va fii bine!

Oanasm ce bine c ai pus modelul de cerere,chiar asta vroiam sa va intreb,daca mai am ceva legi sau chestii care e bine sa le stiu dinainte sa discut la resurse umane imi poti da un pm cu ele ,te rog mult!

Codruta asa norocoase sa nu avem nici un simptom....

Teomaria si eu ca si tine cred ca soarta bebelului stanumai in mainile Domnului,am vazut atatea cazuri care mi-au confirmat chestia asta....eu cred ca o sa fac triplul test caci dr meu mi-l cere si nu vreau sa fiu neascultatoare dar sincer nu am deloc emotii in privinta lui caci stiu cate erori se pot face asa ca chiar e ultimul lucru la care ma gandesc.Daca dr nu mi l-ar cere nu l-as face.

minunea noastra

asa creste minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Bitza, tinem pumnii pentru maine! Sper sa fie ok. Am tot vazut ca tarile din vest au sistemul asta cu moasa. Cum e? Doctorul intervine numai in cazul in care apar complicatii, nu?

http://bd.lilypie.com/Xt2tp2.png

Mergi la inceput

fetelor, m-am linistit! Deci nu sunt singura care se gandeste sa nu faca triplul test( decat la recomandare/cerere). Ma gandeam ca poate sunt eu mai destresata din fire, si asta nu e un lucru chiar atat de bun, intotdeauna!

Mergi la inceput

Multumesc, Codruta!
Asa e sistemul! Moasa te trimite la dr numai in caz de complicatii!
Aici lumea are mare incredere in acest sistem; eu una la inceput ziceam ca fac abonament la avion si merg lunar in tara la dr mea.
Acum m-am calmat! Am mare incredere ca Dumnezeu ma va ajuta sa trec cu bine prin aceasta sarcina!

10+

Mergi la inceput

Apropos de TT!
Eu am vorbit cu doctorita mea din tara si ea a zis ca daca toate morfofetala si analiza la sange ies bine, ea nici nu recomanda sa fac TT.

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

bitza, sa te uiti un pic peste datele tale de pe prima pagina sa-mi zici daca sunt corecte, ca mi se pare ceva ciudat

fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
nu uitati sa dati clik pe casuta:)
fff important!!
totul pentru bebe
10+

Mergi la inceput

Sunt corecte si ciudate intr-adevar! Ca si mine de altfel!
Am ramas la o luna de la cm. Neregulat tare cm!

10+

Mergi la inceput

Fetitelor, v-am pupat!

Sa aveti o seara frumoasa plina de bucurii!

Mergi la inceput