Aradence minunate (89)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

quote:
Originally posted by Melania 14

Alina esti perfect normala!ai zile si zile.Mie-mi spunea instructorul ca sofez mai bine cand sunt nervoasa

Carmen(19+) si Melania Ioana(14.01.2005)

ASA DA-ASA NU !

Carmen, mersi.
Poate ar trebui sa ma enervez si eu pe ceva sau cineva... inainte de-a merge la condus, poate functioneaza si la mine.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

la multi ani alex!sa va traiasca miha!ouau ce putin mai e pana vine fratiorul...
carmen ce dragalasha e mel...
alina nu dispera,nu ai cum sa sti sa conduci din cateva ore.eu nu am stiut luni bune nici dupa ce am luat permisul.tin minte ca in anul 5 de faculta la firma la care lucram mi-au dat masina un matiz nou noutz.umblam cu cif crema in portbagaj ca tot la 2 zile o frecam de ceva
elisa incearca sa se ridice in patru labe dar fundul ala e atat de greu....

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Neata!

Carmen, ce scumpa a fost Mel
Si eu am dormit azi noapte cu Raul in pat, de fpat nu toata noaptea ci doar cateva ore (cred) ca a visat urat si ma tot striga (cand pe mine, cand pe mami meu). Probabil a visat urat, ca dupa ce m-am pus langa el a dormit ca un puiut.

Gabi, felicitari prietenei tale

Alina, nu ma descuraja Sper sa-mi fac putin timp saptamana viitoare sa ma inscriu si eu la scoala. Tot timpu gasesc cate un motiv numai sa nu fac pasul asta, dar acum e musai sa ma insciu, inainte de a se dubla pretul (asa am auzit ca se dubleaza taxa la scoala de soferi )

Miha, vezi numai sa nu nasti si tu pe 1 aprilie SI eu am avut DPN undeva intre 15-20 martie si n-a vrut sa iasa decat fortat pe 1 aprilie

Diana, intrebai care mai avem poze la concurs. Am trimis si eu 2 poze dar vad ca inca nu le-au pus Oricum ale tale sunt superbe!

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Alina,si eu am primit ieri coletul din 17. Mare dezamagire prosoapele alea. Cate poti sa le numesti prosoape de acolo? Restu sunt batiste si manusiNici al meu nu a fost mare coletul.
Carmen,petru mine triplu test=afp. Tu ti l-ai facut? Ai acolo niste valori in functie de saptamana in care esti. Ei, acolo nu ii dadea bine. Era valoare mai mare decat ar fi trebuit pentru perioada respectiva a sarcinii.
Tudor are laptop de la Selgros. Erau 2 variante. L-am luat pe cel mai scump. A fost 160 si ceva ron. Il foloseste la greu. A invatat sa numere de cand cu el. Are tot felul de joculete de logica , are si microfon pt karaoke, dar asta nu il pasioneaza, ii placea sa faca microfonie la inceput.
Va ziceam saptamana trecuta ca mi-a picat fata cand am vazut nota de plata a notarului, asa ca m-am pus sa iau la purecat tot , sa ma documentez, asa ca am descoperit o chestie care nu era tocmai dupa litera legii. Cand i-am zis, a fost un moment de pauza la telefon, eu ii dadeam cu articolul meu de lege, asa ca m-a chemat frumusel la birou. In urma recalcularii am castigat 650 ron. va ziceam eu mai deunazi ca mi-am gresit vocatia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Neata fetelor, imi pica ochii in ceasca cu cafea, m-a trezit David pe la sase si ceva si s-a tot foit mult si bine, apoi la opt a sunat telefonul, nu mi-am facut somnul de frumusete de dimineata. Azi o sa plecam la tara, ca am ceva probleme de rezolvat pe care le-a lasat al meu sotz incalcite, iar el iar nu e, sper sa ajunga acasa in WE.

GABITZICA, sa traiasca fetita prietenei tale, bine ca s-a terminat totul cu bine, sa fie cuminte si papacioasa!

MIHA, La Multi Ani lui Alex si felicitari pentru a-l ajunge la performante pe Mos Craciun !

ALINA, unul dintre cele mai mari secrete ale conducerii e sa "simti" dimeniunile masinii, si tu asta inveti acum, stai linistita, in curand o sa-ti dai seama din spatele volanului unde se termina botul si cat e de lata. Eu folosesc mult oglinzile laterale, altii nici nu se uita mai ales la cea din dreapta, pe mine asa m-a invatat instructorul. E o chestiune de timp, nu te descuraja iar sfatul meu e ca dupa ce iei carnetul sa nu il pui in portofel si sa-l uiti, ci sa sofezi zilnic. Practic, atunci inveti cel mai mult.

