Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(85)
Raspunsuri - Pagina 4
Roxana Claudia spune:
Clau - multi ca am vazut ca mi-ai dus dorul.
Da, o sa nasc in aceeasi zi cu Simonette, daca totul e asa cum s-a stabilit. Si eu ma gandeam ca asa va fi de multa vreme, tocmai ca nu-s la prima nastere cu ea. Asa ca eu si Simonette vom naste impreuna. Puteti sa incepeti sa pariati care va naste prima . Important e sa aducem pe lume 2 baieti sanatosi!
Am citit si eu mesajul de la Naty, si mi s-a zburlit parul pe sira spinarii. Sper sa stie ca toate mamicile de pe topicul asta sunt gand la gand cu ea si ca isi doresc din suflet la mica Iulia sa treaca cat mai repede prin asta.
Roxana 38 sapt cu Robert si Catalin (5 iunie 2006)
AMR...PANA PE 18 FEB!!!
floriio spune:
Hai ca mi-am facut curaj sa va mai scriu si eu.
Nu pot incepe decat prin a ura numai bine lui Naty si Iuliei. Curaj mamico si fie ca Doamne-Doamne sa fie alaturi de voi.In alta ordine de idei...Simonette si Roxana....WAW...ce fain sa nasteti in aceeasi zi si cu aceeasi doctorita. Trebuie sa fie super sa va intalniti acolo in ziua cea mare. Apropo de asta, mai este vreo mamica randunica care va naste la Cantacuzino? Eu acolo voi naste si nu stiu absolut nimic despre conditiile de acolo si alte asemenea.
In rest, nu vreau sa mai nominalizez pe nimeni ca am memorie scurta, dar sa stiti ca va stiu pe toate si va citesc zilnic. Chiar admir cat de harnice sunteti si cum scrieti voi tot pe forum. LE felicit pe cele care si-au vazut bebelusii la eco, pe cele care au avut rezultate bune la control si celor care asteapta rezultate la analize, dea Domnul sa fie totul ok.
Marturisesc ca m-am distrat super cu intamplarile puturoase (crevetoase) ale unora dintre voi.
Despre mine, miercuri o sa merg si eu la control sa vedem ce ma face bebelul meu scump si drag.
Va pup pe toate, fara exceptie.
Floriio in 28+ cu RADU
http://community.webshots.com/user/floriio
pucca spune:
Fetelor, sunt asa emotionata! Bebelina mea tocmai a primit de la socrii o pereche de cercelusi minusculi, foarte frumosi. Si avand in vedere ca eu nu am cumparat nimic, deocamdata pentru ea, m-au luat un pic emotiile.
+31, Bianca Maria
pucca spune:
Simonette felicitari pentru termen, sa fie intr-un ceas bun.
Nicol hai cu vestile bune.
+31, Bianca Maria
bitza037 spune:
Hello randunici.....
Ii tin si eu pumnii lui Naty si la bebita ei!!!!!
Bubule ieri ai fost pe la Billa pe la ora 13.00???
De fapt nu ar trbeui sa te intreb ca sigur erai tu....nu te-ai intrebat de ce se uita una la tine asa incontinuu????Nu stiam de und ete cunosc si de unde sa te iau....si mai trageam cu ochiul la figura ta........dupa care mi-a picat fisa.....dar nu am indraznit sa te abordez, ca erai si cu sotul tau....si cu piticul care statea in carut.....
IRINA
+29
sufletel
http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/?saved=1
mstela spune:
'mneata randunici|!Traseram un somnic ca fetele,si m-am trezit transpirata si infometata!!
FELICIT O MAMICA FERICITA CARE PUPA BB EI PE 18!!
Alina,cum a fost plimbarea?
si eu o ioana vesela si glumeata...de ce sa ma supar,mama?Am ras mai degraba.
si o ursuleata,si laly si clau!
OO,pucca traiasca Biencutza cu cercei noi!!
TRECEM LA INFULECAT ACUM!!
Stela 28+Teodora Traseul in burtica
"In sfarsit, suntem si noi voinice in luna a 7 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"
Simo27 spune:
Simonette,felicitari pentru data satbilita...chiar ca sunteti norocoase si tu si Roxana,ca o sa nasteti aproape impreuna...si apropo de pariuri,care va fi prima...cred ca amandoua,ar fi ceva sa nasteti si in acelasi timp,nu?atunci sa o vedem pe doctorita
Simo,mamica lui DAVID,,36+ cu SAMUEL
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
Simo27 spune:
Fetelor,mi-am pus si eu sclipici!
Simo,mamica lui DAVID,,36+ cu SAMUEL
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
simonette spune:
Mai am dorm it un pic si cand m-am trezit v-am cautat pe la cap[itolul trecut, ca nu-mi venea sa cred ca sunteti voi tot la pagina la care erati cand m-am culcat... Se mai intampla si minuni!
Va pe toate si va multumesc ptr felicitari...
Daca puneti pariu pe mine sa stiti ca s-ar putea sa pierdeti fiindca sunt la prima nastere siigur nasc mai greu decat Roxanik, care e la a 2-a nastere! Eu as paria pe ea... V-o spun suroreste
mami de Luca si in 38s cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2
AMR 14 zile!!!!
cami33 spune:
Felicitari Simonette! Ce putin mai ai si tu...Morcovei, ceva???
M-as baga la un pariu dar dupa experienta lui Naty nu prea mai am curaj...Sa va fie bine la amandoua, ca ordinea nu mai conteaza
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002)si 31+Luca Razvan
pozici cu Alexica si burtica