Gravidute si mamici de CLUJ - 52
Raspunsuri - Pagina 9
Ioana13 spune:
SAlut... dar scrieti....
Felicitari Alex pt finut si Nico pt nasica!!!
La multi ani principessa de NAtalia!!
Azi iar am comis-o... s-au facut la Oviesse reduceri mari si iar i-am luat haine lui P
. 2 pantaloni de trening cu 8 lei bucata... si 2 vestute...
Eu am luat in considerare la diversificare cam ce am crezut eu ca e bine , din multitudinea de retete si pareri. DAr nu ii dau pina la un an sare, zahar... carne de porc, varza, fasole boabe si poate lapte de vaca , desi brinzica am facut din lapte de vaca...
Ioana mama de bebe
Patrick Alexandru (01.06.2007)
velenamaria spune:
REDAI..in prospect zice ca ajuta in caz de constipatie..pai astia stiu sau nu la ce ajuta produsele lor??!! vai! imi e ciuda ca tocmai i-am spus sotului sa mai cumpere o cutie...dar nu-i mai dau de loc. ceaiul il faceam cu ceai de musetel nu doar cu apa fiarta si uite..tot s-a constipat. oricum azi am gasit si lass baby..sper sa isi revina repede.
mami si edi
http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6
http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.70cfcnbb&x=0&y=5th0zj
Ioana13 spune:
Soanso am uitat sa iti spun ca seamana cu tine Sorana! E asa de dulce cu gropitele ei si e o rizareata!
Ioana mama de bebe
geanina-nica spune:
IOANA de ce is facuti bani? ca sa-i cheltuim hahaha si barbati sa-i aduca ![]()
STITI CARE E CEL MAI CALD LOC DE PE CORPUL DE LA O FEMEIE?
IN PALMA.DE CE ? CUM II PUI BANII IN PALMA SE SI TOPESC.......![]()
AM PUS FOTOGRAFII NOI
GEANY
ALVARO
GEANY SI ALVARO http://www.flickr.com/photos/gfan/
puisorul spune:
Vai, ca abia mai apuc sa va citesc.
LA MULTI ANI, pentru Lore si Ana.
Meli, noi folosim crema de fundulet de la Avene.
Felicitari Nico pentru proaspatul crestin si Alex pentru asa finut frumusel.
Vreau sa va intreb voi cum imbracati bebelusii in casa? Si pe langa hainute ii mai inveliti in ceva? adica paturica. Ca toata lumea ma innebuneste ca nu invelesc destul fetita.

Ani de
Stefana (23.01.2008)
anca.b spune:
Ani, eu l-am scos pe Stefan pe balcon cam la 10 zile.
Afara am iesit doar o data, cind a implinit 2 sapt...de atunci doar cite 15-30 min pe balcon, in fiecare zi, in functie de cum e vremea. Azi am stat doar 15 min pt ca a fost tare marait...
Anca si
Stefan (13.01.2008)
anca.b spune:
Iar de imbracat avem "uniforma": body cu mineca scurta+ body cu mineca lunga(sau camasuta cu mineca lunga si pantalonasi). de invelit il invelesc cu paturica, insa numai cind doarme si numai pina la sub-brat - urla daca nu are miinile libere. cind e treaz o impinge la o parte.
cam asta ar fi, pt ca la mine e cald, am cam 22 de grade in casa, fata de 20 cit ar trebui sa fie pt un bebe mic (citat din "manuale")
Anca si
Stefan (13.01.2008)
Ioana13 spune:
Puisor eu la 2 saptamini l-am scos, dar era vara... cred ca nu e bine sa il scoti cind e umezeala si vint, in rest... deja poti sa te plimbi. In casa eu stiu ca nu se pune caciulita> Si eu aveam probleme cu imbracatu cind era canicula... ziceau unele bunicile sa mai pun un jerseut, caciulita.. pe el. Noroc ca erau in trecere... Daca ii sint miinile reci... asa sint toti bebeii.
Ioana mama de bebe
soanso spune:
salutare
,ramonella,Ioana,mersi fetelor, adevarul e ca pt o mama complimentele la adresa copilului ei ii umplu sufletul de fericire.
da asa ma bucur cand scrie-ti ca seamana cu mine Sorana ,ca de cand e toata lumea a zis ca seamana cu Sory si vroiam sa semene si cu mine un pic
si eu sunt topita dupa gropitele ei.mie tare draga tu fetelor,atata o iubesc ........
geanina,tare scump Alvaro,cum papa el singur cu furculita.!cine mai e in poze parintii,socri?
acuma mai bine intreb decat sa zic iar ca la Victo ca e frumoasa alaturi de fratesu,hihih.
SOSO (20 dec 2005)