Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(85)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Bonsoar!

1. Clauclau:-sa-ti traiasca Randunoiul si sa facetzi casa buna si viatza frumoasa si de acum inainte vreo suta de ani;
- vopsita esti si mai sexoasa;
- despre accident: ati avut o cumpana...parerea mea ar fi sa tragi duminica ce vine o fuga pana la Biserica;

2. Simonette, nu degeaba am scos eu ieri seara majoretele la antrenament...ce bine te-ai sincronizat cu Roxana-Claudia!

3. Am admirat burtici de Kya, Bubu, Ali-Bia si Stelutza! Pup la fromoase!

4. Giani-Butucica, m-am dus in "vizita" pe mailul comun...la un an erai buclata si bucalata- dragalasha foc, acum la...x ani, ai o burtika regulamentara si esti focoasa nucleara (ca spirit)! Ti pup, mai TNT!

5. Delphinutz, ce-ai targuit din piatza??? Cumva, crevetzi??? Foarte multzumesc de cartzi! Ziceai ceva de niste poze???

6. Minimonix, imi pare bine ca te-ai distrat citindu-ma!

7. Underqueen, felicitari pentru achizitzii ( ma refer ca sutienele-de-alaptat)...da' le-ai luat cu 2 numere mai mari, ca sa nu ai surpriza sa te stranga? Ca dupa nastere...o sa vezi tu...cum iti explodeaza bustul.

8. Ali-Bia, Mussarra si Stelutza, ma bucur ca suntetzi bine!

9. M-au uns pe suflet mesajele din IMPARATZIA MOV...ca Regina-Mama Naty si Printzesa Iulia fac progrese in recuperare.

10. Sovi, ai fost dementziala cu episodul cu Mesterul-cu-Smirghel! Esti in cautarea intimitatzii pierdute...

11. Marina, felicitari sincere si dezinteresate pentru viatza extrem de...extrem de...foarte activa!

Semneaza Mama-lui-Bob-Marley(care se intoarce)

Cory, mamik de Larisik (6 ani) si de Alexandru-Constantin (chiriashu')
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png

"Nu il inveti pe copil ce stii, ci il inveti ce esti." (Eusebiu Munteanu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Fetelor, am intrat in panica... Am urmatoarele intrebari:

Voi faceti torshoanele (tampoanele de vata) acasa? ??

Dati banii la doctor inainte sau dupa nastere??

Imi simt sanii f sensibili... O fi prevestind asta ceva?? Azi am simtit cred ca niste contractii B-H...desi pana acum n-am stiut ce sunt alea... Am citit niste articole despre nastere...poate imi induc eu starile astea...

Ioana
37+ si David

burtica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Ioana, linisteste-te iubita...
Eu am de gand sa imi iau vata suficienta la mine si tifon si mi le fac im mom in care merg la toaleta...
Cat despre "dar", stiu sigur ca dr. mea il ia la sfarsit...dupa...asa mi se pare si normal...Faci cum vrei!!! Nu cred ca iti induci starile alea, cred ca e normal, se pregateste organismul...in mai putin de 2 sapt nasti...

mami de Luca si in 38s cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

AMR 14 zile!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

quote:
Originally posted by simonette

in mai putin de 2 sapt nasti...

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.... nu reusesc sa ma obisnuiesc cu gandul...poate intru in depresie!!!!!

Ioana
37+ si David

burtica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Kya,

pup Doamna-care-ai-fost-azi-pe-tocuri! Trasnet comentariul cu "De maine ma intorc la labele de ratza"!!! Si mie mi-e dor de tocuri...si eu vreau sa fiu male si mumoasa ca Alca-pa-Zapada (Alba-Ca-Zapada)...fala toc palca-s Statu-Palma-Balba-Cot!

Varsta "chiriasului":

Mergi la inceput

NumeIoana,

1. eu imi pregatesc tampoanele de acasa...o plasa...ca sa fiu operativa;

2. mi se pare corect sa-i dai bani dok-ului dupa interventie..altfel miroase a conditionare a actului medical si a dosar penal.

Varsta "chiriasului":

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

am terminat si m-am si odihnit putin ca obosisem...

simonette felicitari pentru stabilirea datei! sa fie intr-un ceas bun!

cory, mai mari de 100 E nu aveam cum sa-mi iau ...sper sa-mi vina; inainte eram 85E

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 36+ cu Tudor Stefan
http://bd.lilypie.com/55oOp2.png

AMR 4 saptamani!!!

Mergi la inceput

Abia in dimineata asta am avut revelatia si explicatia privind apatia lui bebe Alex de ieri...de obicei bebelache e un zbenguit si un fatzait de-mi spun ca-i intra furnici in fund...asta in fiecare zi de cand a prins sa miste in fortza...de ce era asa de adormit bebeloiul? Pentru ca l-am sedat cu MAC. Sor'mea n-a venit in vizita cu mana goala (cand cu crevetzii)...mi-a adus un cozonac bestial cu umplutura de mac...si l-am devorat...si efectul a fost ca l-am sedat pe Alex...de asta nema miscare, de asta cazuse bebele in somn profund. De azi dimineatza Alex e la fel de zbantzuit si zgubilitic.

Fosta-mama-a-lui-Bob-Marley

Varsta "chiriasului":

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

simonette
si o cory
Ioana,si dr meu cica tot dupa nastere incaseaza.
Inainte treb sa ne ocupam de ceilalti:anestez,asist.

Stela 28+Teodora Traseul in burtica

"In sfarsit, suntem si noi voinice in luna a 7 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

Mergi la inceput

Ati fujit di pi forum la tembelizor, la stiri?

Cory, mamik de Larisik (6 ani) si de Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":

Mergi la inceput