Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (149)
Raspunsuri - Pagina 8
lizzy spune:
bebinuta, uite o gramada de solutii de imunizare pe forum: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65434
in ce masura sunt si utile... nu stiu...
asiza, inapetenta la marc = 1-2 saptamani cu 1-2 mese solide/zi de max 100g fiecare, date intr-o ora de insistente (in mod normal el are 2-3 mese solidex150-200g fiecare, 10 minute fiecare). totusi, chiar si in inapetenta, bea lapte! din pacate, de fiecare data, s-a confirmat boala, nu moft.
dianocica, nu pot sa nu remarc ca era bronzata bine burtica ;) sau burtoiul? :)))
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
aka spune:
tot eu si tot cu vesti proaste. ma intreb cand terminam ca nu mai pot. am fost cu ea azi la control ca tot mai haraie. cica s-a ameliorat dar n-a trecut. disera ma duc sa mai cer parerea unui medic, poate ne schimba si tratamentul. dar problema cea mai mare acum e ca nu mananca. nimic. toata ziua nu vrea nimic solid. nu vrea bucatele de la mine din mana, de pe farfurie, nu cu lingurita, nu iaurt, nu carne, nu piure. nimic. chiar nu mai stiu. a si slabit in perioada asta. doar tz si medicamente. acum 2 zile a avut 5 scaune apoase din cauza asta. apoi seara a mancat un mar copt si s-a reglat. azi pana acum 5 lingurite de orez fiert, in rest cum ma vede cu mancare inchide gura strans si nu vrea. iar daca din intamplare intra putina mancare baga mana si o scoate.
dati ignore va rog, am scris doar ca sa ma rocoresc un pic. dar chiar simt ca am ajuns la capatul puterilor. si mie imi e rau, tusesc de zici ca nu mai apuc ziua de maine. poate dau in vreo pneumonie. parca n-o mai scot la capat.
Monica si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina www.TickerFactory.com/] br / [img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2 10722 104/st/20061220/n/Maria Cristina/k/93f8/age.png" target="_blank">(20.12.2006)
dandusa spune:
Dianocica,
saracutul d...,3 canini deja...,ai ars legumele sau nu?
Kiki,
n-au aroma de NY cu siguranta...
Dia,Dianocica,
santeti doua frumoase...,burtici perfecte...,forma si culoare...,fara pic de vergeturi...,superrrr
Flore,
Alessia frumoasa ca de obicei...,a varsat cafeaua?...
,scumpa de ea...,hai baga si tu poze cu burtica...
Bambo,
multumesc mult de reteta...,f buna ideea
noi folosim nenodent...,nu necesita clatire...
Bebinuta,
nu stiu nimic de acel produs...
Yagmur,
iesi afara ca vine fat frumos ...,fa-te frumoasa,bea ceva energizant...si asteapta-l...,daca nu el...,sora-sa vine sigur...
stiu eu ca planeta fericirii si a surprizelor placute este in casa Fecioarei...,ar fi pacat sa te gasesca cu dezordine in ganduri...,te-am convins?
Mamica de Crina Maria (1 Nov 2006)
dandusa spune:
quote:
Originally posted by aka
tot eu si tot cu vesti proaste. ma intreb cand terminam ca nu mai pot. am fost cu ea azi la control ca tot mai haraie. cica s-a ameliorat dar n-a trecut. disera ma duc sa mai cer parerea unui medic, poate ne schimba si tratamentul. dar problema cea mai mare acum e ca nu mananca. nimic. toata ziua nu vrea nimic solid. nu vrea bucatele de la mine din mana, de pe farfurie, nu cu lingurita, nu iaurt, nu carne, nu piure. nimic. chiar nu mai stiu. a si slabit in perioada asta. doar tz si medicamente. acum 2 zile a avut 5 scaune apoase din cauza asta. apoi seara a mancat un mar copt si s-a reglat. azi pana acum 5 lingurite de orez fiert, in rest cum ma vede cu mancare inchide gura strans si nu vrea. iar daca din intamplare intra putina mancare baga mana si o scoate.
dati ignore va rog, am scris doar ca sa ma rocoresc un pic. dar chiar simt ca am ajuns la capatul puterilor. si mie imi e rau, tusesc de zici ca nu mai apuc ziua de maine. poate dau in vreo pneumonie. parca n-o mai scot la capat.
Monica si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina www.TickerFactory.com/] br / [img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2 10722 104/st/20061220/n/Maria Cristina/k/93f8/age.png" target="_blank">(20.12.2006)
ooofff saraca de tine...,nu numai ca esti epuizata...,dar esti si bolnavioara...si stresata cu mancatul...,imi pare asa de rau...
sigur va trece...cred ca ai avea nevoie de ajutor...din partea cuiva...,mama,soacra in masura in care se poate...,macar pt cateva ore...
daca putem ajuta cumva...,cu toata placerea...
Mamica de Crina Maria (1 Nov 2006)
mamaana spune:
neata
am reusit sa racesc vineri - a intarziat terenul vreo 10 min - apoi am vazut ca era super plin, cred ca au asteptat in gara centrala sa ia cat mai multi oameni (din cauza vremii toata lumea a plecat acasa la pranz)... asta e, bine ca sunt copiii bine, ca eu o duc pe picioare...
quote:
Originally posted by ruxandra_sb
Acus, acus incepe nebunia.. vine super-bowl-ul peste noi.. vai, valeu si valeleu. Si cica o sa fie vreo 30 de invitati.
Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)
ruxandra ti-a placut meciul? eu am vazut ultimul minut - culcasem fetele si asteptam sa inceapa un serial; imi zicea Mihai ieri ca la beer store a vazut un cuplu cumparand 4 cutii mari de bere (din cele cu cate 24 d esticle inauntru) - se plegateau de meci
Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)
a_deju spune:
hauleu, ca ma-nebunirati cu slabitu' asta :))) n-am slabit dom'le, asa-s io dintotdeauna, doar ca a durat ceva mai mult sa ajung inapoi la "io dintotdeauna" asta :))) nici n-am pus foarte des poze cu mine, poate di asheea... iar de facut, chiar n-am facut nimic, pe cuvant de pionier.. si oricum, daca v-as enumera ce mananc eu de luni pana vineri, si mai ales orele la care mananc, nu m-ar crede nimeni... da' stati pe faza, ca plec la republica federala, si ultima vilegiatura s-a soldat scurt cu 10 kile plus (si cu eric la pachet a doua zi dupa sosire.. hi hi.. :))) )
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
a_deju spune:
offf, aka, tare rau imi pare.. :(( multa sanatate va doresc!! intreaba doctorul, eventual, dupa ce trece boala, poate lua un supliment de vitamine..??? in ideea ca e slabita dupa boala, si vine primavara, cand pt oricine e binevenit un aport de vitamine, si poate ii face si nitica pofta de mancare si-o ajuta sa recupereze... sanatate si multa putere si tie, mami de pui..
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
aelita spune:
AKA-pana nu se face bine nu ai ce sa ii faci,nu va manca solid .O hodratezi cat poti,mult laptic si rabdare.Cred ca esti la capatul puterilor...imi pare rau si sper sa va recuperati repede !
DIA-vazut si burtakul tau
LA MULTI ANI FERICITI !!!!
Saryta
sRaluca
Ajutati-o pe Sonia
Sofía (2ian2007)
25s(DPN 18mai2008)
Ktrinel spune:
bonjour mes amis ( in ton cu vizita frantzulzului). here i am ..la datorie..
daca ati avea si voi un pic de mila.…v-ati invrednicit nevoie mare , sa scrieti cu avant…de luni…
saryta, la multi ani , cu intarziere! dar ce tinerica esti..
asiza, lunea viitoare incepem gradinita cea noua. frumosi sunteti toti 3!
madaluta, sunt f trista pt tine…cred ca inca il mai poti convinge sa renunte..dar, cum, numai tu stii…iti tinem pumnii!
adina, pupam mama eroina…
dbunny, ce figura esti…ce-o filozofa Paco la coada maturii ..
monique, danutz, «bancheritzele» mele ..adica io nu lucrez in banca acum , am lucrat in 2 aici si in nici una in ro…dar vad ca nu imi pare rau…ca tare-i complicat totul acolo
Dia, bey, nu ma mai luati peste picior…ce sa fac daca am memorie vizuala (inca) …si-s emigranta din nascare….
ruxandra, nu-mi spune ca te-ai uitat la super bowl… io nu pot sa ma uit la sportul asta…de fapt , ma uit doar in pauza, sa vad cine canta ..doar –doar mai pica o tzoala…mai stiti faza cu Justin si Janet ?
apropo, dandusa, cand aud Justin Timberlake, nu mai la tine ma gandesc…am un feeling ca iti place si tie…nu stiu de ce…gresesc?..si sa stii ca eu beau Starbucks dimineata…tot la tine ma gandesc…nu as bea, ca e cam scump 1,90cad , dar bun…cel mai bun! mi l-au pus astia in drum …ce sa fac !?
wow….Donia, ce cool e Cristinel ! poza asta o imprim si o arat Juliei…poate ii da si ei lectii de inot la vara.
yagmur, la noi sunt tot felul de aparatori de sertare, cu gauri sau fara…dar nu stiu ce mobila ai tu ca sa se potriveasca…
aka, sanatate multa!
mamaana spune:
dia eu mi-am pus sterilet la doua luni dupa ce am nascut; din experienta montarii si a tot ce a urmat pe urma iti pot spune ca acum a fost cu mult mai bine decat cand mi-am montat pe primul in Romania, inainte sa venim aici; si nu il simti deloc ca e acolo, eu chiar si uit ca am cateodata...
Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)