Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (72)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

multumesc de uarari si incurajari fetelor

pozici
Ebonee(02/10/`07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

salutare

noi abia acum ne-am intors de la tara.a fost asa frumos afara si am hotarat sa mergem acolo.ne-am plimbat pana cand Cristi a adormit.a fost tare frumos.

am mancat si cu lingurita.
putin, e drept insa e un inceput care ne bucura mult.
Roxana Cristi nu vroia sa vada lingurita.cand o apropiam de buzele lui incepea sa urle.
cred ca din pricina siropurilor pe care i le-am dat cu lingurita.

astazi i-am distras atentia si a luat putin dar sunt ft multumita.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

Dani multa sanatate.
ai grija de tine.Ebonee e pe primul loc si are nevoie de tine.

uite un
de la noi.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

quote:
Originally posted by magdaz

papanash, rezista eroic cu diversificarea ca mai ai putin.Relaxeaza-te incarca-ti bateriile, dar nu sta prea mult departe de sotz...ca stiu eu ce zic. dinsii au tendinte ciudate cind sunt lasati prea mult singuri.Vino acas si pune-l si pe dl.papanash la treaba , chiar daca vine tirziu, sa stie si el ca are copil.

Emma, de dr tau pediatru...no comment. Macar al lui afibebe i-a dat genta ca racise, dar al tau a chinuit bebe extrem de mic pt eritemul alergic pe care il fac 99% din nou nascuti..execrabil...ala trece singur...fetele se mai chinuiau cu ape termale si alte smacuri,... ala trece cind vrea el , in 2-4 saptamini.

Cu AC: recomand "white westinghouse", au un w portocaliu ca simbol.Am o prietena care vinde AC si pe asta mi l-a recomandat.
daca il pui intr-un dormitor mai mult de 9000 nu e indicat. De fapt pentru orice camera. O sa vezi ca daca e mai mult e deranjant. Sau iei un 12ooo si il pui in hol sa aduca o boare in toate camerele, dar depinde de geometria apt tau, asta merge daca e liniar. Daca e mai incovrigat merge un 18000 sa aiba putere sa bata, dar in hol nu se va putea sta. Mai ales cel mic. Si sa vina sa faca montajul firma agreeata de cei de al care l-ai cumparat ca altfel pierzi garantia.
A doua optiune "LG".

mama de Cristian(05.01.2004) si Ana-
Maria (05.09.2007)http://community.webshots.com/user/magdaz74

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112487

Multumesc de raspuns si tie si Roxanei.

Cu genta....asta e...de acum a trecut. Ne-am chinuit mult si noi si bb dar...a trecut. N-am stiut. Si nenea asta e cel mai bun pediatru de pe aici...

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Multumim frumos pt urari!
Uram si noi La multi ani! sarbatoritilor! Sa creasca mari,sanatosi si frumosi!
Danielle capul sus!

Am avut si noi botezul duminica trecuta...a iesit bine,bebe a plins doar putin la restaurant pt ca-i era somn,in rest a fost tot numai un zimbet...a,a urlat putin si la biserica(fara lacrimi) ca nu suporta sa stea intr-un loc...si continua sa se descalte....la a3-a incercare a zburat pantofiorul la "vecinii" din fata...era as de satisfacut:))...

Ne chinuim si noi cu diversificarea....adora fructele,insa cu supa e canuta om sucit....o zi maninca o jumatate de castronel(supa+2 linguri de legume + o lingura de crema porumb si tapioca),iar a 2 a zi nici nu mai vrea s-o vada...se pune pe un urlat de nu stiu cum sa-l mai impac...
In alta ordine de idei,cred ca-i ies 2 dintisori...nu va zic ce crize de plins+ diaree:(...dar trecem noi si peste asta...

Pupam dulce toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Picca,felicitari micului crestin si aruncator de precizie. Neplacut cu dintii astia, si Alex facea diaree de la atata saliva.

Afibebe, eu ii dau siropelele cu seringa, din cea speciala de la augmentin sau cu cea de nurofen. Cu lingurita mi-ar lua secole. Poate ar trebui sa ii schimbi lingurita. Ia-i una colorata de silicon. Si lasa-i si lui una in manuta. Poti sa ii mai arati si o jucarie, sa ii vorbesti calm. Multa rabdare trebuie. Zic si eu, ca am avut destula experienta cu una bucata fata care avea gura sigilata, tot asa urla dar cu gura inchisa ca sa nu bagam ceva si se mai si dadea cu capul de scaunul de masa. Ah, si incearca sa ii dai cand este intr-adevar mort de foame.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

am pus poze cu Ebonee,daca aveti timp sa mai trageti cate un ochi si la micutza mea

http://good-times.webshots.com/photo/2754789970101671646vezSII?vhost=good-times

pozici
Ebonee(02/10/`07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Sa-ti traiasca scumpetea Danielle!

emma

Mergi la inceput

asta i-am facut-o acu 2 minute:

http://good-times.webshots.com/photo/2935515850101671646ihNNKL?vhost=good-times

pozici