Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(83)
Raspunsuri - Pagina 9
simonette spune:
Am revenit asa cum am promis fiindca vreau sa felicit pe:
Ioana, Doamne Ajuta sa fie intr-un ceas bun data fixata si sa ai nastere usoara si bb David sa fie sanatos si mancacios!
Emotii ceva???
Clau, felicitari ptr bebelina!!! E mare lucru sa stii ca poti naste oricand ca totul va fi bine! Eu acum ca inchei maine 37 sapt si intru in 38, mi se ia o maaaare greutate de pe suflet, caci stiu ca daca bb vrea sa vina acum, in orice moment, nu vor fi probleme cu el! 
Am schimbat din seara asta semnatura ca nu mai am rabdare pana maine!!!
Randunici, de maine dimineatza ma consider gravida la termen...
Asa ca bb poate veni daca pofteste!
mami de
Luca si
in 38s cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2
AMR 2 sapt!!!!
cory3maz spune:
Vio si Simonette, pupici speciali pentru voi! Simo, "La multi ani!" pentru feciorul Luca!
Hai sa va fac sa radetzi un pic...episodul asta s-ar putea chema: "Crevetzii lui Cory" sau "De ce n-o sa mai mananc in viatza mea asea ceva".
Azi mi s-a pus pata pe gatit si halit crevetzi...fara sa fi mancat vreodata nici la sindrofii de fitze, nici la masa la prieteni, nici la restaurantele-de-orice-fel, neavand habar despre cum ar trebui sa miroasa, sa arate si gustul crevetzilor perfectzi, m-a lovit pohta de ei...
Imi remorchez Randunoiul de toarta (si el virgin in problema crevetzi, dar curios sa incerce) si luam viteza spre Kaufland...gasim crevetzi decorticatzi...ii pipaim la valabilitate, pretz si luam doua sortimente, Made-in-Thailand..., in pungi vidate.
Sugestie de preparare: crevetzi cu smantana...imi fac socoata...cum ar veni peste-cu-smantana...nu prea ma incanta! Sa-i combin cu un sos rosu parca mi-ar surade!
Akas in bucatarie, desigilez pungile sa clatesc creveciorii sub jet de apa rece...ma loveste un miros nashpa de peste...da' sa trecem peste prejudecatzi
si sa-i clocotim 5' minute cum zicea la reteta...si unde nu se umple bucataria de o DUHOAREEEEE GREAAAA, si nu numai bucataria (din pacate)...cu o mana ma tin de nas, cu cealalta, maiestru, rastorn crevetzii-putoriferi in sita sa-i clatesc cu apa rece...si sa-i sfarai in unt...le mai pun si o ceapa tocata si niste piper-sare-busuioc ca sa-i parfumez
...tzrrr, mobilul...sora-mea si cumnatul meu tocmai isi anuntzau vizita la noi...OK! picatzi la tzank, va fac un delicatess, crevetzi cu unt si busuioc...poate aduceti un buchet de patrunjel-marar ca sa fie opera completa...![]()
In cinci minute sunt la usha musafirii mei..."De la voi vine Mirosul asta suspect???"
Sigur, facetzi crevetzi si nu vreo specialitate chinezeasca, gen matza moarta, fezandata si rasfiarta????"
Hai, ma, suntezti rai-rai...asa miroseau la inceput...o duc pe sor'mea in bucatarie sa-i arat ca i-am dres cu unt, mirodenii...Tipa arunca un ochi spre cratitza si zice: "Mamikule, arata si miros ca degetzelele Elodiei...sincer, nu vreau si nu ma tenteaza!...Mai degraba atenteaza la stomacul meu!"
Si pe rand, au strambat din nas, si Randunoiul, si cumnatul meu..."Noi nu mancam chestia asta...Papa, tu, daca ai curaj!" ![]()
![]()
Credetzi ca am avut curaj? Da, sa-i arunc! Fara sa-i gust si jurandu-mi in barba ca in viatza mea nu mai gatesc nici crevetzi, nici alte dracii de gen.Acum am emotzii sa nu ma dea vecinii in judecata pentru poluare...glumesc!
Cory, mamik de
Larisik (6 ani) si de
Alexandru-Constantin (chiriashu')
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png
"Nu il inveti pe copil ce stii, ci il inveti ce esti." (Eusebiu Munteanu)
Nicoleta spune:
Salut.
Am citit si eu ultimele stiri despre Naty si Iulia, sunt alaturi de mamica si de fetita si am increderea ca vor reusi sa treaca repede si cu bine peste problemele acestea! Curaj, Naty. Sa mangai fetita si din partea mea!
Simo27, inca putintica radare sa mai ai si totul va fi bine!
Stela, ai grija de tine, bebele tau se bazeaza pe asta!!
Am intrat si noi in saptamana 30, cum s-ar zice. De sambata cealalta incepe AMR-ul si la noi. Am asa niste stari ciudate, cred ca sunt de vina hormonii...
