Mamici de iulie-august 2008 (30)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Salutare gagici.
Voi va ingrijorati ca n-as pus decat 4-5 kile? Pai io nici 2 nush daca am pus. Ultima data cand m-am cantarit acu 2 sapt aveam in plus doar 1,5 kile. Dar nu-mi fac griji, sunt convinsa ca o sa recuperez acusi, prin 6 luni.
Mona si la medicu meu de fam e o aglomeratie de te-apuca toate caldurile. Si desi scrie pe usa ca gravidele si copiii au prioritate nu se tine cont. Doctorita m-a chemat inauntru de vreo 2 ori si mi-a zis sa nu mai stau dar stramba lumea din nas si comenteaza si io nu stau sa ma cert cu taranii. Prefer sa astept si sa nu ma stresez, astia asa se agita si stau ciorchine la usa, nu cumva sa intre altu in fata.
Biri sa-ti traiasca frumushik.
Cami scumpa imi pare rau ca treci prin asta insa eu zic sa nu te grabesti sa gandesti ce-i mai rau. Stiu ca ti-e greu dar gandeste-te ca esti si mult mai sensibila si ti se pare ca restu nu te inteleg de ajuns. Eu de exemplu ma enervez asa tare pe sot cateodata ca mi se pare ca nu prea il intereseaza bb, da el saracu vine rupt de la servici si mai are si pe acasa de mesterit si cand il mai cicalesc si io ofteaza si nu zice nimic. Eu zic sa nu mai pleci urechea la ce zice tata si soacra, oamenii astia cateodata nu stiu cand sa taca. Sunt convinsa ca nu vor sa-ti faca rau dar nu se gandesc ce scot pe gura. Si maica-mea mai zice cateodata cate una de ma lasa masca. Dupa ecografia din sapt 13 i-am zis ca a trecut perioada critica si ea: ce bine ca acu mai faci si tu ceva in casa. Inchipuie-ti cum m-am simtit.
Asa ca... cu sotu, ori faci cum zic fetele, te duci dupa el, ori astepti sa vina si discutati serios. Maine incepe scoala de mame la Eva nu vii si tu?

bujo 16+
album de nunta
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Mada tocmai voiam sa spun ca mi-am luat si io aseara cartea asta si radeam pe infundate. Si eu v-o recomand ca e mult mai optimista si ironica decat altele, ceea ce e chiar recomandat pt noi, mai ales ca mai avem stari depresive. In romaneste se numeste "Cel mai simpatic ghid de sarcina" de la Humanitas.
Scria o chestie legata de sex: Cea mai buna e pozitia lingura, in care barbatul te penetreaza lateral; asa poti sa-ti tii linistita perna intre picioare.

bujo 16+
album de nunta
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Mada, nu am reusit sa incarc singura pozele . Ti-am trimis pe mail 2 mesaje, pune-le te rog tu in albumul meu.

pup you,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si asteptand o

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

BIRI,la multi ani,sa ti traiasca printesa si sa va aduca numai bucurii!!!si sa fie sanatoasa,ca asta e cel mai important!
stiu ce senzatii incerci,eu cand ma uit la cris,cand vad cate stie,cat vorbeste,ma gandesc cand a trecut timpul...of,dar cand vor fi mari si ne vor spune sa nu i mai stresam?

DIA,sambata am primul examen la franceza,apoi miercuri altul si inca unul nu mai stiu cand...n am niciun chef...

CAMI,of,m am intristat cand am citit ce simti...eu nu stiu ce sfat sa ti dau,nu l cunosc pe sotul tau sa mi dau cu presupusul,dar cel mai bine ar fi sa discuti pe sleau cu el,sa i spui ce simti...

BUJO,mie nu mi e de asteptat neaparat la med de familie ci de faptul ca poti contacta de acolo cine stie ce boli...
cat despre replica sotului tau,mi se pare ca barbatii sunt insensibili rau,frate...si sotul meu azi noapte la 5 a prins momentul cand m am dus la baie si a venit sa si satisfaca poftele trupesti,asta desi eu adormisem la 2,ca atunci se culcase cris..el sforaia de mult...nu ca eu n as vrea,dar pt mine cel mai imp e copilul si mi e tare frica sa nu se intample ceva...dar el nu intelege...

MADA,am ras cand am citit replicile din cartea aia..tare dreptate are autoarea...

CRISTINAP,bine ai venit!

LORI,nu te ingrijora,bebe e bine,se misca,doar ca nu l simti tu..o sa vina si mom acela in curand!

LOCCA,e posibil sa fie o alergie,dar tb sa descoperi la ce,sa elimini sursa alergiei..poate ceva de lana,poate praf...

20+ cu bebe codrin si mami de cristian

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Daca tot e vorba de carti haioase am citit si eu una scrisa de Jenny McCarthy - "Rasete din burtica". E foarte amuzanta si plina de autoironie. M-am distrat copios si am citit-o asta vara cand nu eram . Acum ar fi si mai savuroasa!

Anna 16+ cu Maria
AMR 24
vinebarza
bebe
www.flickr.com/photos/23027377@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

am vazut pozele,sunteti foarte frumoase,iar copiii,minunati!as vrea sa pun si eu niste poze,dar va rog sa mi spuneti voi toti pasii,ca eu nu prea stiu engleza.

20+cu bebe codrin si mami de cristian

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

Mona replica aia mi-a dat-o mama nu sotu. Despre sot nu pot sa ma plang ca ma menajeaza. Si asa imi suporta toanele care, slava Domnului sunt din belsug. Iar in ceea ce priveste sexul nici nu se gandeste sa-mi impuna ceva. Mai degraba mi-as dori eu dar cum nu ne lasa medicu... Si oricum de cand am inceput sa am contractii usoare n-ar mai vrea el de frik ca nu pateasca bb ceva. Il mai satisfac eu din cand in cand, dar pentru ca vreau eu nu pentru ca mi-o cere el.

bujo 16+
album de nunta
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Mona ca sa iti fie mai usor trimite-mi mie pe mail pozele care vrei sa le pui si eu le pun era un fisier acolo untitled si l-am numit eu Monalac. Mailul meu e id-ul de aici @yahoo.com, adik mada_mxm@yahoo.com.
Caprioara ti-am pus pozele.
Bujo super ca este si in ro ma gandeam ca poate nu o sa o gasiti, mai e belea eu am ras de numa la cartile ei, f distractive si pline de adevar.
CristinaP esti pe listutza. Astept si data nasterii ca sa stim cand sa iti uram LMA.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Mada, ai primit doar un mesaj? Ca ti-am trimis 2, iar in primul erau mai multe poze si mai recente. Nu a intrat?

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si asteptand o

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Caprioara primisem numai unul, na exact acuma a ajuns si al doilea. Merg sa le pun si astea.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput