Mamici de mai-iunie 2008 (34)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Buna ziua...eu sunt cheauna de munca, munca si iar munca!

Am luat o pauza ca nu mai rezist...stau cu perna la spate si cu un picior pe dulapiorul de sub birou! Citesc forumul!! Uraa...in sfarsit o pauza!

Sa raspund si eu...la cele cateva subiecte stringente de pe aici.

Vitamine: eu iau Elevit. Am luat acid folic si inainte de a ramane gravi si apoi am inceput Centrum. Pe la inceputul lunii a 4-a am constatat ca mi-e rau, rau de la ele si atunci am decis sa trec pe Elevit (impreuna cu medicul). Mi-a spus ca le iau pana nasc, zilnic, una/zi.

Ingrasat: eu raportez la momentul actual (21 sapt si cateva zile) 4 kg in plus. Ceea ce toata lumea spune ca e ok. Deci nu m-am ingrasat excesiv, bb nu e mare, totul e in limite normale. Doar burtica am, in rest n-am pus pe niciunde.

Dureri: hm..am avut de spate (salele maica...) cateva zile saptamana trecuta. Acum e ok...m-am dotat cu perna pentru scaunul de la servici. Ma mai doare cand si cand burta (a se citi uterul)...dar am observat ca are legatura cu miscarile lui bebe...cateodata simt o tensiune acolo, asociata cu durerea...de parca s-ar zvarcoli cineva...si cand si-a gasit locul totul se linisteste...!

Alte dureri (pe picior, sold) cum se plangea lumea pe aici inca nu am deci nu stiu ce sfaturi sa dau.

Carucioare: don't know...yet!! Noua ne-a placut unul de la Neonato...s-ar putea sa ramanem la el. Si ne-am decis ca nu vrem landou (va fi cald si nu are sens). Asa ca optam pentru carucior de la 0 la 3 ani si posibil scoica pentru masina!

Sindromul cuibului, alias amenajarile: aici e BUBA mare, mare! Noi planuim niste schimbari nu foarte mari in ap. insa depindem de opritul caldurii si golitul instalatiei...adicatelea pe la inceputul lui mai! Daca facem un calcul simplu, mai devreme de 20-25 mai nu avem cum termina...adica prin sapt. 37!!! Deci sper ca va dati seama ce stress inseamna asta pt mine!!! Sper sa am o bebelusha intelegatoare si lenesa careia sa-i placa la mami in burta si sa stea acolo cumintica!!!

Daca am omis vreun subiect, revin!

Ina

pana ne vom strange in brate ...adica lui mami si a lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Buna fetelor,
Azi am stat acasa, a trebuit sa am putina grija de bunicutzul meu care s-a operat la un ochisor si am avut si ocazia sa dorm si sa-mi mai rezolv problema mea cu noada. E, ceva nou, nu, problema asta?
Mie imi spune ereu dr. vitaminele, vitaminele... am luat pana acum Elevit si acum am ceva primit din State, cica bune si alea.

Miss Parker mie imi fac fetele groaza cu renovatul, si la noi se impune, dar n-am facut nimic si vad ca nu ne urnim deloc. Maine-poimaine nu o sa pot sa mai misc si atunci ce voi face??? Sper ca-n martie sa vina cheful si curajul!!!!

Andreap - tin pumnii stransi sa fie o eroare, am auzit multe cazuri in leg cu analiza asta, inclusiv la o mami ce abia nascuse si n-o lasau sa alapteze.

O seara placuta, mai scriu daca nu adorm pe laptop si daca nu sunt "ocupata" cu urmarirea burticii care se misca in dreapta ca-n Alien. Pupici !

Lori 23+ asteptand un bebe Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Fetele sper ca nu m-ati dat disparuta, insa in ultima vreme am fost foarte prinsa cu treaba. Mi-am dat ultimele examene la master si mai am decat de sustinut dizertatia pe 8 Martie si sunt free!
Sper ca sunteti bine cu toatele si burticile au evoluat asa cum trebuie.
Gabitza as vrea sa te rog sa imi trimiti si mie parola de la contul comun pe PM ca sa pot viziona pozele si sa pun si eu o poza cu burtica din week-endul asta.

Sper sa imi fac timp sa intru mai des pe la voi. Va rog din suflet sa-mi scuzati lunga absenta!

Va pup pe toate!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

buna seara, hop si eu! vad ca iar lipsesc putin, iar scrieti cateva capitole ... numai pe asta am apucat sa-l citesc, in rest ma dau batuta...
raportez cu mandrie: fata mea a ramas fata si creste ceva de speriat, are 900 grame. seamana cu ma-sa asa grasa , deja s-a mutat termenul de la 17 mai la 3 mai... in fine, sa vedem de-acum inainte ce va fi. aem si nume, o va chema teodora maria si suntem mandri nevoie mare
raportez sindromul cuibului: am schimbat geamurile si am zugravit camera bebelusei, de acum trebuie sa-i cumparam mobila si s-o asteptam (dar sa nu se grabeasca, avem rabdare)... ca veni vorba de mobila, alysh, te rog sa-mi spui daca ai gasit ceva ok in ikea, ca si noi tot acolo vrem sa mergem pentru patut si comoda/dulapior/etc...
apoi: ne-am hotarat la un carucior 2 in 1 (adica cu scoica, fara landou), cred ca chicco, dar mai caut...
vitamine iau de la inceput, cred ca de aia m-am si ingrasat atat (10 kg, cred ca am batut recordul), dar n-am de gand sa le las daca nu-mi zice medicul s-o fac...
aaaaa, si inca ceva: de 2 zile am o durere groaznica sub sanul drept, undeva intre coaste, care radiaza si in spate, in partea dreapta a coloanei . ma seaca la inima, nu stiu cum sa mai stau, ca nicio pozitie nu-mi convine
stiu sigur ca mai vroiam sa zic ceva, dar am uitat... va pup

25+4, teodora maria

maimutzica cu urzica
http://bd.lilypie.com/DCTtp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

violeta11 , eu il simt pe bebe cand colo, cand colo, adica mai intens pe partea unde se simte el putin mai "inghesuit"; daca stau mai aplecata pe dreapta, acolo ma impunge, daca stau mai aplecata in fata il simt in partea de jos etc.

Andree27, bravo pt. rezultatele bune! Tot asa!!

leeloo2004, si mie mi-a tot scazut fierul la fiecare analiza, dar inca nu sunt sub limita. Sa vedem luni, cand ma duc la analiza aia mare de 20 de saptamani, ce valori oi mai avea, poate o sa trebuiasca sa incep si eu sa iau fier. Oricum nu-mi fac griji, anemia e normala in orice sarcina. Si eu am dureri mari de tot in solduri, mai ales spre dimineata, de la toata greutatea care sta toata noaptea pe ele!!! Ia-ti noaptea o perna tare si pune genunchiul de la piciorul exterior pe ea, in felul asta piciorul de dedesubt va suporta mai putina greutate... Daca nu, scoala-te, mergi vreo 3-4 minute prin casa si apoi culca-te la loc. Stai sa vezi ce ne asteapta mai incolo

andreap, iti doresc din suflet ca rezultatele alea cu hep B sa fie gresite, eu cred ca ai fi avut simptome daca era ceva... Tine-ne la curent, da?

TaniaS , bine ai venit!! Sarcina si nastere cat mai usoare si un bebic sanatos si mancacios!!

aelita, vad ca si tu esti patita rau cu profitorii... Bine macar ca am invatat din greseli!

Va pup pe toate celelalte, acum am stres si nu mai pot continua!!

Felicia 19+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Acum am vazut si eu mesajul Taniei.

Te trec si pe tine acum pe lista, Tania! Bine ai venit in grup
Primele tale 10 mesaje vor fi moderate, si apar pe lista cu intarziere, sa nu te superi daca nu le vom vedea imediat sau data ti se pare ca vorbesti singurica

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onyxg1998 spune:

Buna, la toate burticile,

Cum va simtiti azi? Sper ca bine. Felicitari pentru cele care au fost la eco si au aflat ca totul este bine si bun venit noilor fete.
Ce sa va spun, am fost la analize azi dimineata si mi-au luat sange din ora in ora, de 4 ori, dupa ce mi-au dat sucul de rigoare, groaznic de dulce, si acum imi vine sa vomit de la el. Am stat acolo de la 8,30 pana la 12, sper sa iasa bine de data asta.
Am avut si o gramada de munca, si n-am putut sa va scriu, dar v-am citit acum si am gasit putin timp sa va scriu.
Va pup pe toate si va doresc o seara placuta !

Pupik de la Onyx si Vlad

28+ Alexandra Maria si mami de Vlad Gabriel James

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onyxg1998 spune:

A, am uitat sa va spun, mie mi-au spus sa iau in continuare FEMIVIT FOLIC si fier, cu toate ca mi-au iesit analizele destul de bune. Vitamine, asta este. Costa o gramada aici, si nici nu se dau compensate si nici gratuite !

Pupik de la Onyx si Vlad

28+ Alexandra Maria si mami de Vlad Gabriel James

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Fetelor eu am uitat sa va zic ca am luat carutz pt bebelina. Aveam si de la Nicole dar am vrut unul nou ca tot o sa folosesc hainute si jucarii de la ea. Eu sunt pt haine noi mai ales pt nou nascut, pe care le-am si cumparat si cand va veni mami o sa fac si poze cu ele sa le vedetzi.
Carutzul este PEG PEREGO VENEZIA si e tare comfortabil si se poate face si tip landou pt ca are copertina in fata. Se schimba si manerul. Suntem incantatzi de el. Nu l-am montat e in cutie.
Scaun de masina (care presupun ca e scoica la voi) avem de la Nicole unul 3 in 1 pt ca cel de bebe nu ne-am mai venit in Romania cand am fost din avion. acum vom vedea daca vom lua altul.

Mihaser nu te uitam. Bine ai revenit.

Numai bine tuturor.

27+ Alysia Maria si deNicole Evelyn(13 Iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

AIMEE-

quote:
apropos de cuib...eu sunt nebuna ...as face curat non stop,dar de la o vreme chiar nu mai suport sa fie ceva deranjat in casa, sau praf....sau vreo haina...
cunoastem,cunoastem
Nu am inteles cu doctora ta,vrea sa iei mai multe kg ? de ce,cand toti medicii ne cearta pt kg puse ? cu atat mai mult cu cat te pune sa stai la pat,te pune la ingrasat? daca ea vede ca e bb bine,ce treaba are cu kg tale? deja daca imi spuiasta despre ea,nu o mai cred nici cu nasterea mai devreme Stai linistita !
Despre pozitia lui bebe nu stiu sa iti spun,nici nu mi-a spus defapt la ultima ecografie,in decembrie,si eu nici atat nu imi dau seama ca mare lucru nu intelegeam acolo.
Oricum nu conteaza cum e acum,ca se mai misca,mai e pana se fixeaza.

INAIS-te cam intinzi si tu cu amenajarea pana in saptamana 37 hai sa zicem ca o apuci

LORICH-recuperare rapida bunicului !

MIHASER-felicitari pt examene!

DURERI PE PICIOR,SOLD-pana la punctul de a schiopata sau a nu mai putea merge am avut de cateva ori cand am facut efort,curatenie princ asa,impins canapele,mers apoi la cumparaturi.si eram avertizata intai cu oboseala,apoi cu durere de spate,si daca nu ma potoleam,incepea pe picior si cu contractii si intariri de burta dese( ca intaririle zilnice nu sunt periculoase ,sunt normale),dar ma asezam in pat si stateam cat era cazul,si cateva ore sau efectiv pana a doua zi,cand vedeam ca si la pipi imi era greu sa mai merg intr-un picior.
deci asta e cel mai bun remediu cand faceti tampenii ,stati mult in pat !

CHINABULINA-foarte frumos numele Teodora Maria.

MISS PARKER-da,inveti ,dupa ce dai siisi mai si bat joc .Cam tarziu ne trezim ...

TANIA-Bine ai venit !

ONYX-vai cat ai stat la analize !!

POZELE COMUNE.-sunt doar alea de pe Flickr sau mai sunt in alta parte? Ca Flickr nu mai permite mai mult de 3 albume,si in cazul asta sa gasim un alt loc .

Ajutati-o pe Sonia

Sofía (2ian2007)

25s(DPN 18mai2008)

Mergi la inceput