Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (149)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

poze cu burtica nu am gasit pe aici dar am poze noi cu Adina din weekend si de dimineata cand mi-a probat cizmele.

va pup

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata īncotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

intrebare intrebatoare: cum macelariti ananasul? cu detalii picante, va rog

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

quote:
Originally posted by dianocica

daca ai apucat sa citesti inainte sa editez e rau..ca nu e bine..
il intinzi si ii tai capetele.
il asezi in picioare, pe unul din capetele taiate.
pe urma ii tai coaja de jur imprejur, dar nu ca pe un mar, de-a latul, ci de-a lungul..de la cap la fund..sau invers..
sa nu uiti si de mijloc, care e super atos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by Raluca_u

poze cu burtica nu am gasit pe aici dar am poze noi cu Adina din weekend si de dimineata cand mi-a probat cizmele.

va pup

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata īncotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

scumpa de ea...,chiar mi-era dor sa o vad...,ca pe voi v-am mai vazut...
domnisoara in toata regula

Mamica de Crina Maria (1 Nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

mor de drag sa vad burtici,mai ales de-ale voastre pe care le stiu...si de fiecare data cand ma uit la poze imi imaginez cum statea fulguletul x inghesuit acolo...sau cum fulguletul y dadea din picioruse...,mai puneti ,va rog...,parca au fost acum 10 ani...,mi se pare ca a trecut muuult timp de atunci...

Mamica de Crina Maria (1 Nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deny75 spune:

Doamne,scrieti cu viteza fulgerului!

a_deju sa-ti traiasca finuta!

ktrinel

bamboletta multam fain pentru reteta de paste

dbunny sper ca nu te muti de tot la odisee,am vazut samnatura si iti sade bine

dianocica si mie mi s-a intamplat de cateva ori sa ard mancarea fetei.Bine ca ai intrebat de ananas pentru ca ma interesa si pe mine.

aka multa sanatate.Vei vedea ca atunci cand se va simti mai bine o sa pape tot

mamaana iti urez si tie insanatosire grabnica

aelita

adinazot in aceeasi situatie sunt si eu cu Azelia-se trezeste de cateva ori pe noapte plangand,ii dau cu calgel si adoarme la loc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deny75 spune:

Tema diminutive: incerc sa nu le folosesc dar bineintelesc ca imi mai scapa uneori.

Tema contraceptie:intrucat prestam mai rar,folosim prezervativul dar ma bate gandul sa-mi pun sterilet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:
Originally posted by Raluca_u

Ce mare si frumoasa, cresc dom'le ca ciupercile dupa ploaie...ti-a facut pedichiura au ba?

Aelita sa-nteleg ca n-ai nici un deranj, asta e bine, nici eu ...inca... dar dorm ca poarca pe unde apuc, noroc ca mami umbla dupa Dani...nici la prima sarcina n-ai avut greturi?

Diminutivele: al meu sotz tot timpul foloseste diminutive si nu ma deranjeaza, niciodata nu m-am gandit la asta, de fapt imi place la nebunie cand ii arata lui Dani “capritele papand“ nu caprele, sau `catelusii` latrand nu cainii, de fapt felul de a vorbii a lui Paco m-a fermecat, super dulce si delicat intotdeauna mi-a placut felul lui de a vorbi.

Azi are Dani www.flickr.com/photos/dbunny/2244106480/in/set-72157603505577804/" target="_blank">carnaval la cresa, merg toti cu biscuiti si snacksuri la ei ca au party.

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

laura eu zic ca e o chestie f serioasa. daca ti se pare ca dani nu mai face atatea lucruri noi, ca bona nu il stimuleaza suficient, ar trebui sa faci ceva. poate iti faci niste timp in we sa te gandesti serios la asta. ma gandeam, poate sa te inspiri din cartea aia cu jocuri, si sa ii lasi bonei indicatii. sa ii spui cum sa se joace cu el, sa fi sigura ca o face. pt ca daca doar sta si se uita la tv...(nu zic ca asa e la voi, dar dau un exemplu..) un copil trebuie stimulat, ajutat, trebuie sa fi non stop la dispozitia lui, mai ales cand pt asta esti platit. poate ar trebui sa ai o discutie serioasa cu ea, daca stii ca te poate intelege fara sa se supere. dar trebuie sa faci ceva. e copilul tau si merita ce e mai bun

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by chinico

quote:
Originally posted by dianocica

daca ai apucat sa citesti inainte sa editez e rau..ca nu e bine..
nop, am citit numa' varianta buna. sar'na. m-am chinuit cu unu' acum doo zile de mi-au iesit peri albi. acum..ce sa zic..nu pare atat de greu...da' zic ca eram in ziua cu arsul mancarurilor si de acolo mi se trage. sau, evident, de la beutura..

diana si david 03.12.06

Mergi la inceput