nu ma simt pregatita
astazi am aflat ca sunt insarcinata.a fost o greseala de calcul si un contraceptiv ce nu si-a facut efectul.am o fetita de 6 ani si un baietel de 1,8.abia incepusem sa ,,respir" putin dupa o sarcina cu probleme,baiatul ,,a scapat la picioare",incepusem sa fiu mai apropiata de fetita (pt ca sarcina si apoi bebelusul mofturos m-au facut sa o neglijez putin)
si acum?nu ma simt pregatita pt inca o sarcina.nici avort n-as vrea sa fac.si atunci?
Raspunsuri
Principesa spune:
De asta dureaza dezvoltarea sarcinii 9 luni. Pentru ca sa avem timp sa ne pregatim
Nu este niciodata prea tarziu sa ai o copilarie fericita
ralualexandrei spune:
Lucia hai sa-ti povestesc cat de nepregatita eram eu.Aveam un baiat de 10 ani o fata de 3 ,imi pusesem pe picioare o mica afacere,visul meu,depusesem efort si multi bani,si mai trebuia depus si mai mult efort si mai multi bani,oricum viitorul imi aparea in fata ochilor creionat foarte clar cu tot ce aveam de facut si deodata....zbang...sunt gravida,vestea m-a naucit si pe mine si pe sotul meu,nimic nu mai era clar ,totul era haos si de atunci traiesc in cel mai minunat si mai perfect haos cu putinta.A fost cea mai mare surpriza a vietii mele si cea mai minunata,se numeste Eduard.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
asteryaro spune:
Lucia, dar tu porti o minune in pantece ! Doamne, cat as vrea sa fie minunea mea...
Sper sa-ti pot transmite ceva pozitiv.
Si sper sa iei decizia cea mai buna pentru tine, pentru voi.
Fie sa-ti fie usor!
Cristina, mami de Nicolae-Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1
mamica dulce spune:
Lucia, din pacate cale de mijloc nu prea e, ori e alba ori e neagra. Daca nu vrei sa faci avort-atunci pastrezi copilul, daca nu vrei copilul-faci avort. Sau faci copilul si il dai spre adoptie, dar nu cred ca e vorba de asa o situatie la voi.
Eu inteleg ca te simti nepregatita pentru inca o sarcina acum...gandeste-te bine impreuna cu sotzul tau si luati decizia care se potriveste cel mai bine situatiei voastre. Pe forumul asta n-o sa primesti sfatul de a face avort, atata timp cat nici tu nu vrei..si nici chiar atunci.
Dar vezi si partea buna a lucrurilor... baietelul o sa aiba partener de joaca de varsta apropiata, o multime de lucrusoare necesare o sa le ai deja, cei mici au activitati comune si tu o sa ai timp si de fetita mare. Zi mersi ca s.a intamplat acum, si nu in cativa ani cand si baietelul era mai mare. Atunci chiar ca ar fi fost si mai greu de luat o decizie. Si paziti-va mai bine de acum inainte!
ileanna spune:
Cum adica nu vrei nici bb nici avort??
Adica nici calare, nici pe jos? Ce intrebare e asta?
Acum sincer vorbind, eu cred ca esti singura care poate sa dea un raspuns. Dupa cum se vede, pentru unele fete acest "accident" a dus la o minune. Poate ca sunt si altele care au ales sa-si continue viata pe fagasul pe care se aranjase deja (adica avort). Pana la urma, daca stai sa te gandesti - accidente din astea se mai pot intampla 10, desi ar fi bine sa nu - si n-o sa-ti faci echipa de fotbal.
Dar care e varianta cu care poti trai cel mai bine TU ... numai TU poti spune.
Never say NEVER.
http://bd.lilypie.com/STIcp2.png
carli1617 spune:
Lucia,
acum ca a venit bebelusul in burtica, ai avea puterea sa-l ucizi? Iubeste-l si pe el, lasa-l sa traiasca! Chiar daca iti va fi greu, macar nu te face ucigasa propriului copil.
Citeste despre avort si ce consecinte are dar si despre femei care au decis in ultimul ceas sa nu faca avort:
http://www.avort.net/
http://www.avort.ro/marturii.php
http://www.sfaturiortodoxe.ro/_avort.htm
Carli
lucia3 spune:
mi-ati spus cuvinte foarte frumoase si va multumesc tuturor!faza cu ,,nici calare nici pe jos" era asa ca nici avort nu vreau sa fac pt ca mi-e teama de DUMNEZEU si nici sa devin o mama stresata pt copii mei.
dupa o noapte de nesomn de ginduri si zbucium am ajuns la concluzia ca viata are prioritate si voi pastra bb.important e ca sotul meu m-a sustinut din prima clipa si atata timp cat cel mai apropiat om ma sustine altceva nu mai conteaza
Lore71 spune:
quote:
Originally posted by lucia3
mi-ati spus cuvinte foarte frumoase si va multumesc tuturor!faza cu ,,nici calare nici pe jos" era asa ca nici avort nu vreau sa fac pt ca mi-e teama de DUMNEZEU si nici sa devin o mama stresata pt copii mei.
dupa o noapte de nesomn de ginduri si zbucium am ajuns la concluzia ca viata are prioritate si voi pastra bb.important e ca sotul meu m-a sustinut din prima clipa si atata timp cat cel mai apropiat om ma sustine altceva nu mai conteaza
felicitari! urmeaza 9 luni de poezie si miracol
Ramonika spune:
felicitari pt decizia luata. de-acuma incolo sa aveti mai multa grija!
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601305182027/" target="_blank">Bubulina www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor