Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(84)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Pentru herpes reteta cumnatei mele:atunci cand sunt pustule in faza incipienta se pune pe o farfuriuta un varf de cutit de argila si jum.capsula antibiotic(permis in sarcina)se pune putina apa plata se face ca o pasta si se da locul respectiv.A doua zi nu mai ai nimic si se retrage repede si nici nu recidiveaza .Am ramas yuimita de eficienta.
clau-sa-ti fie de bine!
cris-multumesc mult pentru sfat!Calitatea Ikea e buna?
cory-mi-a cam stat inima-n loc!Bine ca s-a terminat cu bine.Mamaaa ce ma sperie acum povestile cu cordon ombilical.Mi-e asa teama pt. bb-ul meu!

Mihaela, mamica Andreei 13+ si 35+ cu Vlad Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Vecinica kya,esti tu draguta,dar eu nu prea ma recunosc...Dr s-a speriat cand a auzit ca am luat deja 11 kg si ma indrept spre 12.

Stela 28+Teodora Traseul in burtica

"In sfarsit, am pasit si noi in luna a 7 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Stela -arati super!! Si voi ati facut acolo o adevarata sedinta foto!! Bravo!!

Mi-am facut si eu baie,epilat..tot tacamul,noroc ca inca ma descurc,ca la cat de suparata sunt pe randunoi in seara asta...ramaneam neepilata..iar acum urmeaza operatiunea cea mai cea:uscat si intins parul cu placa..off

Apoi ma duc sa fac nani, sper sa nu mai am insomnii ca ultimele 2 nopti,ca maine dimineata la 7 decolam spre Bucuresti,la doctor,si randunoiul m-a anuntat ca mergem cu masina mea si ca eu conduc..numai ca pe mine nu ma incanta deloc ideea cu el in dreapta,pentru ca sta in scaunul ala de parca are un bat in .**..stiti vorba, si ma stresez din cauza asta. Dar daca ma enerveaza,opresc si-lpun sa treaca la volan...si de nevoie o trece,ca doar n-om ramane-n drum..

POZE(burtica,Alexia,diverse)
Antonia

Nicol28+ cu Antonia si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Chiar asa, Steluta, unde te-ai ingrasat? La burtica, poate, ca s-a facut mare si frumoasa! Serios, arati super! Si eu am aproape 10 kile in plus, dar la mine se vad...

Kya, chiar frumos carutul cu de toate si e si marca buna. Dar si 15 milioaneeee, sa-l stapaniti sanatosi, cu toate accesoriile!

V-ati dus toate la nani?

Oana 28+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Eu sunt inca aici Bubu.

Ti-am vazut si tie pozicile, ai o burtica foarte frumoasa,mai mare ca a mea,si a Stelei tot mai mare e si toate avem cam aceeasi varsta de sarcina..Si Vladut e un scumpic cum iubeste el burtica lu' mami..In schimb Alexuta mea,cand i se pare ca exagerez cu mangaiatul burtii ma pune sa o "invelesc"...cred ca e putin geloasa..dar e micuta si n-am ce sa-i cer..

Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Nicol, ce scumpica e! Putin geloasa vad...Vlad ma pupa mereu, are grija sa nu ma loveasca. Vine dupa mine la bucatarie si zice ca vrea s ama ajute sa spele vasele(adica sa se balaceasca la apa), pt. ca "saracuta de tine nu mai poti, ca ai burta mare!"
Vlad e gelos pe tati, daca il vede ca ma pupa el sau ma mangaie zice"las-o, e printesa mea, e numai a mea!"...hi, hi...

Oana 28+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Gata, fug si eu la somn...

Abia maine dupa-amiaza mai intru sa va spun ce am facut la doctor,ca abia atunci cred ca ajung acasa.

Noapte buna!

Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Eu mi-am luat pastilutele si ma bag la somnic..
Noapte buna fetele
Stela frumoasa burtica si ai ramas aceiasi, numai burtica a mai crescut si sa facut frumoasa
pe maine....

_
Mamica de Bianca-4 ani.. si acum de 2
Alina30+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele

burtica-30 sapt+hainute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Sunt inca pe aici, bantui...azi, ca niciodata am facut si eu o siesta de o ora si m-am trezit de parca ma batuse cineva....

Mercic de ingrijorare, dragelor! N'are baba 'nica, doar lene si o stare de cacao, caci ma simt grea si ma misc incet...si stiti si voi...suntem toate in aceeasi oala! In plus randunoiul...e extrem de atent de cand a venit acasa...i-mi da impresia ca nu mai sunt buna de nimic! Si ma mai ingramadeste si prin toate colturile...parca ma vede pt; prima oara...dar nu ma plang de loc...bine ca are el moral si pt. mine, asa ma cred si eu sexi

Bubu,stela si toate celelalte..adorabile burtici....stelutza, daca-ti mai zice dr. ca ai luat prea multe kg, raspunde-i ca e pt. o cauza nobila! eu cred ca e invidioasa pe tine, caci nici nu se vede ca ai luat!
Pe mine nici nu ma mai cantarea...mi-a zis ca nu e nevoie...sunt in limite
Dar eu simt ca am lut mai mult de 12kg....dar e pt. o cauza nobila nu?

Va fug si eu la culcush...A! ma intreba cineva cand plec in africa. In August, nu stiu exact cand...iar de bagaje...intai sa nasc...apoi pe la sfarsitul lui mai trebuie sa plece containerul cu bagaje, in iulie pleaca sotul...sa aranjeze cuibul si apoi plecam noi!

Simonette...presimt ca in curand o vei vedea pe Naty si curaj...sa dea Dzeu sa fie bine si scurt...!

cory...ce ciripicioasa ai fost azi! Cred ca-mi iau creveti maine...sotul a cerut regim de maine...seara vrea orez cu ton sau supa chinezeasca...eu nu zic nu! M-am scos...supa se prepara in 5min, iar orezul fierbe singur...!

Nopte buna!

pozici
bb2
burticutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

am revenit...

Kya e super caruciorul!! si cu atatea chestii! dar si pret!!
Mami nu rezist sa nu iti dau linkul asta de care m-am lovit in cautarile mele.. sper sa iti placa: http://www.jewelbasket.com/jbfftb10-666.html ... oricum cred ca sunt cu clips, dar asa arata tare dragutzei
Cory bine ca esti ok si bb la fel! pfiuu... si eu m-as fi speriat!
Bubu super burtik! m-am topit la pozele cu Vladutz
vazut si burtik sexi de Stela

am luat si eu azi caditza ... incetul cu incetul le punem la punct pe toate...
ma duc sa papacesc ceva si pe urma ma bag si eu in patut...
pupicei pe obrajori!

Mihaela 32+ cu Andra
Pozici
Bebitza

Mergi la inceput