*Gravidute&Mamici de IASI* (21)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Simo78
Se inscrie si Matei pe listuta de intalnire de azi, a iesit din carantina ..

Super! Abia astept sa va vad.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ghinetz

Inca una din capitolul "socrela" si ma duc (la oale, cum unde?) Daca ei - ca e si socrul, dar el e un dragut, duce gunoiul, faca pantofii... - deci pentru ca ei dorm in sufragerie, Radu doarme cu Stefan. Si care e grija cea mai mare a ei? ca nu-i doarme odrul bine. Asa ca imi propune: dar oare sa il iei si pe Stefan cu tine in pat? Ca nu se poate odihni Radu cum trebuie. Probabil mi-a citit uimirea din ochi si vine cu alta: sau daca nu poti tu dormi cu amandoi copiii, sa doarma Stefan in patutul lui Victor. Mai, eu zic ca tot e bine ca nu mi-a zis sa-l scot afara, pe pres.

"Buna" soacra ai! Nici s-o dai imprumut nu-i buna.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by addiana
mihaaa!!!!

V-a fost dor de mine,asa-i?

Mey...azi sunt bine asa ca nu scapati de mine la inalnire.. Am noroc de nervi buni si tari,caci altfel ajungeam demult la fara clanta la aia de la Bucium.
In linii mari...caci daca va mai spun si amanuntele......Noi stam acum in apartamentul parintilor mei,parinti care s-au mutat demult la tara,pentru ca asa au vrut nu din cauza noastra.Apartament care a stat multi ani gol si noi am platit chirie.Ma rog,asta-i alta poveste. Si acum,de fapt din septembrie anul trecut,s-a trezit tatal meu sa-mi ceara chirie,daca nu sa plec caci el vrea sa vanda si sa-si deschida afacere... Dupa ce-am nascut s-au mai linistit un pic apele si am crezut ca i-a trecut,dar acum a revenit si mai abitir cu multe insulte si gogomanii. Plus ca trebuie sa-i platesc chiria tocmai din septembrie.Deci am si datorii.
Cam asta e povestea,in linii mari...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Miha, noi sa fim sanatoase, ca de altfel vad ca au altii grija sa ne reaminteasca ca e loc si de mai rau.

Lasa, ca ne dregem azi cu o cafea, iar apoi, la mine, cu Martini. Si uitam de tot si toate

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Miha, vorba Oanei...noi si copiii nostri sa fim sanatosi , ca in rest trec toate. Eu chiar nu-i inteleg pe parintii care au posibilitatea sa-si ajute copiii dar nu o fac... La ai mei parinti sa le dea Dumnezeu sanatate , sa ma bucur si eu si copiii mei de ei cat mai mult , de multe ori e suficienta o vorba buna de la ei si e ok.

mami de Andreea(30.09.2007) si Andrei(12.10.1998)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

offf miha...bine macar ca nu a fost ceva legat de sanatate...ne-ai speriat putin! celputin pe mine da!
cum au spus si fetele, puiutii nostri sa fie sanatosi si noi la fel sa avem putere sa-i ingrijim, sa-i crestem si sa-i educam corect!
eu cred ca unii oameni cu cat inainteaza in varsta se prostesc! serios! nu esti singura cu astfel de probleme si din pacate cam toti prieteni mei au cate o problema de genul asta...cu parintii si cu banii! asta e viata! pe mine nu ma mai surprinde nimic, de cand a murit mama si tata ne lua si pensia de urmas s-o joace la loto sau sa-i cumpere cate ceva femeii lui (noua lui femeie!!!!)... nu ma mai mira nimic!!!!
toate astea ne fac sa fim si mai tari si sa luptam si mai mult! si asa invatam sa ne bucuram mai mult si din plin de fiecare moment frumos!
hai ca m-a luat filozofeala...

diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

quote:
Originally posted by mihamora

Oana - ai o adevarata "soacra"!Sta mult internata la tine?

oana nu poti s-o externezi mai repede??!!!
quote:
Celia - nu ma pot abtine la copilasi

lasa ca-i mancam noi cele la care inca nu a inceput postul!!!!
quote:

lasa ca-i mancam noi cele la care inca nu a inceput postul!!!!

Ia uitati-va cum www.youtube.com/user/mihamora" target="_blank"> a adormit copilul meu, m-am distrat teribil

e un dulce mititelul! pe el il mancam primul!!!

diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)

Mergi la inceput

Asa este dragelor...noi sa fim sanatosi ca le-om rezolva noi pe toate...dar ma doare sufletul si doare al dracului de tare... Si ma doare cu atat mai mult cu cat ani de zile m-am certat cu soacra si chiar si cu Marius pentru ei.N-am vrut sa accept adevarul,dar uite ca pana la urma am fost obligata sa-l accept.Asta e! Nu e doar un sut in ci si o experienta de viata. Abia astept sa plec si sa nu mai stiu de ei,sa uit ca am mama si tata,inca ii mai numesc asa cu toate ca nu merita.

Deci...ce spuneati? Ce bem?

Mergi la inceput

Unde sunteti? Va faceti mumoase pentru intalnire? Pai atunci ar fi cazul sa ma pregatesc si eu...nu-mi permit sa fiu urata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Miha, as fi preferat sa ma insel eu
Bine ca nu-i vreo problema de sanatate, ca eu la asta ma gandisem... Si ca sa fiu sincera, ma gandisem la Amira chiar... Bine ca nu-i asa...
Apoi, m-am gandit si la situatia asta, despre care am tot vorbit noi... Dar nu ma asteptam sa cedezi tu in halul asta. Stiu ca eu tu esti puternica, trebuie sa faci fata la toate! Hai, ca asa m-ai invatat pe mine, nu? Fruntea sus, da? Trebuie sa se rezolve intr-un final, bine si pentru voi...
Nu mai intru acum pe mess ca sa-ti zic, dar sa stii ca tocmai am rezolvat in continuare cu... deocamdata pana sambata inclusiv.
Hai, du-te la intalnirea cu fetele si distrati-va!

Foto Ralu

Mergi la inceput