Naturiste si homeopate (34)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anes spune:

miki, hmm, spui ca Omega 3 este buna si pentru ovocite de calitate? E bine pt. ca eu iau (deocamdata) niste capsule gelatinoase (germane) care contin Omega 3, vit. A si D, pt. scaderea colesterolului. Sunt slaba dar am colesterolul mult peste limita . Am sa continui cu Omega 3.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

quote:
Originally posted by KoraPop

miki,gudinde va rog da-ti-mi si mie niste sfaturi!Am auzit despre Royal Jelly cum ca ar fi bun pt cresterea endometrului,voi ce parere aveti?Stiu ca e laptisor de matca,contine multe vitamine.Voi stiti cumva daca in timpul tratamentului pt stimulare FIV e voie sa luam royal jelly?Sau ce am putea lua in timpul stimularii pt cresterea endometrului astfel ca sa nu inflenteze cumva negativ tratamentul?

Kora Royal Jelly este estrogenic si de aceea ajuta la cresterea endometrului. Dc stai bine cu stomacu poti lua o aspirina efervestenta si vitamina E [din z 5 pana in z 15]. In Frantza se aplica ac tratam. Tratam de stimulare de ob ingroasa sangele si cred (nu stiu sigur) ca ac ar fi cauza endometrelor mici rezultate la stimulari. Dar dc ai sangele f subtire nu ar fi indicat deoarece la punctie exista riscul de hemoragie.
Ar mai fi indicat sa bei sucuri naturale din fructe si legume rosii: sfecla rosie, rodii, cirese negre, afine, zmeura....... tot ce gasesti rosu. Ac legume si fructe rosii contin flavonoizi care au proprietatea de a subtia sangele (nu se mai fac cheaguri , varice....) . Deci fac ce face si aspirina. Dc te uiti la tratam lui Avalon ea a luat Detralex (contine flavonoizi)
Multe fete beau cate un pahar de vin rosu (cat mai rosu si de tara dc se poate) deoarece si ac contine flavonoizi dar si o substanta resveratrol care e un antioxidant puternic.
quote:
Pana la FIV-ul urmator mai a ceva de asteptat,acum am o mica problema,am un chist pe ovarul drept,e chist seros in jur de 3-4 cm,dr.

Pt asta poti lua extract de muguri de zmeur de la Plantextrakt si tinctura de coacaz(cum scrie in prospect) . Nusy a facut ac tratam si si-a scazut un chist f mare la 1 cm . Al ei parea la eco a fi endometriozic si uite ca a reusit sa-l scada f mult. Al tau fiind seros sigur va scadea. Pt chisturi se face tratam toata luna .
quote:
Aveti ceva "leacuri" si pentru infectia urinara cu E.Coli recidivanta?Ar trebui sa iau echinaceea pt cresterea imunitatii sau ce ma sfatuiti?

Pt asta o astept pe Anes sa ne spuna ce a vb cu o d-na biolog. Am inteles ca E Coli are legatura f mare cu constipatia .... apoi tb intarit sistemul imunitar... Deci sa vedem ce ne spune Anes.

Miki
Anul asta pui de-un pui

Mergi la inceput

Crisaa cica cafeaua nu se impaca cu infertilitatea dar dc ai tensiunea mica de ex o cafea pe zi e buna. Cumnata mea are tensiunea mica si cand era insarcinata i-a spus dr sa bea o cafrea /zi dar nu-ti spun ce nepot agitat a iesit. Nu stiu dc cafeaua ii face ceva lui PCOS.
Anes si eu sunt cu colesterol mare si nu sunt f grasa (1,7 m si 60 kg). La mine cica ar fi ereditar, am luat mult timp omega 3 si am tinut regimuri dar m0am saturat sa poftesc la o salata de icre, beouf, oua ochiuri... Asa ca acum imi fac poftele si cred ca am iar colesterolul cat casa. Am reusit sa mi-l scad odata cu Cholesterol Blend (de pe anticancer.ro l=am luat). Cred ca o sa-l iau din nou ca sa mi-l scad si abia apoi trec pe omega 3 care e mai lent dar mai sanatos.

Miki
Anul asta pui de-un pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Neata fetele,
Este prima oara cand scriu la acest subiect, insa cand am avut timp am mai intrat sa va citesc.
Am 32 ani, incercam de aproape 4 ani sa facem un copil si nu am reusit niciodata sa raman insarcinata. In decembrie am fost operata laparoscopic si mi-a descoperit niste puncte de endometrioza pe fundul de sac Douglas. In rest, totul ok. Mi s-a recomandat Diphereline, insa am refuzat deocamdata sa fac acest tratament. Am ales sa imi intaresc sistemul imunitar si sa incerc niste tratamente homeopate. De o luna de zile mi-am schimbat si regimul alimentar, mananc multe fructe si legume,mancaruri usoare de legume, fara carne, fara sucuri sau alcool.
Sotul a fost diagnosticat cu astenozoospermie, face tratament cu tribulus si zinc, iar luna asta urmeaza sa refaca spermograma la dr. Matei. Speram sa fie mai buna.
As vrea sa va cer sfatul in privinta tratamentului postat de Amely acum doi ani pentru endometrioza : mastodynon, maca si extrat de mladite de zmeur. Din ce am citit, mastodynonul se ia timp de 3 luni, fara oprire, cate 30 picaturi dimineata si seara. Am inceput sa il iau de aseara. Extractul de mladite de zmeur l-am luat luna trecuta, am luat din z 3 a cm pana in z10, cand intamplator am citit ca este progesteronic si ca nu trebuie luat la ovulatie ca o inhiba. Asa ca am incetat sa il mai iau in perioada fertila si l-am luat dupa ovulatie. L-am terminat ieri dimineata, insa as vrea sa mi-l procur din nou. Iar de maca nu stiu prea multe informatii, decat ca nu se ia toata luna.
V-as ruga mult daca aveti cunostinte, sa ma lamuriti si pe mine cum se iau aceste 3 remedii, in ce perioade ale lunii, de cate ori pe zi si in ce combinatii.
Va multumesc mult si astept raspuns

