Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (73)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

quote:
Originally posted by danielle02

quote:
Originally posted by Andries

Danielle si cand capeti un certificat de "mama ok, responsabila si capabila sa-si creasca copilul fara vizite de verificare"?

Andries

pai,cica asta nu inceteaza sa vina pe la casele oamenilor pana cand copilul nu face 16 ani,cica atunci e mare si poate fi responsabil ptr tot
certificatul acela cred ca il obtin cand face fata 18 ani,sau se marita si se duce la casa ei

pozici
Ebonee(02/10/`07)

auleuuuu, eu mi-as lua campii....si ma rog care sunt criterile prin care atesta daca esti o mama ok sau nu? Sa inteleg ca vizitele sunt bineinteles inopinante

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rnico spune:

afibebe- noi(adica parintii mei) stam in hipodrom 4

bombonica ...23oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veroboroda spune:

fetelor, va rog mult imi trimiteti si mie parola de pe e-mail-ul comun, pleaaaaase.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Am umblat toata dimineata, dupa banii lui peste de la stat. Nu m-am ales cu nimic, alte drumuri de facut. Ca s-au dat exact cat am fost noi plecati si acum pandesc restantele. Mda. Ce sa mai zic. Am fost si la o agentie, la 7 ani, am discutat ce si cum am nevoie. Sper sa fie ok, mi-a placut de tipa care se ocupa. Acum pun mana la treaba, menajera aia nu mai vine si cea noua vad ca nu a dat nici un semn. Nu stiu ce a stabilit ea cu al meu, eu intelesem ca vine dimineata. Nu mai suport sa stau cu casa asa.

In alta ordine de idei i-am lasat lui Andrei 2 borcanele de fructe ca sa fie amestecate, altfel el nu vrea decat mar cu morcov si se constipa. Ma rog, ideea era sa ii puna cateva lingurite si din alte fructe. Tati nu a inteles ce e cu ele si cum Andrei parea hamesit i-a dat ambele borcanele, pe rand, si Andrei le-a mancat. Acum sunt stresata, va dati seama cat a putut manca, sa nu ii fie rau.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Rnico, multumesc de raspuns.

Prisi, cum mai e Miru? Nu e asa mult 38, sa stii ca Andrei face 38 si cand e supraincalzit. Sigur pot fi si dintii, Alex facea diaree rau de la ei. Multa sanatate.

Sim, dragul de Stefan, ma tem totusi sa nu fie viral daca a fost si cu varsaturi. Multa sanatate. Si iarta-ma, cred ca eu te-am trezit azi.

Diwana, nu prea imi permit sa ma las prada depresiilor ca am prea multe de facut. De fapt asta este secretul, cand simt ca o iau pe aratura incerc sa ma tin cat mai ocupata. Nu stiu pe unde ai ramas cu povestirile, salvarea a venit pentru amandoi copiii, pe rand.

Sabina, vezi ca acum e si la voi hihaiala? Eu sunt total eclipsata de Alex, la mine rade f rar si numai daca il gadil sau il smotocesc, la ea se bucura de cum o vede, si cand il aduc de sus o cauta cu privirea. Menajera m-a sfatuit calduros sa imi caut alta.

SabinaY, m-ai facut sa imi vad viata idilic. Recunosc si eu ca nu am motive de vaicareli, am doar momente proaste. Oricum azi iti tin companie la frecat podele.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

am intrat sa va salut!Sa va spun ca am venit azi dimineatza singurica(adika fara Mihnutzu)si deja mor de dorul lui.E klar,fara el nu pot sta,insa am fff multa treaba de rezolvat sapt.asta ca se apropie si botezul.
Ma simt fff bine,nici nu speram la asa minuni,probabil a fost o criza la mine,asa mi-a explicat si dr.Oricum,maine ma voi duce la control,sa vad ce imi mai zice!Acu' mi-am luat ,,doza'' si astept sa mi se faca somn....M-am odihnit fff bine la mami,Mihnea e dulce rau-rau,i-a distrat pe-ai mei la greu...a ramas pe maine bune,sunt convinsa dar mie mi-e f dor de el.Cind am intrat in casa si-am vazut jucarii,patutzul gol,mi s-a pus un nod in gat!
Vad c-ati scris enorm,astept sa ma trezesc si-apoi sa incerc sa recuperez!
Va imbratisez cu ffff mare drag pe toate cele ce v-ati gandit la mine si nu numai!
Mihnea papa Humana1,ii prieste fff bine,eu am scapat usor cu sanii la modul ca n-am facut noduli durerosi,m-am muls fff rar,caind erau prea tensionati,imi luasem si DOstinex,dar n-am mai luat.Sper la o relactare,daca va mai primi sanul!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Mandarinutza, felicitari pentru dintisor!

M-am uitat si eu la Andrei azi. Gingia este foarte rosie. Imi amintesc la Alex se albea inainte sa iasa dintele, arata ca o basicuta. La el zici ca e gingivita. Dar nu pare sa dea vreun dinte.

Ana, lui Andrei ii dadusera 4 picaturi pentru 5 zile. Voi nu prea aveti de ales din pacate, dar uite ca efectele adverse nu au aparut la Vlad. Noi la capitolul culcare suntem pe invers, se culca din ce in ce mai devreme.

Alehiam, distractie si odihna placute!

Danielle, pai daca venea vreo asta pe la mine pana acum cred ca ramaneam fara nici un copil. Oricum, eu raman la parerea mea ca depinde de tine sa iti mai alungi gandurile negre si sa privesti lucrurile pozitiv. Si asta trebuie sa "emani" si catre madam asta. Cat de des vine? Cred ca e ca raia pentru ca te-a si vazut mai sensibila. Daca te vede mai linistita si sigura pe tine cred ca o mai rareste.

Off, nu reusesc sa citesc linistita si nici sa postez tot. Revin.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Fetelor, tocmai am trimis pe mailul comun un document in Excel numit Baby Feed Chart. E pt voi ca sa va puteti tine evidenta meselor, pp, kki etc.

:)

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

betty habar nu am de criteriile lor,putin imi pasa atata timp cat totul e ok si nu gaseste nimic in neregula...
roxana am incercat sa par sigura pe mine in toate si ca ma descurc la toate,fara sa las` vreo impresie mai nasoala asa,dar au niste teste pe care te pun sa le faci unde nu mai poti fi asa sigura,care te fac la psihic si cedezi usor,mai ales cand vine iar cu mormanul de foi pline de intrebari si raspunsuri iar tu trebe sa le dai pe cele corecte,atat m-am straduit intr-o zi sa raspund corect si sa nu par "dusa" ca am raspuns corect la doar 2 intrebari din 60 si cica imi zice ca nu asa se intampla cand ai un copil de 2-3 luni da` de unde stie ea?????

pozici
Ebonee(02/10/`07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Si noi va multumim frumos de aprecieri. Am admirat si noi cei mai simpatici papanasi si dulcetici aromate! La Multi Ani sarbatoritilor zilei!
Luy, Sara avea la ultima cantarire de 5 luni, 7,140, nu mananca ea foarte mult, in schimb doarme mult si e linistita, cred ca de-aia creste frumos!

Mandarinutza, felicitari pt Iepurila! Ce emotionant!
Ana, bine ai revenit, ma gandeam eu ca ai patit ceva, slava Domnului ca a trecut acum, draga de tine! Ce faina-I masina lui Vlad, iar el e un scump!
Isabeluta, un dulce micutul tau!
Dani, ce frumoase-s cizmulitele piticei tale
Of, Sim, sorry pt probleme de pe drum! Dragul de Stefan! Ca sa-ti spun sincer, hlaatelul mai mult, de poza…tot cu prosopul cu gluga ne descurcam mai bine…hihihi
Roxana, vad ca Sara adora pireul de pere. Auzi, alea de Nestle sunt bune, ca am vazut niste combinatii interesante?.
Teo, bine ai revenit! Te “simt” mult mai bine!
Piciulika, il adoooooooor pe Michael!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput