*Gravidute&Mamici de IASI* (21)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Eu am ajuns acasa aproape de 4..i-am dat papa si doamrme..acusica insa tre sa o scol si sa ii dau iar ceva papa..ca sa nu faca urat la intalnire..
MIHA, imi pare rau, credeam si eu ca fetele ca ai probl de sanatate..Intr-adevar e dureros ca propriul parinte sa faca asta, mai ales ca acum aveti al doilea copil, e mic si aveti alte cheltuieli decat cele de "chirie"... Speram sa iti revii si sa fii vesela la intalneala..cu tact poate rezolvati problema si il convingeti sa nu vanda..
cred ca celelalte fete se pregatesc..sper sa vina cat mai multe mamici..
Aaa.nu uitati aparatele foto! ca sa ne poata cunoaste si fetele din afara Iasului, precum si cele care nu au putut ajunge..

Avem 3 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

Unde sunteti? Va faceti mumoase pentru intalnire? Pai atunci ar fi cazul sa ma pregatesc si eu...nu-mi permit sa fiu urata.

imediat miha...imediat ne facem mumoase!

si chiar ai mancat toata ciocolata de casa! eu ultima data cand am facut am folosit lapte praf pentru bebei, cel mai ieftin care l-am gasit la farmacie,asta dupa ce cautasem o gramada lapte praf "alimentar"!!!! si a iesit buna, poate un pic prea dulce, caci nu mi-am dat seama ca si laptele praf este deja dulce!!! ce sa-i faci daca sunt incepatoare!!!

diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

kriss eu am pus acumulatorul aparatului la incarcat si sper sa nu-l uit!
de-acum incep sa ma pregatesc...noi suntem 3 fete, chiar daca pe raisa o las la ica trebuie sa o fac si pe ea mumoasa!!!

la toate si ne vedem la 18! uraaa!

diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

quote:
Originally posted by Stefana_B

buna ziua,sunt Stefana din Iasi,insarcinata cu al doilea copil,am facut testul de sarcina simbata,mai am un baietel de 2 ani si 9 luni

nu stiam exact unde sa postez,dar presupun ca...daca aici e topicul pt gravidute de iasi....inseamna ca ma incadrez!

scuze cu acest tip de forum nu sunt familiarizata

pe Tudor l-am nascut prin cezariana cu doamna dr.Zamfirescu de la Cuza-Voda,astept sa merg miine la med de familie si apoi o sa reiau legatura cu dna dr.pt a incepe controalele,investigatiile,analizele etc

sper sa ma integrez destul de usor pe acest forum,respectiv pe acest topic

bine ai venit la noi!

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Imi pare nespus de rau ca am aflat prea tarziu de intalnire! Sa va explic ce facem!
Dupa o saptamana in care nu mi-a mers netul de loc am renuntat la contractul cu BIT-ul! Acum am intrat de la finii mei! David mi-a fost racit! A tusit! A venit pediatra acasa lunea trecuta. I-am dat antibiotic! Acum e bine! A fost greu, dar a trecut! Nu a facut febra sau diaree.
Mihamora am vazut cum a adormit Domi! E un scump!
ELla felicitari pentru Bianca! Refare rapida!
Mi-i foarte dor de voi! Va simt lipsa! Sper sa facem un nou contract la net!
Sanatate multa si aveti grija cu racelile!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007

www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9198" target="_blank">Votati-l pe David!

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

quote:
Originally posted by slimatei

in teorie ar "trebui" sa tin azi post negru..caci azi e zi importanta...in practica...alapez..asa ca ma tin la doar.."fara carne"...

Lasa postul pe mai tarziu...ia si te alimenteaza cum trebuie acum in perioada asta.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

miha sunt constienta..dar fara carne azi nu cred ca e un bai...ma dau pe pesce ca e mai bun...
un si la puisori frumosi..adica 2

Stefania jr.(22.12.07) avem o lunita ...si o broscutza
Stefania X2 " una mamma a tempo pieno...la pił bella cosa"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

bine ai venit! Stefana B

Stefania jr.(22.12.07) avem o lunita ...si o broscutza
Stefania X2 " una mamma a tempo pieno...la pił bella cosa"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Stefana sarcina usoara! felicitari! si sa-ti traiasca Tudor (ce nume frumos il am in vizor in caz ca Mara mea va fi tot baiat )

Simo mami de Matei Hisham (28 iulie 2007)
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Prima!!!!

Am ajuns acasa, am hranit Victorul (spre surprinderea mea nu a mai vrut sa doarma), am jucat si un joc cu Stefan...acum astept poze. Sunt in zona, cgiar astept cu nerabdare poze.

Revin - ma duc sa hranesc soacra - cu impresii de la intalneala si cu planuri concrete pentru "cipandeala".

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Mai, asa repede ati spart gasca?
Pai eu am iesit de la munca pe la 8 si ceva. E clar ca ajungeam mult prea tarziu, cand voi erati pe picior de plecare... Ei, cum a fost?

Oana, da' soacra nu poate sa-si puna singura mancare? Ce are?

Foto Ralu

Mergi la inceput