Aradence minunate (89)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Gabi ma bucur ca ai recuperat 650 ron.Nu ma mir ca toat alumea incearca sa te fraiereasca, doar suntem in Romania.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare!
Va multumesc fetelor pentru incurajari si sfaturi!

Clau, sper sa te pot si eu incuraja, deocamadata sunt demoralizata.
Fina mea a invatat f rapid, a luat permisul in noiembrie si conduce de numa, a facut si un drum de 250 km singura, asa ca nu te descuraja ca nu toti sunt ca mine. Ei ii si place f mult, eu nu pot spune ca sunt entuziasmata, conteaza si asta daca-ti place cred.

Gabi, asa-i, mare dezamagire prosoapele, sunt mici, subtiri(cred ca le poti folosi doar la bucatarie in afara de cele 2 mai mari)...dar alea mov in set de 5-6 sunt mai fain.
Felicitari pentru recuperarea bainilor.

Ada, nu mi-e frica ca patesc ceva, dar nu simt eu ca stiu sa conduc (sper ca ati inteles exprimarea mea aiurea), prea multe manevre care trebuiesc facute o data plus sa fiu atenta si sa te bagi repede ca era o aglomeratie... Ieri a fost groaznic la Podgoria si cum vii de la Strand pe langa hotel Parc, intre ora 16-17.

Carmen, eu il mai intreb pe Calin la lesislatie daca nu inteleg ceva, dar la condus nu-mi zice, nici n-a vrut sa ma invete putin inainte de-a incepe scoala, a zis ca sunt oameni platiti sa faca asta.

Cristiana, pai eu asa vreau sa conduc dupa ce termin scoala(daca o mai termin), nu sa pun permisul in cui.
Am si masina mea care ma asteapta.

alina.a, m-a amuzat faza cu cif-ul in masina.

Scuzati ca ma tot lamentez pe-aici, dar nu prea am cui sa-i spun, macar voi cititi si ma mai incurajati.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Niko, am scris in acelasi timp. Si tu ai permis, conduci?
Eu credeam ca Maia are mai multe kg, parca era grasunica...n-am vazut-o din vara, mai pune si tu ceva poze cu ea.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Da Alinush, conduc.Am fost agent un an si ceva inainte sa o am pe Maia.Am condus matiz si eu.Acum sunt sofer de duminica, ca nu avem decat o masina disponibila.Adica aveam, ca acum e la mecanic.
Pun astazi sau maine si ceva poze cu pitica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

ioi, am uitat ca azi e ziua lu Alex

Alex
Sa cresti mare, cuminte si sanatos!

ALina,

Mi-e somn, dar mai am o jumate de ora si o tai catre casa...abia astept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

La multi ani Alex!
Sa ti se implineasca toate dorintele!

Cu intarziere:
La multi ani :
Vasile, Ana-Maria si Veronica!

Alina, practica conteaza. Intotdeauna e greu inceputul.

Miha, ia-o mai incet cu treaba, doar nu vrei sa iasa bb mai repede. Apropo, la nume te-ai gandit?

Carmen, ce dulce e Mel. Burtica ta unde e? Nu ti-ai facut poze?

Ildi, ti-au mai trecut greturile? Tot cu invatul esti?

Gabi, felicitari Adrianei pentru bb Alina. Cum se simte?
Bravo si tie ca nu te-ai lasat fraierita. Ar trebui sa fim toti asa vigilenti si atunci poate s-ar mai reduce nesimtirea la unii.

Cristiana, Bogdan are 1 an si 5 luni si 9,5 kg.

Noi suntem asa si asa. Bogdan mi-a tot facut febra de alaltaieri incoace. Nu l-am scos din 38.7 - 38.8. Scadea putin dupa antitermic, dar urca iar. Ieri dimineata nu a avut si am zis ca e ok, am banuit dintii ca i-au iesit 2 jos intr-o saptamana, dar aseara avea iar 38.8. Acum nu are, sunt curioasa daca deseara face din nou. A fost foarte marait.
Sorin pe de alta parte a facut o indigestie si s-a imprietenit cu toaleta si a mai facut si el febra alaltaseara. De duminica incoace tot naspa se simte. Azi cica e ceva mai bine.
Mie mi-a venit CM asa ca am fost cam fara chef, da' nu am avut ce sa fac ca si mami e racita asa ca am tacut si am avut grija de altii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

La multi ani Alex, Miha sa-ti traiasca!

La multi ani Ana Maria!

La multi ani Veronica!

(zilele astea am uitat sa urez LMA)

Alina, las ca o sa fie bine. Nicicare n-am fost artisti in timpul scolii si nici imediat dupa. Dar mai ales daca ai masina ta n-o sa ai treaba. La o luna dupa ce ti-ai luat permisul o sa te intrebi cum ai putut sa stai atata fara masina...

Clau, bine ai revenit, Pupam pe Raulica si multumesc de aprecieri.

Flavia, pupici lui Bogdan sa-i treaca repede febra.

Gabi, brava, te pricepi! Asta da puricatura prin acte!

Vorbeati ceva de gruetate? Sa va spun cat au tantarii mei? Unul si unul: Timeea are 9,2 kg la un an si 8 luni, Vlad 13 kg la 3 ani si 8 luni. Pe mine ma apuca plansul cand ii vad dezbracati, mai ales pe Vlad... Deci chiiiiiiaaaaar ca v-am luat pe toti!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

eu atunci nu zic cat are eli ca ma luati la bataie

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

LA MULTI ANI ALEX!

ALINA.A taci Cu Diana mea la 10,800 kg la 2 ani,doar Timea a batut-o la puncte

Despre soferit,nu prea pot da incurajari.Am carnetul de 7 ani si ... se invecheste,dar atat Am condus un pic la inceput si pauza,asa e daca n-ai masina.Dar daca totul decurge conform planului,anul asta ma bag la un credit pentru masina si dupa aia o sa mai iau niste ore de sofat pentru reimprospatare. Asa, ca sa mai aveti cui da incurajari ...
Va las ca am citit tot,dar am o varza in cap,nu mai stiu care ce-a zis

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Na merg la culcare dar nu inainte sa va spun ce am gasit ieri la Teba.

Dupa ce mi-am inceput ziua cu nervi,la Bioclinica era o coada si m-au pus sa-mi platesc urocultura pt ca nu mai e gratuit pt gravide ],am mers la magazinul de langa Coandi sa-mi caut pantaloni.Bineinteles ca era un XS ,in viata mea cat era de mic,nici in liceu nu-mi era bun ,si un XXXS ,in rest nimic.Mi-am incercat norocul la Gia Moretti pt ceva ramasite de pantofi din toamana la reducere,dar pe usa era un :vin imediat si nu stiu cand a mai venit ca mie mi-a trecut jumatea de ora de la parcare.Asa ca am plecat la Teba pt ca trebuia sa cumpar ceva .Deci ,am gasit 3 geci de iarna la 10 RON bucata, 2pt Mel si una pt Timeea cu urmtoarele defecte :una dintre ele avea o capsa scoasa din material dar avea de rezerva cu duiumul si cealalata avea pe interior descusuta captuseala iar manecile se dau jos cu fermuare ramanand vesta.Ambele cu gluga .Asa bafta mai zic si eu,nu?

merg la culcare,noapte buna

Carmen(19+) si Melania Ioana(14.01.2005)

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput