Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (72)
Raspunsuri - Pagina 6
bikmaria spune:
buna seara mamici
LA MULTI ANI sarbatoritilor de astazi !
DANIELLE sa-ti traiasca iubirea si sufletelul tau,tocmai pentru ea trebuie sa treci peste tot si peste toate ,iti urez multa fericire , o fetita tare frumoasa
BETTY am vazut voinic frumos ,ce bine sta el in fundulet
PICA sa-ti traiasca micul crestin.
Roxana_G spune:
Danielle, am tras un ochi si e dulce foc Ebonee. Tu deschide bine ambii ochi la ea si sigur iti trece depresia, uite ce privire minunata are.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
luy spune:
Am aparut si noi la schimbul 3, am atarnata de mine una bucata printzesa obosita, care incearca sa adoarma. Azi am avut musafiri si a sarit peste o repriza de somn, iar acum e f.obosita, dar tocmai de aceea cred ca nu poate adormi. Mai devreme am lasat-o cu tati sa-mi fac si eu un dus. Cica de cand am plecat si pana m-am intors a urlat incontinuu, desi in mod normal tati nu are nici o problema s-o adoarma. Norocul meu ( si ghinionul ei ) ca eu n-am auzit-o decat la sfarsit, ca altfel nu-mi pria deloc, l-as fi facut in cea mai mare viteza. Foame nu-i era, ca tocmai ce-i dadusem sa pape... Cred ca pur si simplu ma voia pe mine, pt ca dupa ce am luat-o in brate si am "mufat-o" s-a potolit, desi a mai suspinat cateva minute.
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
luy spune:
Danielle, mamica depresata... O sa treci peste perioada asta, o sa te ajute mult Ebonee, dar cel mai mare ajutor il vei primi chiar de la tine, esti mai puternica decat iti dai seama... Viata are suiuri si coborasuri, trebuie sa ne bucuram din plin atunci cand suntem sus, pe culme, si sa nu ne pierdem increderea si speranta atunci cand am ajuns la pamant. Totul are o rezolvare, atata vreme cat tu si cei dragi tie sunteti samatosi.
Noi suntem alaturi de tine , oricand vei avea nevoie de un gand bun, cu siguranta vei gasi aici
Iar printzesa ta a crescut frumos, este delicioasa, yamiiiii . In poza aceea zambilita m-a topit de tot...
Te imbratisez cu drag ! Capul sus, timpul o sa aseze lucrurile si vei putea zambi din nou cu inima usoara. Poate acum nu vezi lumina de la capatul tunelului, dar ea exista... mai trebuie sa faci cativa pasi in directia ei si-o vei zari
danielle02 spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Danielle, am tras un ochi si e dulce foc Ebonee. Tu deschide bine ambii ochi la ea si sigur iti trece depresia, uite ce privire minunata are.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
multumesc Roxana
pozici
Ebonee(02/10/`07)
angipangi spune:
buna si de la noi nu am mai scris dar de citit v-am tot citit.De doua zile tipa in continu azi noapte am reusit sa dormim pe la 5 .Ne luptam cu titi nu stiu de ce trebuie sa ne luptam pentru a lua titi.Ma tot gandesc ca nu o mai fi buna.nu mai stiu ce sa cred.
mamica de ANGELIK-MELANY http://flickr.com/photos/22465046@N08/
danielle02 spune:
quote:
Originally posted by bikmaria
buna seara mamici
LA MULTI ANI sarbatoritilor de astazi !
DANIELLE sa-ti traiasca iubirea si sufletelul tau,tocmai pentru ea trebuie sa treci peste tot si peste toate ,iti urez multa fericire , o fetita tare frumoasa
BETTY am vazut voinic frumos ,ce bine sta el in fundulet
PICA sa-ti traiasca micul crestin.
