Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (72)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Moldoveanca daca erai mai aproape faceam un grup de chiuitori si le trecea si timiditatea.. Multumim de aprecieri

Cecilia

Gabriela pupici si de la noi si poate o sa ne mai dai cate un sfat ,cand incepem si noi diversificarea,ca tu ai deja experienta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

Fetele, cochetele...buzz-uiti-ma pe mess...da vi se facu dor de mine

Rodica de Darius Filip 19 sept 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Papanashului Matteo de Piccaflor
Dulcetei Ebonee de Danielle02
Papanashului David Andrei de Mami25-7
Papanashului Andrei de Carmenita
Papanashului Andrei de Papanash

Uite ca nu-i decat o dulcetica printre atatia papanashi!!!

Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Emma,Danielle multa sanatate si bafta in rezolvarea problemelor!

Roxana haioasa intamplarea cu musafirul nepoftit,nu te-ai speriat?

Teo lasa ca vine el acasa si te revansezi..

Diwana eu am uitat s-o intreb pe dr,de fier,oare tie cat timp ti-a zis sa il dai lui Rares? Si ma enerveaza ca nu prea vrea sa-l inghita si pateaza toate hainutele cu el..

Uf,ma duc la spalat de biberoane,va tzuc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Papanash, m-am amuzat copios cu pustii pe la internet cafe. Sa stii ca diversificarea a inceput-o si mama devreme ca asa era pe vremea aia si sunt mega sclifosita la masa, nu mai zic de fie-mea pentru care tot asa devreme s-a demarat procesul.

Cecilia, incredibila situatia cu mama ta. Eu cred ca muream de inima. Uite de aia ma tem eu de bone, dc dau de vreuna care o tine ca pofteste copilul.

Danuta, ce ochi superbi are Miru! De musafir nu m-am speriat, ca eram cu sotul. L-am auzit cand a intrat si tot striga "hello, hello". Initial am crezut ca il cauta pe sotul meu si l-am trimis jos sa vorbeasca cu el (eu nu eram tocmai in tinuta de musafiri). Dar am avut un soc sa il gasim in casa.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Rodica eu abia am intrat...si nici prea mult nu raman...ca are husbandu` treaba...Ii musai???

Cecilia eu ma simt oricum vinovata ca am inceput,. dar n-am ce face...oricum m-a luat cu racori cand am auzit-o pe Rox ca tot bea laptic dupa ce papa piureu bine de tot...poate al meu o fi mai cuminte si se satura...altfel ii gasesc pe mama si pe sot fara urechi cand ma intorc acasa de la job.

Isabela de

Mergi la inceput

Mam mea are o problema cu apa...cica e insetat...hihihi...pai de patru luni saracu copil tot insetat....

Isabela de

Mergi la inceput

Mai fetele cu eugenii, dar daca v-ar fi pohta de alune prajite in coaja non-stop...eu una am intrat la idei...numai de astea as manca...prajite in coaja asa cum numai la cofetarie mai gasesti...

Isabela de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

quote:
Originally posted by Roxali

Sa-ti traiasca fetita Danielle...nu inteleg ce iti face pediatra...poate o ginecoloaga sa faci niste analize ...poate o fi ceva hormonal...de luni incep si eu munca si cred ca ma va lua durerea de cap...

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

multumesc
nu e nimic hormonal,pediatra ma ia de acasa si ma duce la orele ei pe care le tine cu celelalte mamici suferinde,ne ajuta tare mult,psihic,ne da lectii de masaj ptr bebelushi,cum sa avem grija de ei,dar si ptr noi sunt sali amenajate special ptr relaxare,e frumos sa stii ca cineva te intelege si e alaturi de tine...
si ma mai duc la psiholog o data pe sapt.

pozici
Ebonee(02/10/`07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

quote:
Originally posted by isabeluta

Rodica eu abia am intrat...si nici prea mult nu raman...ca are husbandu` treaba...Ii musai???

Isabela de

nu-i urgent...da-i musai...

Rodica de Darius Filip 19 sept 2007

Mergi la inceput