Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (72)
Raspunsuri - Pagina 7
luy spune:
Betty, l-am admirat de dimineata pe roscovanul tau voinic, Doamne ce repede cresc copiii nostri. Ieri era o gagalice care nu-si tinea capul, azi sta singur in fundulet, maine o sa o ia la fuga prin casa... Eu incerc sa ma bucur de fiecare lucru nou pe care il face Maria, oricat de marunt, de fiecare zambet pe care mi-l daruieste. Vreau sa simt toata emotia si fericirea acestor clipe in care este toata a mea... Nu-mi vine sa cred ca au trecut 5 luni de cand suntem impreuna, timpul a zburat nu stiu cum.
Na, ca am devenit melancolica.
Da' sunt indragostita iremediabil de dulceatza mea
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
cecilia L spune:
Maria nu ai facut prezenta in seara asta, sau le intelegem pe mamaici ca doar azi e sambata, nu???????/
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
Gabriela77 spune:
Luy, exact asta simt si eu...UNeori o strang in brate si o pup mult-mult si nu i-as mai da drumul...Degeaba imi spuneau toti cum e sa ai un copil, nici pe departe nu intelegeam. Mi-a schimbat toata viata, toate prioritatile, traiesc prin si pentru ea.
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
cecilia L spune:
Luy si eu sunt indragostita de printul meu, de fapt cred ca toate simtim asta, uneori imi vine sa nu-l mai las din brate....uf si ce repede creste, parca ieri nu aveam ce sa tin in brate de mic ce era si acum abia il mai tin in brate.
In legatura cu papatul noi papam numai cu lingurita, suntem un papacios, a papat fara probleme aproape tot ce i-am dat, am incercat mar copt si nu l-a incantat, de cele mai multe ori papam fara sa ne murdarim''prea tare'' mai scapam si pe babetica dar putin, dar avem o regula sa fim singuri si sa nu vb nimeni langa noi, azi tati a plecat din camera cand am papat noi, se uita la el si radea, uita sa mai deschida gurita, eu vb cu el mai putin cand papa, face acelasi lucru rade daca vb si nu mai papa,asa ca prefer sa tac, iar masa noastra dureaza 10 max 15minute, dupa care ne pupacim in semn ca a fost cuminte si a papat tot.
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
luy spune:
Danuta, m-am delectat si cu poze cu Miruna ta cea "miscareatza", are intr-adevar niste ochisori taaare frumosi , de-i raman asa o sa franga multe inimi.
Rox, tare nashpa patania voastra. inteleg ca s-a intamplat in cursul zilei, ca seara incuiati si voi usile, nu ? Dar nu am inteles cine era nenea ala si ce cauta acolo, parca ai zis ca nu poate intra asa, oricine. la voi in complex.
Gabriela, pt tine si pt Sara cea cumintica si papaciasa. Unde vad si eu poze, ca ziceau fetele ceva de poze noi cu Sara ?
Picca, felicitari pt micul crestin! Mai, tu i-ai citit cumva "Cenusareasa" ? Ca o fi vazut vreo fata frumoasa in "vecini" si de-aia si-o fi azvarlit pantoful catre ei
isabeluta spune:
Vazut mandrete de baiat mare Mario!!! Vai ce drept sta!!!
De Ebonee nu mai zic ce mare si frumoasa s-a facut. Mamico depresata sa stii ca vindecarea o gasesti in primul rand in tine si nu uita cu asa mandrete de fetita nu mai ai timp "sa cazi pe ganduri".
Picca felicitari pentru micutul crestin descaltat!!
Eu nu rezist la schimbul 3...dar am facut prezenta...si promit sa fac si la schimbul 1 ...Noapte buna tuturor!!!
Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
luy spune:
Gata, fug si eu, ca nu stiu ce ma asteapta in noaptea asta ( noaptea trecuta am dormit vreo 4-5 ore ).
Va pup pe toate !
Andreeeeeea, unde l-ai ascuns pe Vladi ?
Gabriela77 spune:
Uite aici Luy ultimele poze: http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/?saved=1
Auzi, apropos de melancolia ta, mie mi se pare ca a fost asa de curand toata sarcina, parca acum vorbeam deurti si ne faceam galerie...ce frumoasa a fost si perioada aceea, mai tii minte ca tu te luptai cu ceaiul inainte de nascare? si nu te dadeai culcata?hihihui
iar eu stateam binemersi cu prietenii de povesti si peste cateva ore mi s-au fisurat membranele...a fost total neasteptat, si totusi mai bine asa, cred ac e greu sa stai sa astepti sa...nasti!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)