BIKMARIAmamica de dulceata mica MARIA TEODORA (05-09-07) si de papanas maricel ALEX (14-07-96) Poze noi ,cu noi
multumesc mult
pozici
Ebonee(02/10/`07)
danielle02 spune:
quote:
Originally posted by luy
Danielle, mamica depresata... O sa treci peste perioada asta, o sa te ajute mult Ebonee, dar cel mai mare ajutor il vei primi chiar de la tine, esti mai puternica decat iti dai seama... Viata are suiuri si coborasuri, trebuie sa ne bucuram din plin atunci cand suntem sus, pe culme, si sa nu ne pierdem increderea si speranta atunci cand am ajuns la pamant. Totul are o rezolvare, atata vreme cat tu si cei dragi tie sunteti samatosi.
Noi suntem alaturi de tine , oricand vei avea nevoie de un gand bun, cu siguranta vei gasi aici
Iar printzesa ta a crescut frumos, este delicioasa, yamiiiii . In poza aceea zambilita m-a topit de tot...
Te imbratisez cu drag ! Capul sus, timpul o sa aseze lucrurile si vei putea zambi din nou cu inima usoara. Poate acum nu vezi lumina de la capatul tunelului, dar ea exista... mai trebuie sa faci cativa pasi in directia ei si-o vei zari
esti minunata dragutza,ce sa mai spun???
e greu dar trec toata,am incredere in bunul Dumnezeu
pozici
Ebonee(02/10/`07)
cecilia L spune:
Danielle frumoasa printesa, e o dulce.... ne primesti in petit, e departe dar ne descurcam.....hihi
Pica sa-ti traiasca micul crestin.
Eu am reusit sa adorm un baiat obosit si fomist, care nu a mai dormit de pe la 5, el care intre 7 si 9 doarme cel putin 30 min.A cazut lemn, cu tatzi in gurita, mai ales dupa baita.
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
Gabriela77 spune:
Vai Roxana, nici nu vreau sa imi imaginez cum e sa aiba baracile langa tine…brrr…sa stii ca nu am incercat borcanas cu morcov si mar, alea ile-am preparat eu, i-am luat doar fructe care nu sint de sezon, piersica, para, caisa, dar o sa incerc daca zici ca au success la frumuselul tau! Sa stii ca si eu sint mandra de progresele Sarei cu lingurita. Neaparat trebuie sa aiba si fata lingurita si ne jucam mult cand mancam, o laud, si pe bune ca rade cand ii spun “ Bravooooo”, e tare incantata! Am zis ca prefer sa murdareasca , numai sa fie o placere mancatul. De-asta nici nu insist deloc, ma opresc cand “zice” ca nu mai vrea.
La noi, azi a fost urat, innorat, pana la urma am fost la shopping, tati a adus pizza, ca n-am avut nici un chef de gatit.
Cu suculetul sa stii ca asa e, de palcut ii place, dar cred ca se plictiseste cu lingurita…Cu bibe nu il vrea deloc.
Chiar voiam sa te mai intreb ceva, Andrei bea apa? Ceai? Ca Sarei nu-I place deloc ceaiul , incerc sa-I dau cateva lingurite de apa dupa masa, dar se cam stramba. Cum sa procedez?
Afibebe, si eu siropuri ii dau tot cu sering aia de care zice Rox, eu cred ca e mai bine, sa nu asocieze cu ceva neplacut lingurita!
Picca, felicitari micului crestin!
Cecilia, ce patanie…cred ca e cam generala problema asta, din fericire mama nu se baga deloc, are incredere in mine, in schimb soacra…Mi-a povestit ca pe fiul cel mare, adica sotul l-a diversificat ABIA la 3 luni, in schimb pe asta micu la …2 saptamani.Asa... numai de pofta….Ioi ca mor cand aud din astea… Eeee? De asta ce zici? Iti dai seama ca nu o las singura cu Sara.
Danuta, cat de dulce e Mirunica ta! Am luat si eu gelul ala, sa vedem ce effect are…Cu diversificarea, cu mare placere, daca pot ajuta! Ma bucur ca noi sintem pe drumul cel bun. E incantata de papa, si asta ma bucura cel mai tare. Cantitatea nu neaparat ma interesa, ci deprinderea de a papa.
Mie fierul mi l-a dat incepand cu luna a5-a, 3 pic/zi.
Dani, am admirat zambareata si delicate Ebonee! Ce motivatie mai mare sa-ti revii?
LUy, pupam printesa adormita!
Maria, merit un 10 pt prezenta mea de azi?
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)