Taierea motului lui Alexutzu

Taierea motului lui Alexutzu | Autor: simonik79

Link direct la acest mesaj

salut baietei si fetite de 1 an si nu numai.Eu sunt Alex Gabriel si pe 17 ian 2008 am implinit 1 an iar pe 19 nana mea mi-a taiat motzul k avea de unde:am parul lung si cret.Stiti ce am ales de pe tavita cu obiecte?Hai k va spun akm!Prima data am luat o iconita, apoi bani si la urma o masina.Deci:voi fi preot,nu?Sa stiti k tusha mea cand i-a taiat motzul a ales caietul foarfece si pix iar acum are o functie de conducere la un hipermarket in Buc.Asa k e posibil sa se adevereasca.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elya spune:

LA MULTI ANI Alex-Gabriel! sa cresti mare, sanatos si frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiymihaela spune:

buna simonik sa-ti traiasca piticu sa te bucuri de el, spune-mi si mie te rog la motz se mai da cadou la nasi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devia spune:

Am un baietel care luna viitoare va face 1 anisor si nu prea stiu cum se procedeaza la mot.Ce obiecte se pun pe tava?

www.slide.com/r/oArgv-ggoj_39SFm_TjmCbCBbJus9hgS?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">David18.06.2007

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Pe tava se pun bani,aur,pix,carte pahar,atza si ac,cheile de la masina,cel putin eu asta am pus,si noi facem motzul mezinului sambata si asta punem.
Petrecere frumoasa!

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisAndy spune:

Buna
Eu am un baietel de 1an si 4 luni, saptamana trecuta i-am luat motzul, i-am pus pe tavita: bani, iconita, carte, pix, tel. mobil, cheia de la masina, surubelnita, foarfeca, o verigheta din aur si o mingiuta, oglinda, parfum.
Toate persoanele invitate la petrecere m-au intrebat de ce i-am pus mingiuta, baiatul meu de cand a inceput sa mearga tot timpul joaca fotbal, da cu piciorul in minge si zice: "gooo!", nasa mi-a zis sa ii pun si obiectul cu care el se joaca cel mai mult (nasicuta, cand i s-a luat motzul, a ales de pe tava o lingura, banii si parfumul)
Andy a ales in ordinea asta: mingea - fotbalist, banii - norocos si surubelnita - electrician.
Nu stiu cat de adevarate sunt povestile pe care ni le spun bunicile dar eu cred in ele, eu de pe tava am ales: pixul, surubelnita si parfumul si acum realizez iar acum sunt economist, repar tot ce se strica in casa (daca sotul nu este acasa) si niciodata nu ies pe usa nearajata si neparfumata.
Imi place sa cred ca baietelul meu va fi un mare fotbalist pentru ca eu sunt o mare microbista dar cum fotbalul nu e o meserie ma bucura si mai tare ca el va fi electrician si mai presus de toate: va fi norocos de bani............pastram legatura si daca se va adeverii va voi trimite mesaj de confirmare

Pana atunci am niste intrebari pentru voi: Este bine ca l-am ras pe cap? Sa mai repet procedul in vara aceasta? Mie mi se pare ca baiatul meu are parul foarte rar si cred ca asa se va "repara problema". Voi ce credeti?
Va pupik

Mergi la inceput