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

am uitat gabi sa o felicit pe prietena ta sa le traiasca micutza au ales un nume reusit.esti tare !auzi tu sa te iei custudiul legilor...eu si al meu sot(mai ales el,eu ma mai destept cateodata) suntem tare usor de fraierit...

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

LA MULTI ANI, ALEX!

Anca , mami de Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Gabi afp avea valori pe saptamani cand am facut testul cu Mel.Acum am o singura valoare1:461 calculata in functie de varsta si analizele biochimice.De asta eram contrariata pt ca nu gasesc valoarea clara a afp asa ca data trecuta.Oricum s-a uitat si Budau si a zis ca e ok si pe rezultat zice ca sunt in afara riscului de trisomie.Ce firma e laptopul si pt ce varsta? Bravo tie,eu habar nu am de facuri daramite de chestii mai complicate.
Miha pe profa de franceza am tot vazut-o prin statia de tramvai,pe la alimentara si prin zona.Mai sti ca si eu stau aproape de gelaterie.
Clau vad ca ti-a revenit cheful,foarte bine.Sper sa nu-i ramana obicei pt ca si azi dimineata a vrut sa vina in patul nostru si dupa aceea m-a tinut de mana,mi-a tot cerut sa stau mai aproape de ea,cine zicea ca fii-mea nu e iubareata? Oricum vorbeste destul de mult in somn,asta e o chestie noua.
Alina stai linistita.Cand se intampla sa nu pun mana pe masina cate 1 saptamana imi trebuie 1 zi ca sa ma reobisnuiesc,apoi e ok.Muuuuuulte lucruri le prinzi dupa ce iei carnetul.Acum inveti mecanic niste manevre si asa cum zicea si Cristina simti masina mai tarziu din experienta proprie,adica atunci cand vei conduce singura fara Calin si ai sa te descurci singura.Tu invata sa iei sala si apoi condusul e mai simplu.Inca ceva ,ma bucur ca nu s-a bagat Ovi cu indicatiile in timp ce am facut scoala,desi atunci nu l-am inteles.

Iooooooooooooooooooi cat am scris!!!!!!!!

Carmen(19+) si Melania Ioana(14.01.2005)

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Salutare. Gabi, cred ca e 32/a. Felicitari prietenei tale pentru bebica mica! Si tie pentru 650 ron pe care i-ai recuperat.
Alina m, sa stii ca toate am trecut prin zile de-astea de disperare. Vorba fetelor: invata sa iei sala, cu condusul abia mai tarziu te prinzi cum e faza, asa, mai bine. Oricum, nu ai ce sa patesti cu instructorul in masina, nici tu nici masina. Ti-am zis, eu vreo doua luni tot cu emotii in stomac m-am urcat la volan.

Miha, La multi ani lui Alex! Sa creasca mare si sa fie sanatos! Petrecere frumoasa!

Carmen, si Vladut e piscat, asa vine el de obicei de la Alba, cu piscaturi, ca e tot calare pe caine. Si s-a tot scarpinat...
Ioana!!!!??????

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

La multi ani Alex!
La multi ani Vasile, Ana-Maria si Veronica!
Cristiana multumim de informatie.Si noi am luat scutece huggies in 5 seara, doar ca a trebuit sa intrebam de oferta pe un baietica ce spargea sticle de spirt pe acolo, ca nu erau la raft.Probabil primesti doar daca sti de oferta, ca asa a patit si Anca, si a fost la metro tot in 5 seara, inaintea noastra.Logic era sa puna in raft daca au vazut ca nu mai sunt.
La capitolul greutate, cred ca v-am luat pe toate.Maia are 8,8 kg imbracata.
SI noi avem tantari, ca la noi mai tot timpul e apa in pivnita, si e si Maia muscata binenteles.Tot pe ea o musca saracutza si nu stiu daca-i bine sa pun pastila.Cred ca e toxica pentru copii.Nu stiu ce masura sa iau impotriva tantarilor.Plasa la geamuri avem, dar intra pe usa de pe casa scarilor.
Si noi avem masina stricata.Ne-a lasat duminica dupa Ortisoara.Vroiam sa mergem in Timi la matusa lui Cipri.A trebuit sa o ducem cu trailerul, ca s-au blocat rotile .S-o reparam ne costa 1000 si ceva de euro doar piesele.
Alinus , eu cand am facut scoala de soferi , ma gandeam ca nu mi-am inchipuit niciodata ca poate fi atat de greu sa conduci. Si eu zic ca doar din experienta inveti.Dupa ce termini scoala nu ai cum sa sti sa conduci.
La Maia o sa-i apara probabil un dinte si o masea in curand , ca in ambele locuri e alba gingia, si de 2 nopti are si un pic de febra. Catre dimineata o iau langa mine in pat , ca nu mai sunt in stare sa dau ture intre camera ei si a noastra sa o linistesc, dupa ce se trezeste de 4,5 ori noaptea.

Mergi la inceput