Naturiste si homeopate (34)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by crisaa07

Salutare,

Eu sunt cu intrebarile azi, sau nu, de fapt va cer parerea si daca va face placere sa-mi raspundeti atunci azi va fi o zi buna.
Acu' vreo 15 ani am incercat sa beau cafea, dar nu mi-a placut. Apoi, peste vro 5 ani am inceput sa beau zilnic, iar acum, deci dupa aproape 10 ani, incerc sa ma las. Intrebarea e, daca o avea cafea vreo importanta in PCOS. Stie cineva, despre asta, ceva? Voi cum faceti, considerati cafeaua naturala sau daunatoare si o beti dimineata sau va feriti de ea?
Eu m-am lasat dar cateodata as mai gusta....

CRISTINAAV

Crisaa, asa cum a zis Miki, depinde motivul pt care bei cafeaua. Eu am baut-o mereu pt tensiunea mica. Inclusiv in sarcina am baut cate o cafea. Eu nu beau expresso, doar instant si o lingurita la o cana mare de lapte (nu pun apa deloc!). Am incercat pe o vreme sa renunt la cafea, daca ai tensiunea mica poti sa inlocuiesti cafeaua cu ceai de maghiran (cam 4-6 cani pe zi). Insa pt mine era un stres in plus sa ma doara capul mereu de la tensiune, aveam o lista lunga de ceaiuri pe cale le luam si am preferat sa continui cu o facea asa cum ti-am spus. Sunt altele mai rele in PCOS care iti fac probleme. Ideea e sa renunti treptat la ele, nu la toate de-odata, ca e prea mare stresul pt organism. Important e sa mananci sanatos, sa faci msicare, sa bei cel putin 2L de apa pe zi (in plus fata de sucuri, ceaiuri, supe etc), plus o cana in plus pt fiecare cana de cafea si pt fiecare portie de alcool pe care o consumi (vinul sau berea ocazionale).

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by anes

Fetelor, datorita dragutei de Miki , am vorbit cu o d-na biolog, in legatura cu infectiile mele recidivante cu E-Coli (de aprx. 10 ani). Sunt disperata pt. ca nu a functionat nici un antibiotic, chiar de ultima generatie. Nu mai doresc antibiotice, de aceea, am hotarat ca sa incerc produse naturiste (sau homeopate).
Deci, d-na biolog mia spus in primul rand ca timp de 6 luni sa nu mai consum nici un pic de sare. Trebuie sa ma axez pe cresterea imunitatii organismului, sa beau 2 litri de lichid / zi si foarte important, sa tratez constipatia (eu am cronica).
Prin urmare, va prezint tratamentul naturist dat de ea>
- Septilin - tablete de la firma Hymalaia, 6/zi (in doze de cate trei);
- Forever Aloe Nectar, inainte de masa - 1 lingura= 3 zile;
- 2 linguri= 3 zile;
....................;
- 5 linguri 3 zile;
- Forever Bee Propolis - primul flacon = 6/zi (cate doua odata)
- al doilea flacon = 4/zi (cate doua odata)
- Forever Echinaceea Suprem 2/zi;
- Forever ceai cu Aloe - 1 l si jumatate pe zi;
- Strugurii ursului tablete de la oricare farmacie naturista;
Acest tratament creste imunitatea organismului, trateaza constipatia si intervine in starpirea E-Coli.
Stiu ca a intrebat Kora despre infectiile urinare recidivante.

Anes, pt constipatie cronica poti inlocui painea alba cu paine de faina integrala, sa reduci consumul de orez si paste - poti inlocui orezul obisnuit cu orez brun! Sa consumi multe fructe (mai ales mere, care sunt diuretice) si fibre. Si sa bei minim 2L de apa pe zi - vezi postarea mea de mai sus. Si eu aveam probleme mari acum mai bine de 15 ani si de cand am facut schimbarile de mai sus, nu am mai fost constipata decat atunci cand nu am baut suficienta apa!

Fetelor, nu pot sublinia indeajuns cat de importanta e apa in organism!!! Stiu ca vi se pare banal, dar e extrem de usor sa intri in dezhidratare cronica. Si stiu ca in RO nu se insista prea mult pe consumul de apa (PLATA/filtrata, NU minerala!!!!!). Si cu simpla apa multe probleme se rezolva mai usor...

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

Mikiextractul din mladite de zmeur le iau toata luna si cum scrie pe prospect? si imunostimul tot asa luna antreaga?

mii de multumiri DD sa te bucure cu un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Da Bytzi pt ca la tine sunt si pb de , sau urmaresti sa faci o IAD? Ca dc e asa tb sa iei dupa ovu extract de zmeur. L-ai luat pe asta? http://www.plantextrakt-info.com/
Aditza

Miki
Anul asta pui de-un pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Miki,multumesc pentru raspuns.Luna asta raman la stimulari si daca nu apare nici un rezultat,atunci trec pe naturist.

Timpul este singura moneda pe care poti sa o folosesti cum doresti.
Nu-i lasa pe altii s-o foloseasca in locul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

miky am intrat sa te anunt ca din fericire chistuletul meu a disparut dupa menstra ( nu am luat nimic pana la eco) si am scapat si de infectia urinara cu e.coli.Am sa intreb dr. despre royal jelli deoarece eu am lh mic si nu as vrea ca in timpul stimularii sa iau si sa dau peste cap hormonii.Multumesc mult,am sa mai intru sa te mai intreb una-alta.Pupici si bafta muuuulta!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Am intrat sa va mai salut. De cand v-am cerut sfatul, am incercat sa citesc din urma majoritatea capitolelor de la Naturiste si de la PCOS.

gudinde , am vazut ca si tu ai vrut sa incerci maca. Cum a fost? Eu am citit mult despre ea si pare extraordinara, si in PCOS, si in tiroidita autoimuna hashimoto cu care ma mai confrunt...

Si intr-un capitol am vazut ca ati povestit putin si despre saw palmetto. Am citit si eu cat este de extraordinar impotriva hirsutismului, alopeciei si acneei, date de hormonii masculini. Ai incercat si nu a mers? Oricum eu chiar acum nu-l voi incerca, pentru ca ma lupt pentru o sarcina (si nu stiu daca m-ar ajuta sau m-ar incurca), dar ar fi minunat sa fie adevarat...

Si despre pastilele miraculoase gasite de miki (cu acid alfa lipoic) ce ai mai descoperit? Eu am vazut la farmacia mea naturista in combinatie cu coenzima q10 si l-carnitina, dar intr-o concentratie mult mai mica decat cel de acolo de pe site.

Imi da impresia ca, si pentru cele care nu isi doresc o sarcina (si au PCOS), saw palmetto, acidul alfa lipoic si vitex ar fi super inlocuitoare pentru orice medicamente alopate... gresesc?

Oare prin faptul ca actioneaza (poate chiar mai bine) ca metforminul si alte medicamente care se dau in PCOS, ar fi tocmai bune de luat cand se incearca o sarcina?

adimercedes multa sanatate si tie si comoarei tale. As fi curioasa daca ti-a disparut PCOS cu sarcina, ca am mai auzit si din astea...

Multa sanatate tuturor! Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisaa07 spune:

SALUTARE,
azi ma duc la dr. NEAMTU-spitalul Sanador, si am sa va povestesc cum a fost.
ce vreau sa va zic, eu am urmat tratamentul naturist PENTRU CA: am amenoree de vreo 4 luni si mai vreau sa fac si copii(l-am inceput pe 15 ianuarie dar am intrerupt cateva tincturi vreo 5 zile ca am fost racita si am bagat multa Vit.C) si uitati cam ce-am simtit :-intepaturi in ovare dupa vreo ora de la ingurgitarea pastilelor vitex fruit, b complex - ok, ceai napraznic - ok, carpicon cu crema de galbenele - s-a umflat partea din fata de sub buric asa ca o inflamatie, tinctura de zmeur - simteam ca se incordeaza si imi cresc sanii, am luat vreo 2 saptamani maca si am intrerupt ca asa a zis "sefa" miki si am inteles si de ce, am mai luat si ceaiuri de cretisoara, urzica, galbenele, si altele.
Azi am continuat doar cu vitex. Nu prea ma simt bine - simt ca parca nu se intampla nimic, dar am sa vin cu vesti de dupa intrevederi.
Voi cum va mai simtiti ?
hai , va si va doresc rezultate bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

Nu Miki nu mai fac iad vom face trat amundoi si apoi ce ne mai zice dr. Damian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

raluk16,

Pt PCOS foarte bun este vitex. Daca vrei sa ti un tratament naturist pt PCOS cred ca vitex-ul tb sa fie produsul principal

Mergi la inceput