Gravidute si mamici de CLUJ - 52
Raspunsuri - Pagina 8
RAMONELLA spune:
Anca iti sta bine tunsa asa.Si ce mare a crescut Sorana de cand nu am vazut-o!!!
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large
velenamaria spune:
Mai fetelor se poate bebe constipa de la ceiut Baby Drink?? ..cat timp i-am dat ceai de musetel facea kk la 2 zile iar de cand ii dau Baby Drink face iarasi rar..avem 4 zile fara kk....
mi-am adus aminte ca s-a vorbit si de crustele din capul bebelusului...noua doctorita ne-a spus ca e dermatita seboreica si avem o crema cu care ne tratam.abia astept sa-i cada toate cojitele...
DIANA ..merci
REDAI..felicitari ptr marele eveniment....foarte emotionant. abia astept sa aud si eu primele cuvinte ale lui Edi. succes cu analiza bebe-ului.
http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6
http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.70cfcnbb&x=0&y=5th0zj
bex spune:
La multi ani, Ana!!!!felicitari Nati pentru ziua papusii:)
Co +
Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png
redai spune:
Elena,tu nu stiai ca ceaiul baby drink contipa f tare?eu imi amintesc ca dr mi-a zis sa il amestec cu ceai de musetel .in aceeai apa puneam si ceai de musetel si babi drink.
Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
" target="_blank">varsta David
antoni spune:
vai tu fetelor, nu va ajung din urma cu cititul,hihi.sunteti tare harnicute.
Lore-felicitari mami,hihi,ce dragut, cred ca l-ai mancat...legat de fenra, sigur nu pot fi dintisorii? daca ii faci analize de urina, fa-i si o coprocultura cu un drum, daca zicea ca e mai verzui,nu?va doresc multa sanatate.
Natalia-La multi ani papusei tale, sa ai parte numai de bucurii alaturi de ea!cum te mai simti?ti-ai revenit ?
Nico-chiar asa, ce de secrete ati avut, hihi.v-ati distrat un pic, asa-i? tort, dansat,hihi, dragut
Alex-ce mai faci nasica?acum ai si un baietel,hihi
mersi fetelor pt sfat legat de creme, parca totusi ii mai trece cu bepanthen.noi in rest bine, am desciperit, dar cred ca v-am mai scris ca piti bea laptic dupa fiecare masa mai nou, si destul de mult.poate nu-i ajungea lapticul cat primea. tare ma bucur ca papa mai bine, sper sa nu mai revina o perioada din asta de "greva foamei".va pupic pe toate, ma duc inapoi la invatat, mai vin
Meli+
Timea-Larisa
antoni spune:
Nico-am uitat sa-ti laud flacaul.e un dulce, mie asa mult mi se pare ca a crescut,nu? a fost cumintel la botez?
Ramo-daca mergi la neogym, sa ne pove si noua ce lucruri interesanta auzi.
tu fetelor, eu tot nu stiu ce sa fac cu vigantolul.un medic a zis sa nu mai dau ca i se inchide fontanela.altul ca are nevoie ca, coastele ii stau un pic departate cica si asta e semn de lipsa de vitamina d. na???????
Meli+[copli]Timea-Larisa
OanaAlina spune:
revin si eu dupa 2 zile fara net....
loredana - la multi ani si numai impliniri! cu interziere insa se accepta! scuza e motivata!
meli - nu stiu ce sa zic cu vigantolul.... incearca parerea unui al treilea medic??? hmmm! ce zici???
ramonella - si pe mine m-ar tenta un picut de gimnastica dar nu am cu cine sa o las pe mamaruta!
nicoleta - ce frumos ca a fost andrei asa de cuminte la botez!
Oana si
Maria-Teodora
minunea noastra
ALEX29 spune:
Am fost un picutz la plimbare e asa de placut afaraaaaa
MELI multzu mult ,asa e ,acum am si un baietzel adorabil si scump
la Botez A fost f f cuminte
cand am simntit apa aia rece ce i a turnat o preotul pe capusor am crezut ca se apuca Andreiutz de planssssss de numa ,dar nici vorba dragele mele ,am un finutz foarte curajos ,a schitzat el cateva gesturi de revolta dar nu a plans absolut deloc 
ce bine ca papa piticutza
CO draga cred ca nu mai ai rabdare pana la Botez ,super ca ti ai gasit rochitza cu ce sa te imbraci
la mine a fost cam aiurea
mi am pregatit o rochitza tare dragutza pt Botez ,dar inainte cu o zi am mai probat o si nu mi a mai placut deloc cum imi venea asa ca imagineaza ti ce a fost la mine in casa vineri ,haine aruncate peste tot
...lasa ca slabesc eu ...mai am de dat jos ca si tine 10 kg .offfffffff ce multe issss
GABI pe unde esti puiutz?
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
antoni spune:
vai ce vreme urata, parca ma baga-n boli, nu mai am chef de absolut nimic si atata am de invatat.abia astept sa vina odata primavara sa putem iesi mai mult la plimbare cu bebeii!
dariandra spune:
In legatura cu vigantolul; mie medicul Dariei mi-a spus sa-i dau ulei de peste in loc de vigantol.Trebuie sa caut la ceva magazine naturiste, ca la farmacie au numai capsule si nici nu este ulei pur.
Andreea si ingerasul Daria (03.10.2007)