nu ma simt pregatita

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Lucia, felicitari ptr sarcina si ptr decizia luata, sunt convinsa ca nu vei fi o maica stressata ci una minunata

Noi

Ce faci te si face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oliv75 spune:

lucia, felicitari si din partea mea pentru decizie. O sarcina usoara iti doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ernestine spune:

Acum citeva saptamini ma confruntam cu aceeasi problema.Nu am apucat sa iau o decizie pentru ca aminam luarea unei decizii,cind am pierdut sarcina.Nu i ti pot descrie ce durere am simtit si cit de tare regret ce s a intimplat dar abeea atunci am realizat cit de mult il doream.Este minunat sa ai copii chiar daca e greu,bucuriile si satisfactiile spun totul.cu cat mai multe cu atit mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carli1617 spune:

Lucia,
sa dea Dumnezeu sa ai o sarcina usoara si bebelus sanatos! Cred ca tu si sotul tau veti fi binecuvantati de El in toate pentru ca dupa atatea griji pe care vi le-ati facut, ati luat hotararea sa il primiti cu bucurie si pe cel de-al treilea copil.

Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Lucia iti doresc tot binele din lume si o sarcina usoara si bebe sanatos.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Lucia,
cel mai important e ca ai sprijinul sotului !
Te inteleg pentru ca eu, desi imi doream un al 3-lea copil nu m-am simtit pregatita niciodata....asa ca a venit pe nepregatite si ca o surpriza ( ovulatie intirziata !) minunata !
Acum ma bucur din plin de aceasta perioada minunata !

Felicitari pentru sarcina si te asteptam la Mamici fericite cu mai multi copilasi

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=115451

Fericita , 16 sapt cu bebe 3

-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia3 spune:

nici nu aveti idee ce mult m-am bucurat citind mesajele voastre.acum sper din tot sufletul sa imi dea vesti bune si doctorita pt ca sarcina cu baiatul am dus-o ff greu am avut iminenta de avort(nu mai stiu denumirea exacta a diagnosticului)nu aveam voie sa ridic nici o oala cu mincare, am stat numai la pat.
dar sper ca Dumnezeu sa-mi ajute pt decizia luat-o.
eu va doresc tuturor multa multa sanatate sa aveti copii sanatosi si numai bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

ma bucur tare mult ca ai luat aceasta decizie! Sarcina usoara, sa fiti fericiti!

my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tibiuta spune:

Draga Lucia,daca eu as ramane gravida (Doamne fereste) ar tb.sa fac avort pt. ca mi-as ruina sanatatea ,si n-as mai de folos nimanui.Mi-as fi dorit un frate pt. copilasul meu ,dar din pacate nu se poate.Daca esti sanatoasa ,si esti srijinita de sot fa copilul,doreste-l!

http://community.webshots.com/user/siapia?vhost=community

mamica lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Lucia felicitari pentru decizia luata.
...hai sa-ti spun si povestea mea. Aveam cei doi copii mult doriti si surpriza dupa 6 luni de la a doua nastere sunt din nou insarcinata. Am crezut ca se darama lumea peste mine.(dupa 2 cezariene si o nastere prematura).........si da, nu-mi doream nici copilul dar nici avort nu vroiam sa fac. Am avut un om minunat langa mine, pe sotul meu care mi-a promis ca ma ajuta atat cat poate (si s-a tinut de cuvant) si 3 doctori care m-au incurajat
Am avut o sarcina minunata, normal si cea de-a treia cezariana......dar ce mai conteaza. Acum ii multumesc lui Dumnezeu in fiecare zi ca s-a intamplat asa cum s-a intamplat

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput