Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(84)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Buna dimineatzaaaaa!
Stau treaza de pe la 3.30, asa ca ce s-o mai lungesc, mi-am zis ca sa vedem ce mai fac fetele. (oricum mi-era jena sa mai adorm la loc, sa nu se continue visul cu tente lesbi ) Eu nu va dau cafea din pacate, eu sunt cu jumatatea de litru de apa bauta dintr-un foc la trezire. Asa ca cine pofteste...

quote:
V-am tot citit, m-am bucurat la vestile bune despre Naty, am ras de n-am mai putut la isprava cu crevetii a lui Cory, m-am ingrijorat un pic cand cu pulsul lui Luny, am aplaudat acordarea Oscarului de catre mami, am felicitat-o in gand si am admirat pozele cu masinuta lui Nicol, mi-au placut pozele lui Ali-Bia... wow cate emotii

Kya, nici ca puteam descrie mai frumos si trairile mele! Sa te bucuri de achizitie. Asta da cadou!!

Giani, inca imi rasuna in urechi cantecelul tau Fericito, ti-ai aranjat camera copilului, canti, ce iti pasa... Eu deocamdata ma egzist cu corzile vocale prafuite.
Baiii tocmai ti-am vazut poza cu tine bb

Zoze, chiar ai facut luna deja?! mamma mia! De ce nu mai sunt si eu tanara sa ma misc asa repede

Cory, cred ca fiecare din noi are cate o musculitza pe caciula la capitolul psihoza! Las, bine ca a existat cineva in drept sa iti zica asta.

Bubule, moaaama ce burta, sa nu te recunosc! traiascaaa vilutza de bb! Si Vladut e dulceeeee
Si eu tre sa imi fac defrisarea, tot aman momentul.

Livi, crezi ca poti sa vii si pe la mine sa ma ajuti cu munca??

Clau, cand o iesi Rebeca la lumina si te-o vedea asa vopsita sa vezi ce ochi face Sa iti fie de bine dichiseala!

Stela, esti o mami foarte sepsi si nici nu imi pari asa mare. Astept sa te vad si in luna a 9-a ;)
Nicol, bafta multa la dr maine! asteptam vesti!
Delfinutza, ma bucur ca nu esti adanc in butoi. Fain si ca te tine la linia de plutire domnul randunoi. Cinste lui!

Fhiu ce-am mai citit! ciripitoare ati fost weekendu asta ! Unde-s vremurile cand se scriau 3-4 pagini pe we.
Petrecerea de ieri a fost shezuta, am mancat dulce (nu spui ce, sa nu va lovesc) si precum am prezis, seara am avut nevoie de Maalox, la ce arsuri aveam! Azi voi fi tare cuminte la mancare.

Vorbeati de nume, nici pe mine preotul n-a vrut sa ma boteze fara nume de sfant. Drept urmare m-am ales cu frumustete de nume de botez Caterina. Iar la Sasha, ma batea gandul sa il rog pe Om ca la botez bb sa fie doar Alexandru, fara al 2-lea nume, ales de randunoi.

Sa aveti o saptamana supelba! Pupici la toate!

Si nu in ultimul rand,
Naty, ma gandesc la tine! Recuperare grabnica! Iulia, fii tare, esti dorita si iubita!
Ne rugam pentru voi.

sovi 28+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

mai ce uituca sunt si eu
uitai de semnatura! am facut 33 s

Sovi noroc de tine ca o vazui si io pe GIANI!!!! super tare!!!

Mihaela 33+ cu Andra
Pozici
Bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Neata stoool!

Eu stau dupa randunoiul asta lenes ,care zice ca n-a dormit toata noaptea,sa iasa din baie si sa plecam odata spre capitala ca si-asa cu traficul de luni dimineata de la ora 8 din Bucuresti....cred ca ajungem la ora 9 la destinatie...sper macar atunci.

Sovi , Mihutza

POZE(burtica,Alexia,diverse)
Antonia

Nicol28+ cu Antonia si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata randunici! M-am trezit devreme, deja am servit si micul dejun, adica mai am putin...

Bubu, folosim laptele de corp de la Nivea pentru piele uscata, iar pentru burta si sani, Mustela 9luni cu dubla actiune, dar nu-mi place pentru ca e foarte grasa si ramane mult timp pielea unsuroasa. Dar nu capat nici eu in fiecare dimineata masaj, ci in diminetile de weekend in care stam mult in pat si nu pleaca nicaieri. Atunci ma rasfata bine, si dupa un tratament super pe tot corpul ( si se si pricepe! ) imi pregateste micul dejun.
Acum in perioada asta , in plus ma epileaza si ma spala pe cap...e bine asa!

Ursuleata, felicitari, o sa iei o nota buna la examen. Stiu ca n-ai chef de servici, dar gandeste-te ca e temporar si apoi vine pauza bine meritata.

Kya, am patit-o si noi o data asa cu vopsitul cand eram in facultate si el ma vopsea pentru prima oara. Plus ca era si culoarea neagra si el fara manusi...A fost tragi-comic! Acum m-am facut roscata ( cum eram) doar ca imi crescuse mult si aveam radacinile urate. A iesit bine, randunoiul deja are experienta, desi de cele mai multe ori merg la coafor...Dar cand vreau doar vopsea la radacina , il pun pe el sau o prind pe mama!

Stela, nu te-ai ingrasat deloc, arati foarte bine! Esti o mamica frumoasa!

Maia,

Nicol, si Razvanelu' meu e gelos, nu pe Rebecca, ci pe tacso! De cate ori stam noi in pat si sotul sta cu mana pe burta, se baga si el repede langa noi si de multe ori mie imi zice sa-i spun lui sa stea langa mine ca ma tine el de burta!!!!!

Delphin, bine ca nu ai cazut in butoi. Asa o stare de cacao, ai voie, dar putin,nu prea mult!

Mihutza, felicitari pentru cadita, sa se simta Andra super la baita! Usor, usor le luati pe toate, ai un sentiment satisfacator cand mai tai de pe lista...

Sovi, ai dat-o pe insomnie? Sau de frica visului ai stat cu ochii pe pereti? Eu v-am urat aseara vise sexoase, dar nu ma gandeam chiar la asta!

Nicol, mult succes la doctor, sa vii repede sa ne povestesti! Ce daca conduci tu, asa masinuca noua si frumoasa zici ca se conduce singura, nu?

Acum merg sa fac cafeluta si revin...

http://community.webshots.com/user/claudel77

CLAU 36 + cu Rebecca

AMR 21 ZILE !!!!!

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

O blonda in parcare buseste masina si infunda usa putin. Se da jos si se ia cu mainile de cap: - ce ma fac ca ma omoara barbatu. Un tip de pe margine o striga si zice: - Daca vrei eu pot sa-ti spun ce sa faci sa rezolvi problema; te pui in patru labe la spate si suflii in teava de esapament pana se unfla masina si sare usa la loc. Se duce blonda se pune in patru labe si incepe sa sufle in teava. Dupa vre-o 5 minute de suflat vede o alta blonda langa o masina ca radea sa cada e jos. Se scoala nervoasa , toata neagra pe la gura si intreaba: - De ce razi tu proasto? - Pai tu fraiero tu n-ai vazut ca ai un geam deschis si iese aerul afara?

Alina 28+ Vlad Alexandru

http://bd.lilypie.com/mTVqp2.png http://community.webshots.com/user/ursuleata14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Neata, randunici!!!!
Ce ciudat mi se pare sa fiu la ora asta acasa, bine, nu pentru mult timp!!!

Ursule, super bancul!!

Nicol, drum bun!!

Sovi, ce vise ai tu acolo mama!!!cred ca hormonii de gravideala fac ce vor ei cu noi!!!

Na, ce sa mai fac, parca nu sunt eu, ce face si rutina asta zilnica din om!!!

Livi +35Iris Miruna

http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe

Mergi la inceput

Daaaaaaaa, am hranit pisica, am dezmierdat-o, mi-am refacut manichiura care era facuta de ieri, am dat refresh, nimeni nimic, ce sa mai fac????

Livi +35Iris Miruna

Mergi la inceput

Hai ca sta-i prea de tot, mi-am luat tensiunea si pulsul, tensiunea e ok, dar pulsul e 128!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Iara o iau razna!!!

Livi +35Iris Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

O intamplare groaznica pentru mine , multumesc lui Dumnezeu ca a avut grija de noi si nu s-a intamplat o tragedie.

Aseara Razvanel si-a pus la incarcat o lanterna ( ma rog, noi am pus-o in priza, nu el). Apoi toate bune si frumoase, ne-am culcat , de dimineata randunoiul a plecat la servici in mare graba fara sa ne deranjeze. Eu totusi l-am auzit si mi-a sarit somnul, asa ca am iesit din dormitor si am dat drumul la laptop asteptand sa se scoale si Razvanel. Intre timp chiar am scris un mesaj aici. Bunnn, se scoala si Razva si se duce la jucariile lui pe balcon ( care la noi nu mai este balcon, este ca o camera mica in continuarea sufrageriei si acolo are el toate jucariile puse). Asa a vazut el lanterna in priza lasata de aseara din care iesea deja un fum gros. A venit sa-mi spuna si de-aici totul s-a intmplat rapid. Nu stiu cum am scos-o din priza, nu ma mai gandeam la nimic, deja se topise si banuiesc ca imediat lua foc. Ma gandeam numai ca nu s-a intamplat nimic grav pentru ca ne-am trezit mai devreme, de fapt datorita copilului ca eu nu stiu daca vedeam asa repede. Puteam sa ramanem pana la ora asta in dormitor si sa ardem in casa ca niste pui.

Imi pare tare rau caci l-am sunat pe sot sa-i spun la multi ani de ziua lui si a trebuit sa-i povestesc chestia asta, dar eram prea speriata.

Sunt inca speriata de ce s-ar fi putut intampla cu noi...

http://community.webshots.com/user/claudel77

CLAU 36 + cu Rebecca

AMR 21 ZILE !!!!!

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Neatza fetele mele dragi!
Trebuie sa va pun in tema cu ceva, cf. art. 51 lit. c din Contractul Colectiv de Munca la nivel national, orice mamica imediat dupa nastere are dreptul la un salariu prima pentru nastere, echivalentul unui salariu mediu pe unitate, adica media tuturor salariilor existente in firma la data nasterii. Asa ca luati aminte si nu uitati sa facetzi cererea imediat dupa nastere. Este dreptul nostru.
Fug sa recuperez din urmam si revin.

+30, Bianca Maria

Mergi la inceput