Mamici de mai-iunie 2008 (34)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Gabitzule IIIIUUUUUPPIIIIIII !!!!!!!!!!Sincer ma bucur pt tine si pt Raducu tau!!!!Ti-ai luat un bolovan de pe suflet si acum poti sta linistita!!!

Andreea 22+ in asteptare de un ingeras: Eric Ianis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by onyxg1998

‘Neata, fetelor,

Abia am putut intra, cam am probleme cu calc. asta, nu stiu ce tot are, merge greu rau.
Cum mai sunteti? Noi binisor, am avut contractii un pic mai intense week-end-ul asta, poate si de la oboseala. In rest, bine, am fost la carnaval, ne-am uitat la defilari, buburuza mea se misca de mama focului, s-o fi speriat de la muzica prea tare, sau, vorba lui Vlad, o fi dansat si ea. Azi vine papi din Romania, abia asteptam, suntem foarte emotionati! Maine mergem la doctor sa vedem rezultatele de la testul de zahar, sper sa fie bine.
Auziti, fetelor, eu in ultimul timp am inceput sa ma sufoc, sa raman uneori fara aer! Si voua vi se intampla?? Si mai ales, mi s-au indesit aritmiile in ultimul rand, mai ales cand stau linistita in pat!
Gabitza, ma bucur mult ca sunteti bine amandoi! Vedeti cum nu trebuie sa va pierdeti speranta??!!

Pupik de la Onyx si Vlad

28+ Alexandra Maria si mami de Vlad Gabriel James

Onyx, si eu am patit. De cateva ori.

27+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Gabitzam, Doamne-ajuta! Ai trecut cu bine si peste emotiile cu pricina!
Acum te poti concentra in continuare pe bb, cu multa incredere!

Te pup.
Ina

pana ne vom strange in brate ...adica lui mami si a lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Pentru cine zicea ca nu poate respira, uite ce am primit in mailul de la PregnancyWeekly:
"As you progress through your second trimester and your belly grows, you may begin to feel less and less comfortable, more swollen, and out of breath more quickly. Remember to always pay attention to how you feel and slow down or take a break if you need. You've still got a long way to go in your journey towards motherhood - there's no need to push yourself to exhaustion!"

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Bravo Gabitzam!

Andreea si eu mai am sufocari, mai ales cand mananc mult. MA lungesc in patut si in juma de ora imi trece. Am inteles ca sunt normale de la o anumita varsta a sarcinii.

Alina 26+ Vlad

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Noi ne-am apucat de zugravit 1 camera -,de pt bb. Si ma suna meshteru
ca deja a venit o vecina..ca bocane. Pai normal ca tre sa bocane :) dar ma enerveaza ca avem vecini cu bormashina de cateva luni si ala tot spaaaargeeee in fiecare zi.
UOFFFFFF!

De...tapetul e de vina. Cine o inventat moda cu tapetul acu 10 ani? Si ce e mai grav...ca l-a si lipit tare bine. Vreo 3 straturi.

Si daca tot e sa ma plang...de la oboseala mi se intarehte burtica. Asha..ca un pietroi, si incepe sa ma doara. Nu trece decat daca stau linistita in pat vreo 1/2 ora. Si mai rau...e ca apare si in mashina. De la hopuri..(si de la frica din creierul meu, ca am o frica de mashina, accidente...etc...)

Na! m-am plans!!

si o burticutsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

quote:
Originally posted by cleo78

Noi ne-am apucat de zugravit 1 camera -,de pt bb. Si ma suna meshteru
ca deja a venit o vecina..ca bocane. Pai normal ca tre sa bocane :) dar ma enerveaza ca avem vecini cu bormashina de cateva luni si ala tot spaaaargeeee in fiecare zi.
UOFFFFFF!

De...tapetul e de vina. Cine o inventat moda cu tapetul acu 10 ani? Si ce e mai grav...ca l-a si lipit tare bine. Vreo 3 straturi.

si o burticutsa

Lasa Cleo ca nu o sa moara "tanti vecina" de la chestia asta. Stiu ca nu e placut, dar atata timp cat e in timpul zilei ea nu are ce sa comenteze. Si in plus si tu locuiesti acolo si ai aceleasi drepturi ca si ea...
Deci...pentru bebe mergi inainte

Felicia 24+ mamica de puiucGabriel
pozici cu burtic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

CITESC DIN URMA,ALTFEL NU MA APUC DE SCRIS.

CENIA-deci Davide nascut de ziua ta ? pe 9 aprilie. Si mandruta se naste in mai ,sau poate ca si ea in aprilie
Pune la semnatura datele copiilor,sa ne ghidam mai usor .

DARIA-de multe ori in weekend suntem plecati. la mine asta e motivul cand nu scriu .

quote:
Oricum daca mesajul a sunat aiurea imi cer scuze...chiar am avut azi noapte cosmar ca v-ati suparat toate pe mine
ce-ai,mami ?

Dolores-Eu nu am avut carcei ,dar fetele spuneau ca ar fi lipsa de calciu..insa nu sunt sigura de asta .Vezi ce zic fetele care au avut probleme .adica sa nu iei calciu degeaba ,ca nu e bun nici surplus.doar daca e nevoie.

FECIAN-Condoleante ! Multa putere familiei !

MISS PARKER-
quote:
Fetelor, tocmai am intrat pe alt topic, am postat linistita si odata il aud pe Bogdan din bucatarie: "Feli, miroase cam a ars pe aici!!"

Uitasem ca am pe foc mancarea, s-a ars ceapa, s-a facut scrum!!!

quote:
si apoi m-am incapatanat sa mananc, ca sa-i arat si lui Bogdan ca "nu-i chiar asa de rea"...

ANDREEA- de cate ori faci eofrt mai mare,e posibil ca burta sa se resimta,asa ca cea mai buna metoda e statul la pat si ascultat organismul.adica iti e somn:dormi.te simti molesita,stai in pat,stai pana cand simti ca esti bine .

EMYCOR-cum mai esti cu rinichii ? ti-au spus ca e de la ei sau o fi vreo sciatica de sarcina ? oricum,stai in pat cat mai mult !! pe mine ma iau asa durerile cand exagerez cu mersul,curatenia,etc..
cum am spus si mai sus ,Andreei,asculta-ti corpul,si te asezi imediat ce iti cere !

LUMINEL-nu o lua asa,sunt fete care nu citesc din urma,sau nu au stiut ce sa iti spuna,sau au citit si au uitat sa raspunda..Nu trebuie sa ne punem orgoliul la inaintare,si sigur nu sunt bisericute,fetele vorbesc intre ele pt ca se adreseaza una alteia,dar nu ca au bisericute.Nu te supara si scrie-ne ce faci,pt ca uite,spre exemplu eu raspund multor fete,nici prin cap nu imi trece sa ma uit care mi-a raspuns,decat daca astept neaparat sa imir aspunda la vreo intrebare ,sau daca o spun poate in gluma,altfel nu ma supr nicicum.Si eu chiar citesc TOT din urma,nu raspund niciodata fara sa citesc,si incerc sa raspund fetelor,cat pot si eu si cat stiu.Dar desi eu fac asta,nu pot cere celorlalte fete sa faca la fel,si sa imi raspunda mie.Eu cand am intrat,inainte sa scriu un mesaj la care sa astept raspuns,am raspuns eu prima fetelor,am incercat sa le ajut cu ce stiam eu .S-a intamplat sa ramanamesajul poate necitit,sau cine stie...Si oricum spui ca ti-au raspuns cateva fete,atunci macar pt ele vino inapoi,nu sta pitita.
Nu te supara,te rog eu,si sincer,tu ai raspuns tutror fetelor? Ni eu nu am putut,deci nu putem cere la randul nostru.Hai nu te mai supara si nu te simti exclusa,ca nu e cazul,sunt lucruri care s eintampla,dar nimeni nu o face intentrionat.
Asteptam sa ne scrii si sa ne povestesti cum te simti !

LEELOO-cum e Stefan? ce a avut ?

ANDREEAP-In timpul sarcinii s eintampla sa sangerezi,gingii,nas..Nu te speria !

GABITA-felicitari pt rezultatul de la amnio !!!!!!!! ma bucur ca baietelul e bine !!

ONYX-uterul creste si creste si incepe sa se resimta cutia toracica,sa simti la plamani,la respiratie,dar e normal.dormi pe perne,cu capul mai sus .

MIEREA-fetelor,nu e nici un risc la gravide. Riscul e doar la copii sub un an .
Alimentele cu risc sunt mezelurile,carnea nefacuta bine ,branza aia mucegaita,si mai era ceva...pt riscul de toxplasmoza si listeria,care nu sunt rare. Bineinteles ca majoritatea mananca si nu se intampla nimic .Pt cine vrea sa tina strict,nu conteaza cantitatea,e de ajuns un pic ,daca are boala,si nu conteaza ca e de la un magazin sau de la o fabrica buna,nu se fac teste delisteria sau toxoplasmoza la carnuri ,nu conteaza ca sunt vidate. Nu doar la tarani e problema si la alimentele necontrolate.Asta doar pt cine nu vrea sa riste .Cine mananca sau a mancat,sa nu se streseze

Ajutati-o pe Sonia

Sofía (2ian2007)

25s(DPN 18mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Sunt tare pe fuga..dar tot mai trag un ochi la voi.Iosup nu raspunde..sper sa nu am probleme maine,adica sa fi anulat programarile fara anunt!
Gabitzam,felicitari ptr.baiat si ptr.ca este sanatos!De acum esti linistita.
Fetelor,a inceput si BuBulina mea s amiste mai mult..mi-e asa de drag de ea!parca o iubesc mai mult de cand 'vorbeste' cu mine..si probabil voi fi topita dupa ea cand o voi vedea..
Pupici,aveti grija,ne auzim miercuri

BURTICA
POZE IANUARIE 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Cleo stai linistita ca si eu am vecini din aia dusi putini cu pluta!!!!Si la noi e tapet in ambele camere,dar am avut noroc ca azi au si inceput baietii si deja intr-o camera e dat jos!!!Noi vrem sa si spargem si sa modificam bucataria si de pus alta faiantya si gresie prin baie si bucatarie!!!La noi e mult ,dar baietii care ne fac au zis ca in 3 saptamani e gata!!Doamne da!!!Sa-mi tineti pumnii!!!Nu e rau la socrii ca m-am scos ca nu mai fac de papa si sunt ca in vizita ca nu fac nu stiu ce ,dar ca acasa nu e nicaieri!!!Ne-am mutat doar de o zi si deja abia asytpt sa plec acasa!!!

Andreea 22+ in asteptare de un ingeras: Eric Ianis

Mergi la inceput