Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (149)
Raspunsuri - Pagina 7
saryta spune:
Tema cu vacanta: noi vrem sa mergem undeva la munte, dar sa avem si apa ... asa ca va rog pe voi sa-mi recomandati ceva(anul trecut am fost la Sovata)...acu vrem in alta parte - poate sa fie undeva unde sa fie si piscina. La munte mergem cu copii, iar in august plecam in Italia la finii nostri fara copii ... asa ca vrem sa le oferim o vacanta placuta.
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)
desiree spune:
yagmur, baga mama o tuica sau o palinca ca alea nu au zahar si nu ingrasa!
uitasem de tema cu vacanta: mare, evident la mare...prea ne place apa si nisipul...si e si foarte bine pentru ei acum cand sunt in crestere..de preferat in afara litoralului autohton..si nu zic din snobism ci din ceea ce am vazut si prin alte parti...grecii de ex au o plaja asa de naspa, plina de pietre, mica, ingusta..dar stiu al naibii de bine sa isi exploateze bucatica....noi ne-am simtit super acolo...am revenit mai apoi pe plaiurile nataale vreo 3 zile si pe la neptun, mare greseala, cand am descoperit aglomeratia de pe plaja unde nu aveai loc sa pui un shlap si un mic caca inotand faimos prin apa pe langa mine..mi-am zis: gata, pana aici!
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic
Lavinia_P spune:
Dia,
Erai superba..radiai..o fi fost ea burta mare ,da-ti sedea tare bine!
A-deju,
Te faci ca nu auzi,dar asa e :ai slabit..si ce-s cu rotile alea de cauciuc suspendate in fundal?Urat mai arata..te dai in ele sau ce?
A admirat oki si nasul de motan...ca suzeta aia ii acopera juma de fata.
Donia,
toti in rosu si fericiti.. ce mai..invidia-i cat casa .vreau si eu asa.
Bambo,
frumos va sade...va inatalnti fara noi,da?
a cui era jucaria miniblu?se jucau cu ea?
Saryta,
la multi ani fericiti !ai o familie superba!
esti mai mica ca ine si ai 3 copii...felicitari!
Asiza,
va prieste uk-ul..tare bine aratati...si parcul ala...o hartiuta cat de mica cred ca nu vezi!
minunea mea
dianocica spune:
ieri am reusit sa ard legumele lui d, un pandispan si orezul cu lapte. azi legumele. am paste cu lapte pe foc si nu pot sa nu ma intreb....
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda
dianocica spune:
si daca tot mi-ati facut pofta...poze cu burtica mea
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda
desiree spune:
quote:
Originally posted by flore26
Flore Alessia Liane (16-12-2006)
e dulcica
vad ca a invatat sa vorbeasca si pe messenger
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic
Yagmur spune:
Din butoi am nevoie de ajutor... unde se gasesc aparatori sertare din alea care nu trebuie sa gauresti mobila? Stiu ca s-a mai vb dar eu am memorie ca pestii: dupa 3 secunde am uitat tot
Merci
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
aelita spune:
dbunny-chiar esti gravida????????????
bamboletta-doar am citit reteta de spaghete si piticania din burta vrea!!!!! asa ca ma apuc de facut.poate mananca si Sofía.
dianocica-ce misto aveai burta !
YAGMUR-un mare pupic si o imbratisare,ca sa iesi repede din depresie !!
Ajutati-o pe Sonia
Sofía (2ian2007)
25s(DPN 18mai2008)
flore26 spune:
BURTICA inainte cu o luna de a naste...
DBUNNY ai o semnatura, super, super...DIANOCICA ai avut o burtica, spre deosebire de mine, care am avut burtoi...pacat ca nu mai am poze, sunt pe cd si nu merge cd/romul.YAGMUR multi pupici de la printesuca Alessia ... acum sigur treceFlore Alessia Liane (16-12-2006)