Nou stil de viatza (175)
Raspunsuri - Pagina 3
Tzuni spune:
La multi ani, Bianca! Anky, sa-ti traiasca fetita!
Noi acum am venit din parc si de cand am ajuns parca i s-a dezlegat liba Mariei. Cand sa intram in casa, matza s-a strecurat afara. Maria s-a intors si-a strigat dupa ea "Pisi, aide"
Mephala, cumpar azi ingrediente pt perisoare, ca suna tare bine. Cred ca le fac cu sos de rosii, ca am vazut ca Mariei ii place!
Delidana, n-ai citit bancu' lui Hopes? (al doilea) Cand vei fi premianta, o sa avansezi si tu...
Gusta, vii tu cu masa de mixat, dar poti sa dezlipesti olandezu' de ea? Sau iliei cu tine?
Vikinga, lasa mama ca nu-s asa slaba! Aia-i poza "strategica"!
Carina, fug sa te pun in album.
Mephala, revin cu linkul catre albumel.
Tzuni mic si drag si scump si MARIA
Delidana spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
Delidana, n-ai citit bancu' lui Hopes? (al doilea) Cand vei fi premianta, o sa avansezi si tu...
Asta inseamna ca ma duci la un bar cu barbati bine?
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
Tzuni spune:
Delidana, Delidana....Uite cum nu-ti sta tie capul la invatatura!
tineretul asta...
Carina, ai poza in album!
Mephala, uite si link-ul mai jos:
http://community.webshots.com/album/562336043ugaRoF
Si-acum sa va povestesc: m-am proptit in usa bucatariei si am aruncat ficateii in vasul de yena. N-am nimerit de fiecare data vasul, dar daca asa e reteta Mephalei...
I-am bagat in cuptor si-acum la mine in casa e mai ceva ca la artificiile de 23 august. Duduie si explodeaza ficatii! Maria, in camera ei inca nu doarme: o aud cum spune "poc...poc....poc...." (poate zice ca mama-i nebuna! )
carina spune:
Tzuni: multumesc. tare prompta esti
Vikinga: mersi de complimente. In partea de sus arat a subnutrita intr-adevar. Eu de fund si picioare mai vreau sa scap. Dar oricum m-am hotarat s aintru la mentinere de maine.
Carmen: ma treci la mentinere te rog? Limitele sunt 56-58.5. Raportul il dau si eu marti, da? Meniul pot sa il mai scriu?
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
Hopes spune:
Delia sincer nu m-am gandit la tine cand am trimis bancul ...dar tu te poti gandi la ce inseamna sa fii premiant
Hopes si minunea mea - www.totsites.com/tot/eduardp" target="_blank">Eduard
Eftimie C. spune:
Mey, va tineti de bancuri?!
Hopes uite asa s-a trezit sotul meu binedispus.Cred ca se gandeste la al doilea banc, ca de' urmeaza licenta si poate-poate e premiant
Carmen ficatei, perisoare... cum Dumnezeu sa mai slabesc cu atatea idei pofticioase.Multam' de pont
Tzuni dupa cum pocnesc ficateii, cred ca la tine e ca la Revolutie -"cine-a tras in noi..."
Carina faci bine sa treci la mentinere.Arati bine!Pune si tu o poza cu posterioru' , ca eu nu cred sa fie chiar asa de mare
POZE
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)
Hopes spune:
INCA UNUL TAAAAREE
Un cuplu mergea cu masina pe un drum de tară fără să-si spună un cuvânt.
O discutie anterioară se transformase în ceartă si nici unul dintre ei nu voia să se dea bătut.
Trecând prin dreptul unui grajd cu măgari, capre si porci, sotul întreba sarcastic:
- Neamuri de-ale tale?
- Da, răspunse femeia, socri si cumnati!
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by Hopes
INCA UNUL TAAAAREE
O discutie anterioară se transformase în ceartă si nici unul dintre ei nu voia să se dea bătut.
Trecând prin dreptul unui grajd cu măgari, capre si porci, sotul întreba sarcastic:
- Neamuri de-ale tale?
bancul asta imi aminteste de un moment din copilarie cand am vrut si eu s-o "lovesc" pe sora-mea (mai mare cu 5 ani). Eram la tara si deodata s-a auzit mugind o vaca. Si eu, desteapta, i-am spus "Auzi-o draga pe sora-ta!"
M-am facut singura vaca.
Hopes spune:
Vai Tzuni!!!
rolo spune:
quote:
Originally posted by Tzuniquote:
Originally posted by Hopes
INCA UNUL TAAAAREE
- Neamuri de-ale tale?
bancul asta imi aminteste de un moment din copilarie cand am vrut si eu s-o "lovesc" pe sora-mea (mai mare cu 5 ani). Eram la tara si deodata s-a auzit mugind o vaca. Si eu, desteapta, i-am spus "Auzi-o draga pe sora-ta!"
M-am facut singura vaca.
mama de Ileana Cosanzeana
pozele mele
si frumoasele
"De poti sa nu-ti pierzi capul cand toti in jurul tau si l-au pierdut pe-al lor gasindu-ti tie vina...
De poti s-auzi cuvântul rostit cândva de tine
Rastalmacit de oameni, ciuntit si prefacut" - R. Kipling