magdita

Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta.
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

miki multumesc foarte mult pt raspuns!!!!Azi sunt zi 1 de cm,crezi ca pot incepe de azi tratamentul cu extract de muguri de zmeur si tinctura de coacaz?Acest tratament influenteaza cumva hormonii FSH,LH,estradiol,progesteron?Luni ma duc la eco ,am speranta sa se elimine acel chist acum la menstra,dar daca nu....sper ca tratamentul dat de tine sa ma ajute.Sangele meu e mai gros,se coaguleaza foarte repede,de aceea mi s-a dat aspirina la ambele tratamente pt FIV,pe care am oprit-o cu cateva zile inainte de punctie,deci am sa asociez in timpul tratamentului de stimulare aspirina cu royal jelli si elevit care contine o multime de vitamine.Eu am luat aspenter,crezi ca e mai eficace aspirina efervescenta sau e totuna?Multumesc inca odata!
P.S. Tratamentul se poate incepe in orice zi de cm sau....?

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Kora tratam este progesteronic dar si reglator hormonal. Il incepi dc vezi ca nu ai scapat de chist(pt chisturi se poate incepe in orice zi). Teoretic iti va creste progesteronul si iti va scadea LH-ul.
Aspirina am zis efervescenta pt ca stiu ca isi face efectul mai bine. Dar dc gasesti alta mai buna , care protejeaza stomacul sa o iei pe aia.

Miki
Anul asta pui de-un pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

la toate fetele

Mikibine te-am regasit si la acest sub.Am 31 ani si ne dorim unde 10 ani.
dupa mai multe investigatii am desc azoo la sot si eu foarte sensibila la raceli-metro anexita.Dupa ani si rec. a mai multi doctori ne-am hot pt iad la Giulesti aiciam facutHSG-ok;analize hor.z14;FSh15,54(7-20}
E2 86,15(130-370)
prolactina5,035(2,39-25,15)
z 21Lh 5,1(2-20)
progesteron17,66(4-25),ce zici fsh e mare ca asa mi-a zis doc.
Mi-a desc chisturi endometriozice pe care le-am operat laparascopic,am urmat 3 luni diane 35 si apoi 3 iad cu drNiculescusi a 4 a dubla la Chisinau,la toate am avut foliculi de 19 mm pana la 23 mm pe cm natural,endometru 9 si 9,3 am facut eco dupa si avuse loc ovulatia.
Ce credeti care ar fi motivul endometrioza,hormonalele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anto_27 spune:

Magdita si Bytzi , si noi ne confruntam cu o infertilitate de cuplu; stiu perfect prin ce momente grele treceti si sper ca ne vom rezolva curand aceste probleme. Eu am CM neregulat, un FSH maricel, fluctuant (10-15.66) si mi s-a recomandat urgent o inseminare, pt ca rezerva mea de ovocite este pe terminate. Insa la scurt timp sotul meu a fost diagnosticat cu azoospermie, veste care ne-a daramat. Acum asteptam rezultatele analizelor sotului si sa vedem ce e de facut ca sa avem un bebe al nostru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maribela spune:

miki,ce stii de dr Vaduva?M-am intalnit cu o fosta colega si mi-a zis ca e f multumita de el.A apelat la medici din Buc(inclusiv Giulesti),dar nu a reusit .Cam de un an a apelat la Vaduva si acum e(6 luni).Tipa are 39 ani si dr ii zisesera ca nu mai are sanse sa faca.Multumesc!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Fetelor, datorita dragutei de Miki , am vorbit cu o d-na biolog, in legatura cu infectiile mele recidivante cu E-Coli (de aprx. 10 ani). Sunt disperata pt. ca nu a functionat nici un antibiotic, chiar de ultima generatie. Nu mai doresc antibiotice, de aceea, am hotarat ca sa incerc produse naturiste (sau homeopate).
Deci, d-na biolog mia spus in primul rand ca timp de 6 luni sa nu mai consum nici un pic de sare. Trebuie sa ma axez pe cresterea imunitatii organismului, sa beau 2 litri de lichid / zi si foarte important, sa tratez constipatia (eu am cronica).
Prin urmare, va prezint tratamentul naturist dat de ea>
- Septilin - tablete de la firma Hymalaia, 6/zi (in doze de cate trei);
- Forever Aloe Nectar, inainte de masa - 1 lingura= 3 zile;
- 2 linguri= 3 zile;
....................;
- 5 linguri 3 zile;
- Forever Bee Propolis - primul flacon = 6/zi (cate doua odata)
- al doilea flacon = 4/zi (cate doua odata)
- Forever Echinaceea Suprem 2/zi;
- Forever ceai cu Aloe - 1 l si jumatate pe zi;
- Strugurii ursului tablete de la oricare farmacie naturista;
Acest tratament creste imunitatea organismului, trateaza constipatia si intervine in starpirea E-Coli.
Stiu ca a intrebat Kora despre infectiile urinare recidivante.

Mergi la inceput