Naturiste si homeopate (34)
Raspunsuri - Pagina 6
anes spune:
Miki, si la mine este tot eraditar (il mostenesc pe tata). Nu as vrea sa iau un tratament de care sa devin dependenta. Prefer sa iau ceva mai soft, cum ar fi Omega 3.
Ce inseamna daca trigliceridele sunt peste limita normala si ce e de facut?
Idaira spune:
Pt fetele cu colesterolul si TGL marite,nu uitati ca regimul alimentar si exercitiul fizic sint extraordinar de importante !!! Corelind cele trei:dieta,exercitiu si trat se ajunge la echilibrarea valorilor!
profa spune:
salut fetele!N-am mai intrat de vreo cateva zile,si-am citit ce-ati mai scris,am vazut 2 fete care au scris ca e posibil sa aiba endometrioza.Am vrut sa va spun ca eu cunosc o fata care are 33 de ani,a avut endometrioza clar diagnosticata,a facut tratament cu Diphereline,la prof.Munteanu,la Timisoara(eu,personal am rezerve in ceea ce-l priveste,ca am destule cunostinte care au avut mari esecuri cu el,si reusite cu altii,dar fata asta il divinizeaza...),si acum are o fetita de 1 an si ceva,si acum e in luna a 3-a.Asa ca...

miki-miki spune:
Magditza, am o colega de servici care si ei i s-a depistat endometrioza prin mai anul trecut. A facut tratam cu dipherelin 4 luni la rand si apoi nu-i mai venea CM . Nu i-a mai venit deloc pt ca acum e
. Pe langa tratam cu dipherelin a tinut regimul lui Amely si a luat pastile de Imunostim fapricate de Thiscon Corp SUA. Ac contin Gheara Matei si Echinaceea. Sunt f bune pt cei care doresc sa-si intareasca sistemul imunitar. Dr la care a fost este Vaduva Cristian de care sunt sigura ca ai auzist si tu.
Pt sotul tau ar tb sa-i dai si L_Carnitina si Multi Maca de la FLP. Prima e pt mobilitate iar a 2-a pt toate (mobilitate, nr, volum, ..)
Poti lua mastodynon toata luna, maca (de la innovatics) cu 6 zile inainte de ovulatie si inca alte 2 zile dupa ovulatie (pt stimularea ovulatiei) iar imediat dupa ovulatie sa iei extractul de zmeur.
Miki
Anul asta pui de-un pui
miki-miki spune:
Bytzi
nu stiu de ce ti s-a recomadat sa faci anal in z 14,ele se fac in z 2 sau 3 iar prog in z 21. Z 14 ce e la tine? Faaza foliculara sau ovulatorie? Eu zic sa repeti analizele pt ca nu sunt concludente. Intervalul de valori pt ce faza e ?
Pt anexita stiu ca e buna tinctura de BU doar pe perioada sangerarii dar nu stiu dc e indicata in endometrioza. Poti lua toata luna extract de zmeur. (dar dc vrei sa mai faci IAD o iei doar dupa ovulatie) Sa mai iei Imunostim de la Tishcon Corp SUA.
Miki
Anul asta pui de-un pui
miki-miki spune:
quote:
Originally posted by Maribelamiki,ce stii de dr Vaduva?M-am intalnit cu o fosta colega si mi-a zis ca e f multumita de el.A apelat la medici din Buc(inclusiv Giulesti),dar nu a reusit
.Cam de un an a apelat la Vaduva si acum e
(6 luni).Tipa are 39 ani si dr ii zisesera ca nu mai are sanse sa faca
.
Multumesc!!!
Am auzit si bune si proaste, dar o colega e gravidutza acum dupa ce a fost la el. Vezi ca am scris mai sus lui Magditza

