Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (149)
Raspunsuri - Pagina 6
Dbunny spune:
uy... tema cu spalatul pe dinti: zero! nu gasesc periuta numai de la 2 ani in sus, mai cautam, daca nu luam una in Romania. Si cand o s-o facem cred ca o sa inghita pasta la greu. Gelul pt gingii cu care-l frec il mesteca si-l suge la greu, la gingii nu cred ca ramane nika
Tema cu anticonceptivele: are rost?sa continui...metoda noastra nu-i eficace..
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
bebinuta spune:
Tema bb2: mi-ar place sa am bb2, dar nu acum, mai tarziu, eventual peste vreo 2 ani
Tema vacanta: vrem sa mergem in doua reprize, una in iunie si una in septembrie; cea din septembrie vrem sa fie in Antalya, dar inca nu suntem siguri;
Tema anticonceptionale: am folosit pana in decembrie Exluton, pe care l-am intrerupt crezand ca mi-a venit menstruatia; nici acum nu stiu daca a fost sau nu, in sensul ca..cantitativ a fost foarte putin, cert este ca sunt stresata ca nu mi-a venit inca presupusa a doua menstruatie; mi-am facut 2 teste de sarcina, ultimul acum doua zile, negative, deci mai fac unul zilele viitoare si daca iese tot negativ, ma duc la medic; nici nu mai am chef sa fac de cand cu incertitudinea asta...
Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada
bamboletta spune:
multumim de raspunsuri
aseara am facut spaghete carbonara pt noi a papat si Antonia
dam si reteta pt interesati
Spaghete Carbonara :
-400g paste
-iaurt o cutie de 400 g
-3 galbenusuri
-piept de pui cam 300 g
-si putina sare
-patrunjel verde
Am pus spaghetele la fiert,intre timp am pus pieptul de pui in tigaie cu putin apa pana a fiert,iaurtul l-am amestecat cu galbenusurile si l-am turnat peste pieptul de pui,fierbeti la foc mic pana se ingroasa putin sosul la sfarsit adaugati patrunjel verde.
Puneti pe o farfurie spaghetele si peste sosul. Pofta buna!!!
BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 15
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
bamboletta spune:
quote:
Originally posted by a_deju
bambo, noi prestam cu nenedent, care nu trebuie clatita... asta cand ne aducem aminte de periat dinti sau cand e posibil (in ultima vreme nu vrea frate... cred ca-l dor rau gingiile, de nu se suporta nici scarpinat.. ca nici pe mine nu ma lasa, nici cu periuta-degetar, nici pur si simplu cu degetul..si nici cu pasta de dinti, nici cu calgel.....)
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
uite ca de nenedent care nu trebuie clatita am uitat voi ati tot vb aici dar eu eram pe alta planeta
noi am luat colgate pt 0-2 ani dar nu zice daca necesita clatire
luna 15
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
Dbunny spune:
Iacata-ma gravi la semnatura...
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
shoshika spune:
Dbunny, iti sta bine cu noua semnatura!
S-a trezit si Tudor, am citit si tot din urma, dar trebuie sa ma tirez sa hranesc puiutul, sa iesim la plimbare.
Asa ca... pe mai tarziu!
asiza spune:
Ruxandra, nici Londra nu-i tare departe de preturile de care vorbesti tu prin Manhattan ... a luat-o razna si aici piata imobiliara...E atat de placut sa-ti citesc mesajele...
Donia, ce sexos e Cristi cu tigger-ii pe el ...
Admirat poze cu familia pisiceasca...A_dejule, ce slaba esti!!!! Ce-ai facut, cum ai facut, de cate ori pe saptamana...spune tot tot ...Eric e mortal, mor de dragul lui
Vazut si Mario si Antonia la joaca...frumosi foc...
Laura, si noi am avut febra acum vreo 3/4 zile, asa din senin...da' eu am zis c-o fost de la vaccin intrucat era aproape 39. Zic si eu ca e obligatoriu sa-i iei temperatura...daca nu sta la termometru digital, cumpara un termometru de ureche, ar fi mai usor astfel, dar trebui sa stii cat are. Te asteptam cu vesti de la medic.
Dianarus, m-ai pus pe ganduri cu febra si inapetenta...da, poate fi de la infectie urinara, ai dreptate...oare sa ma duc sa-i verific urina? Da' cin' naiba ma asculta pe mine aici??? Poate la privat...sa vedem cat costa...Ce inseamna "inapetenta" la Marc?
Bambo, Denis nu prea mai sta la spalat dintii...pasta de dinti putina sau deloc, dupa nu clatim...dar am mai invatat si eu ceva recently: daca pasta e cu fluor ar fi bine sa n-o inghita si dupa ar cam trebui clatire, daca nu e cu fluor, merge si altfel...
Bebinuta, nu stiu nimic despre imunizarea cu Bron...nu- stiu -cum ...Sanatate multa Adei!
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
desiree spune:
dia, da chiar ca aveai ditamai burtoiul...cu steriletul eu stiu ca femeile il pun cand nu mai vor sa faca bebe din cauza de nu stiu ce efecte secundare de infertilitate bla bla mai bine sa intrebi doctorul..anticonceptionalele sunt ok..metoda "scoaterii" e si mai ok sar nu stiu daca e si super sigura..cu steriletul mai gandeste-te mai ales ca vrei bb2...
diana, eu cand ii spun un cuvant nou ii spun intai varianta mare si apoi varianta mica, adica aia diminutivata, adica una dupa alta...deigur, e mai bine sa ii zic catelul decat cainele, burtica decat burta..eu nu le evit ca nu pot..dar completez imediat si cu varianta cealalta, mai ales daca il vad ca e atent la ce-i spun, lucru care inainte nu se intampla mai deloc acum doar cand si cand dar perseveram!
din ciclul ce mai face ce mai zice ce ghidusii mai prestam...
noi cu cartile cu animale nu suntem prea amici din motiv ca nu are rabdare sa-i arat...si daca insist imi smulge cartea si o baga in gura sau fuge cu ea si o ia la smotocit...si imi intoarce tacticos spatele...dar invatam din mers...catelul e clar ca e ala care latra sus la vecini, il recunoaste dintr-o combinatie de mai multe zgomote concomitente, pe strada sigur cand ii vede indiferent de culoarea blanii sau inaltimea cainelui, sunetul pe care il scoate e acelasi: am-am sau chiuie, pisica la fel prestam din fata blocului ca sunt vreo 100 de exemplare,pasarica stie fiindca le aude ciripind prin copaci si uita sa mai plece de langa ele, elefantul (de jucarie) e clar ala care are trompa aia lunga de intra si in gura, vaca lola e clar aia care canta si merge prin casa ca nebuna cand o strange de labutze..in rest, daca i le aliniez una langa alta si cu alte jucarii pe care i le arat, clar le recunoaste numai pe alea care ii sunt preferate: vaca, pestele, catelu vorbitor..celelalte nici nu sta la povesti cu mine sa-i explic
mi-am zis ia sa vad eu ce stie fi-miu despre anatomie si i-am dat extemporal (la dirigentie ) ca noi nu prestam sedinte interactive despre partile corpului fiindca nu are rabdare sa stea la explicat, dar i le repet mereu cand vine vorba sau pune degetul pe anumite parti ale corpului, in special pe buric de care e fascinat absolut, pe al lui l-a descoperit singur si de atunci merge cu bluza ridicata ca sa-l poata vedea....asa ca l-am luat la intrebari si am descoperit uimita ca stie mai multe decat imi imaginam eu..deci el chiar inmagazineaza ce-i torn eu toata ziua in urechi; intreb unde e buricu, asta la fix ca stiam ca stie, evident ca nu m-a dezamagit si mi l-a aratat, burtica la fel ca doar mi-o arata in fiecare seara e locul ala plin de grasime de la mami exact de sub tzitzi, nota 10 si de data asta, acum deja aveam emotii: unde e piciorul? pune degetul pe piciorul lui...am ramas muta de mandrie...arata lu mami capul, se apuca cu mainile de cap si incepe sa se tanguie ca atunci cand se loveste la cap si ii aratam eu cum sa se vaite (in traducere libera,,, aualeu capul meu!!), unde e parul ..se repede la mine si isi infige mainile in parul meu ( ca atunci cand repetam noi: da-teeee! eu tot ziceam nu ma mai trage mami de par ca ma doare..si i-a ramas in cap pesemne) unde e ta-na-na-nam !..nasu.....aici mi-a stat inima ca nu era atent niciodata cand i-l aratam, dar cred ca era doar impresia mea caci..in secunda doi si-a tras una peste ochi adica a vrut sa duca palma la nas da a fost cu demaraj...si a inceput sa rada! doar si-a tras-o singur in freza!
e un nebunatic!
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic
desiree spune:
quote:
Originally posted by bamboletta
multumim de raspunsuri
aseara am facut spaghete carbonara pt noi a papat si Antonia
dam si reteta pt interesati
Spaghete Carbonara :
-400g paste
-iaurt o cutie de 400 g
-3 galbenusuri
-piept de pui cam 300 g
-si putina sare
-patrunjel verde
Am pus spaghetele la fiert,intre timp am pus pieptul de pui in tigaie cu putin apa pana a fiert,iaurtul l-am amestecat cu galbenusurile si l-am turnat peste pieptul de pui,fierbeti la foc mic pana se ingroasa putin sosul la sfarsit adaugati patrunjel verde.
Puneti pe o farfurie spaghetele si peste sosul. Pofta buna!!!
luna 15
super,salvat,multumim!
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic
Yagmur spune:
Alooooooooo! Cer si eu permisiunea la butoi.... vreau sa am ceva alcool tare, salata (deh sint la dieta.... ops.. nici la bautura nu am voie ) si daca se poate sa ma lasati singurica acolo sa dorm (nu refuz vizita vreunui mascul tanar si liber )
Revin cat de curand cand ies din depresia asta care ma macina si macina......
Va pup
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca