Naturiste si homeopate (34)
Raspunsuri - Pagina 16
danutza72 spune:
PROBLEMA E CA NU MI-A DAT NICI UN TRATAMENT...SI ANALIZE AM FACUT DE 3 ORI PRIMA DATA MI-AU GRESIT ANALIZELE.....ORICUM MA MAI DUC SI LA ALT DOCTOR SA VEDEM...:p
crisaa07 spune:
salutare,
miki
multumesc mult de sustinere, tare bine mi-a venit cand mi-ai zis de minuni... am crezut si ca sa fiu sincera inca mai cred...
era ficatul, de la duphastonul ala pe care de altfel o sa-l schimb cu utrogestan, insa ca sa fiu sincera cand ma gandesc ca voi fi insarcinata si progesteronul produs de corpul meu imi va provoca pofte, greata si apoi voma - tare rau o sa fie...dar si ce bucurie...
in fine, au sosit ieri rushii la mine si in afara de omega 3 si Bcomplex cu acid folic + metformin, anghinare, ulei de primula ar mai trebui sa iau ceva? se mai poate incadra ceva, nu de alta dar daca se poate si-i recomandat as vrea tare mult sa stiu.
va apreciez mult de tot munca pe care o depuneti aici pentru ca stiu ca o faceti din placere... Fie ca din iubire sa ne insanatosim si sa putem da mai departe...
mai vorbim
(miki, stiu ca sunt la aleopate, da' ce sa fac, imi place tare si aicea la naturiste)
fancy_face spune:
Raluk - la gemoderivate dilutia e mai mare... Si cand le mai pui si in 1oo ml apa, cat alcool mai ai acolo?...
Daca ai tincturi sau extracte gemoderivate in schema ta de tratament, poti lua intai ceaiurile, apoi alte pastile cu apa necesara, si la urma "alcoolul". Toate cu pauzele de 10-15 min intre ele, desigur...
In tratamentele naturiste, tincturile sunt cele mai efective, pt ca sunt cel mai usor asimilate de organism. Si asta se datoreaza tocmai alcoolului pe care-l contin...
Ceaiul de zmeur nu are acelasi efect ca extractul? Pai...comparand cat extract trebuie luat/zi - 3 lingurite, nu? - cu 1-2 l de ceai, cred ca e aproape stransa competitia... Dar ceaiul trebuie sa fie combinatia de extract la rece + infuzie, la fel ca acela de napraznic.
"imi cumpar numai legume, fructe, lapte de la o vaca de incredere "
Scuze, dar asa-s eu, vad umorul in aproape orice...
Serios vorbind, la un stil de viata asa sanatos, bebele tau e aproape, ca "terenul" e de cea mai buna calitate...
fancy_face spune:
Extractul purificat de rasina MUMIE
"Nu exist#259; boal#259; care s#259; nu poat#259; fi vindecat#259; cu r#259;sin#259; mumie"
(Proverb tibetan)
R#259;sina Mumie este cunoscut#259; si utilizat#259; cu succes in tratarea a peste 50 de afectiuni de aproximativ 3000 de ani. Aceast#259; r#259;sin#259; se gaseste in muntii Podisului Tibet si Pamir, la in#259;ltimi de peste 2000-5000 de metri.
In compozitia sa intr#259; un īntreg complex de la 25 pān#259; la 40 de substante organice si minerale: produsele de descompunere a compusilor polimoleculari (acizi zoomelanici, acizi humici, acid benzoic, oxalic), aminoacizi (fenilalanin#259;, alanin#259;, arginin#259;, tirozin#259;, lisin#259; , serin#259;, valin#259;, metionin#259;, glicin#259;, acid aspartic, acid glutamic) si alti acizi, terpenoide, steroizi vegetali, vitamine din grupa B si P, fragmente de molecule polifenice si alti compusi, si de asemenea macro- si microelemente: calciu, magneziu, natriu, potasiu etc.
Proprietati:
-imunostimulator, stimuleaza diviziunea limfocitelor T si a limfocitelor B;
-detoxifiant, elimin#259; reziduurile si toxinele din organism;
-tonic si energizant puternic;
-regenerant si intineritor;
-influenteaz#259; pozitiv functionarea sistemului nervos si endocrin, sistemului osos, sistemului respirator si cardiovascular, sistemului urinar si reproducator si a intregului tub digestiv.
miki-miki spune:
quote:
Originally posted by KoraPop
miky draga revin si eu cu sperante ca ma vei ajuta.Am facut histeroscopia si totul e ok in privinta asta.Problema e ca ieri,in zi 15 aveam un endometru difuz ( secretor) de 6,5 mm care e f mic si tare as vrea sa iau ceva sa il cresc.FSH-ul e 12,5.Am sa refac la urmatorul cm hormonalele din zi 3 si am sa fac anticorpii antimullerienei care arata rezerva ovariana.As vrea sa incep cat mai curand protocolul FIV.Vreau sa te intreb daca as lua o luna naturiste si s-ar vedea o imbunatatire a endometrului,iar luna urmatoare as incepe tratamentul FIV timp in care nu as lua naturiste pt ca nu cred ca e voie ( eventual vitamina E forte 10 zile din zi 2 pana in zi 12,elevit si royal jelli)crezi ca efectul naturistelor din luna anterioara s-ar putea revarsa si in urmatoarea luna cand voi face FIV?Ce ma sfatuiesti pt a creste endometrul si pt cat mai multe ovocite de calitate?Multumesc tare mult anticipat!
P.S. Maca eu nu as lua pt ca am luat la primul FIV din zi 2 pana prin zi 6-7 si nu mi-a facut bine ( endometrul era mic,foliculi doar vreo 2-3),dupa care am renuntat la maca si parca a fost ceva mai bine pna la final.Cred ca mie nu imi face bine maca,cel putin in combinatie cu tratamentul pt FIV.
Kora
CARPE DIEM!
Kora
e timpul prea scurt sa faci ceva cu naturiste. Omega 3 sa iei pt ovocite (poti sa-l iei si pe per stimularii pt ca nu face rau) si pt endometru asa urgent.... aspirina efervescenta + vitamina E 1/zi (care e buna si pt ovocite) . Nu stiu cum stai cu stomacul , dc poti lua zilnic o aspirina efervescenta. Laptisorul de matca e OK dar altceva nu vad ce ai mai putea sa iei.Edit: mai poti lua L_Arginina (simpla) pt vascularizarea uterului.
Miki
Anul asta pui de-un pui
miki-miki spune:
quote:
Originally posted by ella28
Miki am nevoie de un sfat de la tine. Ma pregatesc pentru FIV2 care va avea loc, cel mai probabil in aprilie-mai.
Am 29 de ani, FSH 8, deocamdata nimeni nu mi-a spus ca as avea probeleme, povestea noastra o cunosti de la alt subiectVoi face si histeroscopie cu mr. M in aprilie.
Problema este ca si eu am avut un rezultat f prost la stimularea de la FIV1. Problema mea sau problema de tratament inadecvat...cine stie?
Mi-am cumparat extract de zmeur si de coacaze, Omega3. Am inceput sa le iau de ieri. Apropo ...ma doare f tare ovarul drept, ce naiba mai inseamna si asta?
La sfasitul lunii insa , din Z1 de CM trec pe AC 2 luni la indicatia doctorului. E ok sa iau si AC si naturistele mentionate + ceai de napraznic simultan?si multumesc
Ovarul te doare pt ca se lucreaza acolo si zic ca e de bine. Nu poti lua zmeur, coacaz si napraznic cu AC. Poti lua Omega 3 si vitamina E. Ce nu are actiune hormonala poti lua.
Miki
Anul asta pui de-un pui
miki-miki spune:
quote:
Originally posted by crisaa07
salutare,
in afara de omega 3 si Bcomplex cu acid folic + metformin, anghinare, ulei de primula ar mai trebui sa iau ceva? se mai poate incadra ceva, nu de alta dar daca se poate si-i recomandat as vrea tare mult sa stiu.
Cred ca e suficient ce iei. As fi zis Vitex Fruit dar iei Metformin si nu stiu cum se impaca impreuna. Ramai pe schema care o ai. L_Arginina mai e buna pt ficat si e buna si pt endometru. Ai putea sa o adaugi dc ai endo mic.
Miki
Anul asta pui de-un pui
KoraPop spune:
miki multumesc mult pentru raspuns;te mai rog sa imi spui din ce zi pot sa incep sa iau omega3,aspirina efervescenta,vitamina E forte (stiu ca se ia 10 zile...),royal jelly si L-arginina.Probabil le pot lua din prima zi de cm pana la punctie ( in afara de vitamina E si aspirina pe care le opresc in zi 10)?Nu e obligatoriu sa fac FIV peste o luna sau doua,daca pot imbunatati cumva endometrul mai bine mai astept.Chiar absolut nimic nu exista sa creasca endometrul asta?Multumesc inca odata.

p.s.Poti te rog sa imi dai si dozele maxime admise?Si inca ceva...royal jelly se gaseste si sub forma de fiole si sub forma de tablete,care sunt mai bune si in ce doze?As putea sa iau si ceai de naprasnic si de cretisoara?Of scuza-ma ca te innebunesc cu atattea intrebari....
Kora
CARPE DIEM!
raluk16 spune:
quote:
Originally posted by fancy_face
Raluk - la gemoderivate dilutia e mai mare... Si cand le mai pui si in 1oo ml apa, cat alcool mai ai acolo?...
Daca ai tincturi sau extracte gemoderivate in schema ta de tratament, poti lua intai ceaiurile, apoi alte pastile cu apa necesara, si la urma "alcoolul". Toate cu pauzele de 10-15 min intre ele, desigur...
In tratamentele naturiste, tincturile sunt cele mai efective, pt ca sunt cel mai usor asimilate de organism. Si asta se datoreaza tocmai alcoolului pe care-l contin...
Ceaiul de zmeur nu are acelasi efect ca extractul? Pai...comparand cat extract trebuie luat/zi - 3 lingurite, nu? - cu 1-2 l de ceai, cred ca e aproape stransa competitia... Dar ceaiul trebuie sa fie combinatia de extract la rece + infuzie, la fel ca acela de napraznic.
"imi cumpar numai legume, fructe, lapte de la o vaca de incredere "![]()
![]()
Scuze, dar asa-s eu, vad umorul in aproape orice...
Serios vorbind, la un stil de viata asa sanatos, bebele tau e aproape, ca "terenul" e de cea mai buna calitate...
Multumesc mult, fancy_face
! Miki
, iti multumesc si tie si iti cer scuze pentru prostiile cu care te bat la cap cateodata.
Pupici si sanatate tuturor!