Miki
Anul asta pui de-un pui
miki-miki spune:
quote:
Originally posted by anes
Miki, si la mine este tot eraditar (il mostenesc pe tata). Nu as vrea sa iau un tratament de care sa devin dependenta. Prefer sa iau ceva mai soft, cum ar fi Omega 3.
Ce inseamna daca trigliceridele sunt peste limita normala si ce e de facut?
Uite ce am gasit pt tatal tau www.naturashop.ro/grapefruit-seed-extract-extract-grapefruit-p-1506.html br / " target="_blank">aici
Eu am luat mult timp omega 3 dar acum vreau sa iau ceva mai tare si abia apoi omega 3. Acum oscilez intre chitosan si produsul postat mai inainte.
Miki
Anul asta pui de-un pui
anidaz spune:
Buna fetelor si bine v-am gasit!
Eu sunt o aspiranta hotarata sa apara bebele anul acesta.De 9 ani se lasa asteptat ,de 9 ani merg la medic si nu m-a trimis sa fac nici o analiza,insa luni am mers cu,cumnata mea la el fiindca banuiam ca e insarcinata si esteeee,m-a mai verificat si pe mine la eco.
Mi-a trantit ca un ciocan in cap vestea ca nu o sa am copii decat prin FIV.Am iesit daramata de la el,si mi-am zis adio bebe.De FIV nici vorba ca nu-mi pot permite,asa ca ajunsa acasa m-am apucat de googalit si asa am dat peste voi.
Azi merg sa ma interesez de ceaiuri si tincturi si ma apuc de tratamentul Liviei .Nu conteaza cat va dura ,dar macar fac ceva.
Tot datorita acestui site ,acum stiu ca am ovulatie si voi urmari si acest lucru,sunt chiar hotarata sa reusesc.
Vreau sa vad si eu pe ecranul ecografului ceea ce am vazut la cumnata mea,pe care o iubesc din tot sufletul ca-mi face un nepotel sau nepotica.
Am plans de bucurie si de suferinta in acelasi timp,sunt direct proportionale,dar acum ma simt mai puternica si mai ambitioasa sa am propriul meu copil.
Va
si va multumesc ca existati.
Timpul este singura moneda pe care poti sa o folosesti cum doresti.
Nu-i lasa pe altii s-o foloseasca in locul tau!
anidaz spune:
O intrebare ca m-am pierdut printre postari si nu mai stiu unde gasesc raspunsul.
Stie cineva cand este mai bine sa incep tratamentul cu ceai de napraznic?Mentionez ca sunt in a 4 -a zi de CM.
Timpul este singura moneda pe care poti sa o folosesti cum doresti.
Nu-i lasa pe altii s-o foloseasca in locul tau!
crisaa07 spune:
salute,
I'm BACK IN BUSNISSSS!!!
gata gripa (sper sa nu recidiveze, da eu cred ca am alungat-o, hihihaha colegii mei de munca inca mai fac febra si tusesc, dar eu nu - is bine).
Ma intorc la tincturi in special cea de zmeur si de coada soricelului.
Nu m-am oprit in a lua patilutele: vitex, omega 3, Vit B complex, crom, ulei de primula si atat + carpicon cu crema galbenele. Ceaiuri : napaznic si compania(adica le stiti voi...cretisoara, urzica, si altele). Vi le-am enumerat ca sa va zic si ce observatii am facut: adica nici urma de rushii, ma cam inteapa cateodata in parti in zona ovarelor, si de ieri am obsrvat ca toata zona de sub buric s-a umflat. Nu pot zice ca ma doare, dar e clar ca e umflata. Acum vreo trei ani mi-aduc aminte ca am mai patit asa ceva tot se umflase zona de sub buric pana la zona inghinala si m-am dus la medic si mi-a zis ca nu am nimic, doar poate ca m-am ingrasat. Acum, am programare zilele viitoare la ecografie si consultatie la dr. endocrinolog.
Voua vi s-a mai intamplat asa ceva?
hai va pupic si mai vorbim, paaaa
si multumesc pentru ca existati

.
Multumesc!!!