Mamici de mai-iunie 2008 (34)
Raspunsuri - Pagina 5
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by Andree27
Cleo stai linistita ca si eu am vecini din aia dusi putini cu pluta!!!!Si la noi e tapet in ambele camere,dar am avut noroc ca azi au si inceput baietii si deja intr-o camera e dat jos!!!Noi vrem sa si spargem si sa modificam bucataria si de pus alta faiantya si gresie prin baie si bucatarie!!!La noi e mult ,dar baietii care ne fac au zis ca in 3 saptamani e gata!!Doamne da!!!Sa-mi tineti pumnii!!!Nu e rau la socrii ca m-am scos ca nu mai fac de papa si sunt ca in vizita ca nu fac nu stiu ce ,dar ca acasa nu e nicaieri!!!Ne-am mutat doar de o zi si deja abia asytpt sa plec acasa!!!
Andreea22+ in asteptare de un ingeras:
Eric Ianis
noi doar o camera vrem sa punem la punct. Nu e zugravit de 10 ani..si e nevoie, pt bb ash vrea sa fie curat, varul dezinfecteaza.. cica e un sindrom, al closhtii, sa pregatesti locul unde va veni bb :) Normal ca vrem ce e mai bun pt bebic. Nu imi place partea de var, strans/rearanjat, speram ca sapt terminam tot!
27+
soarele din viatsa noastra si o burticutsa
Andree27 spune:
Cleo bine zici cu closca ceva,ca si noi tot pt bebica vrem sa amenajam tot sa fei frumos si curat pe cand vine el pe lume sa aiba o casuta curata si aranjata!Daca la tine e numai o camera sper sa terminati repede sa nu fi nevoita sa stai mult in praf!Iti tin pumnii!!
Andreea
22+ in asteptare de un ingeras:
Eric Ianis
aelita spune:
da,se numeste SINDROMUL CUIBULUI .
Ajutati-o pe Sonia
Sofía (2ian2007) 
25s(DPN 18mai2008)
Andree27 spune:
Gabitzule imi scoti te rog de la nume Ianis de pe prima pagina ca inca nu suntem convinsi ca ramane ,dar de Eric e 100% batut in cuie!!!Numai cand ai timp si poti!!!!
Merci mult!!

Andreea
Eric Ianis
MsBB spune:
Buna fetelor!
Sper ca sunteti toate bine , desi din cate am reusit sa citesc am mai vazut si ceva nori :9 Din pacate in viata tuturor mai vin si pleaca norishorii.
Fecian , condoleante pt bunica ta. Sper sa te intareasca D-zeu si sa gasesti puterea sa treci peste acest moment cat mai usor.
MissParker s-ar parea ca ai gasit reteta ideala pentru o burtica suparata. Sper ca DC nu o sa-ti mai cauzeze astfel de neplaceri hihih.
Luminel , mai mult pt tine am vrut sa postez ,am vrut sa-ti dau un pupic. Nu fi supi, suntem oameni si cu totii gresim, nu ? Cum spuneau si alte fete , poate a scapat din vedere , poate nu au avut fetele nimic de zis potrivit la momentul acela... in fine , tu stii mai bine.
Gabitzam , felicitariiiiii. Ma bucur ca s-a "ridicat" pietroiul ala de pe sufletul tau. Sa ai parte de un BB sanatos , nazvdravan si fericit.
Andree , sper ca se tin de cuvant. Acum 3 ani cand am ne-am mutat noi, echipa de muncitori ne-a promis ca in 3 sapt e totul gata. Eheee lung drum de la vorba la fapta. Daca ai timp sa te tii de ei ar fi f bine. Din pacate eu atunci i-am cam scapat din mana si se intindeau ca o iarna pacatoasa. Odata am venit sa vad ce fac si se auzea galagie in apartament dar in momentul in care am bagat cheia in usa sa deschid , s-a facut liniste. Ei probabil tineau cheia prin interior bagata in usa si n-au vrut sa deschida chip. Am turbat de draci ahaha. In fine dupa ce am vazut ca se lungesc , am venit intr-o zi la ei si le-am zis ca le platesc si de a doua zi ii salut din drum. Sa vezi cum s-au schimbat lucrurile. A doua zi erau asa de multi in apartament ca m-am speriat , erau ca furnicile.Eehehe hai ca ma intind cam mult dar imi aduc aminte cam cu scarba de tot ce a insemnat atunci renovarea apartmanentului.
Lucruri facute ca la noi nu?
Va pupic fetelor , si sper ca suneti toate happy si bine.
Adriana
25+ ,
Andra
http://bd.lilypie.com/cAoqm7.png
leeloo2004 spune:
In primul rind Gabitzam - felicitari, bine ca totul s-a terminat cu bine!!! Multi
!
Fecian - si eu am patit asa saptamina trecuta - ameteli cu varsaturi - se pare ca eu am avut o criza nasoala de hipocalcemie pe fond de tensiune scazuta...
Aelita - inca nu sunt lamurita ce are (pentru ca in continuare nu e in firea lui)... Mama mi-a spus ca l-a luat de la gradi si aproape dormea pe el, lucru care e de inteles, dar e in continuare foarte plingacios...abia astept sa ma duc acasa sa vad cum e!
Gabriela
24+ cu
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
MsBB spune:
aelita era sa uit , am vazut si eu pozele , moama m-am indragostit hihih , am tinut o poza cu printesa ta deschisa cateva ore si tot am admirat-o hihih .
Apropo de sindromul cuibului, am impresia ca suntem toate infectate.
Sper doar ca va feriti de gripa asta care bantuie.
Adriana
25+ ,
Andra
Andree27 spune:
MsBB sper sa nu patim asa ca nu stiu ce le fac!Atia sunt 4 baieti tinerei si azi au inceput si au si dat tapetul dintr-o camera jos si in bucatarie au spart tot si toata bucataria cum vroiam noi si faianta!E dpret ca azi toata ziua a stat sotul meu acolo,si maine la fel dar el lucreaza 2 zile si 2 e liber!!!Baietii astia i-au facut si verisoarei mele tot apartamentul care la suprafata e putin mai mic ca al meu ,bine atata ca era semifinisat,dar l-au terminat in 2 saptamani!!!!Eu tot sper sa fie bine si sa nu pun raul in fata ca sincer daca ar fi dupa mine acuma m-as muta inapoi acasa!Si dupa aia imi iau un concediu medical sa stau acasuca ca sunt super obo,si mai am din ala medical dat de medicul de familie chiar tot ca nu mi-am luat anul acesta deloc!
VOi cum o sa faceti cu concediul, mai ales cele apropiate de varsta sarcinii cu min,cand va luati?
Andreea
Eric
MsBB spune:
Am si eu o intrebare la voi , deja incepe sa mi se urce la cap si din ce am citit nu prea m-am lamurit.
Voi aveti cumva mai multe alunite de cand ati ramas insarcinate? Am observat acum ceva timp pete mici mici mici dar destul de multe , pe piept , pe brate si chiar cateva pe fata. Sunt micute dar mi se pare ca tot cresc . Nu sunt alunite la genul chestii crescute pe piele , doar pete negre, micute care ... cresc?!?!?
O sa intreb neaparat si medicul ginecolog dar pana atunci ... cineva a observat acelasi lucru?
Sper ca e trecator si pana la sfarsitul sarcinii nu o sa devin un dalamatian.
Adriana
25+ ,
Andra
MsBB spune:
Andree , Doamne fereste! MI-ash dori din inima sa stiu ca sunt singura care a avut de a face cu mesteri Manole din aia cum am povestit eu. In cazul meu , au si mirosit ca nu are nimeni timp sa ii verifice si probabil jucau sotron in loc sa munceasca ahaha.
De fapt, mai spre sfarsit am aflat de ce se intindeau ei asa ... Seful lor accepta mai multe lucrari , in mai multe locatii , si lua oamenii dintr-un loc in altul in functie de rabdarea clientului.
Iti urez bafta si sa iasa totul asa cum iti doresti , un adevarat cuib pt voi si bb.
Neaparat trebuie si o mica petrecere ehehe de casa noua , sa va relxati dupa atata munca.
pupic
Adriana
25+ ,
Andra