O duminica buna si cu vesti super sa avem!
Nicoleta
29+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si Stefan (27.01.2003)
mussara2000 spune:
Vai Cory am ras cu lacrimi
cum ai fost cu, crevetii, ei dar cum altfel aveai sa stii ca nu-s buni crevetii pentru tine, sotul meu singur ii pregateste singur ii si manca , eu nici ca ma ating de ei, dar pentru el e un deliciu.
Am incercat si noi sa adormim dar am un prurit ca-mi vine sa-mi dau pielea jos de pe corp, nu mai stiu ce sa mai fac, am dat si cu ulei , si cu crema , si am pus comprese cu apa rece ---dar nimic si din ce ma scarpin mai tare mai mult se agita bebele si burta se face ca si piatra, sper sa rezist pana luni si sa merg la medic sa-mi dea ceva, ca nu mai rezist.
Va zicem N. buna la toate randunicile , nu inainte de a ne ruga pentru Naty si Iulia. DOAMNE AI MILA SI GRIJA DE ELE.
AVEM 35 SAPTAMANI
mihutza11 spune:
Ola fetele!
Nicol 
Monic si Frmusikk va asteptam mai des pe crengutza!
randunicile ratacitoare!
un
ic special pt Eve!
Olgutza bine ai revenit!! 
Cory ce ma bucur sa citesc renumitele tale pomelnice!
mamica si Larisik!
Clau super vestile! ce dragutz!
Sovi esti mortala!
mi-a placut franceza ta... nu stiu de ce si eu azi am niste nervi pe randunoi, de nu imi vine sa il vad in fata! de fapt stiu eu ce e, vechea dambla a fumatului... cah...![]()
Bubu si Clau m-ati innebunit cu cele prajituri... si eu bag in mine prajituri dintotdeauna... yummy..
Dana subscriu si eu azi la spalatul pe cap... ufff...
efectiv nu am chef de nimic...
Maxinne multumim de vesti si Doamne ajuta! 
Mimonix important e sa fiti bine si tu si bebelusa! curaj! 
Raluca_07 bine ai venit alaturi de noi pe crengutza! si sa traiasca bb Andrei!
Offf Ela!! m-a luat cu tremurici mesajul asta al lui Naty! Doamne ajuta-le sa fie bine in final!!! numai ea stie ce e in sufletul ei

Stela,
mamicutzo sa ai grija de tine si bb! Doamne ajuta sa mai stea bb acolo sa mai creasca!
Maia bv de bb grsunel!si curaj ca bb o sa fie bine! trebuie!
Vio 
Simo La multi ani pt Luca! 
Cory super faza cu crevetii!![]()
tot cu gandul la Naty si Iulia, vreau sa spun ca azi noapte am visat ca am nascut si eu... si cred ca si din cauza asta am starea pe care o am azi... asta e, sper sa imi treaca..
Va pup si sa aveti somnic usor!
Mihaela
32+ cu
Andra
Pozici
Bebitza
ursuleata spune:
NATY, ma rog pentru voi doua sa fiti sanatoase si micuta Iulia sa se faca repede mare.
CORY, am ras cu lacrimi dupa ce am plans pentru Naty.
Alina
28+
Vlad Alexandru
http://bd.lilypie.com/mTVqp2.png http://community.webshots.com/user/ursuleata14
ursuleata spune:
De ce am numele albastru??
Alina
28+
Vlad Alexandru
ursuleata spune:
ma bag la somn ca vad ca nu e nimeni pe crengutza.
Maine am examen la statistica....sper sa fac ceva.
Noapte buna!
Alina
28+
Vlad Alexandru
mami_papatot spune:
mihutza, ma bucur ca ti-au placut...cat despre spital, cred ca va fi o placere sa nasteti pe acolo, cel putin din ce am mai vazut eu pe la tv...tare bancul...
nicol conte...pupici si tie ... ne vedem noi odata si odata...cu bebelusii ce sa-ti spun, uite si eu am avut o verisoara mica si parca nu-mi venea s-o dragalesc asa...am tinut-o de cateva ori in brate mai duios, dr asta cand eram doar eu cu ea...si acum cu bebele asta din pozici...imi venea sa-l pap, dar asta si pt ca era haios si pt ca o am pe Honey Bunny in burtica si mi-e dor de ea! nu inseamna ca tu esti rea...
zozelule, este ca sunt faine pozicile mele? mai ales cele din concediu...ma simteam asa de bine...in cele facute in 2 mai deja suspectam pt ca era ziua cea mare si inca nu primisem niciun semn...si cu turtitza...asa sa faci!
heeeeeeeeeeei, olgutza, decand nu ne-am mai vazut, multa vreme a trecut! saru-mana de informatii...sincer pana acum nici nu am mai dat pe la medicul de familie...tocmai din cazuza asta...nici nu m-a luat in evidenta ca gravida...si cand am avut probleme am mers la particular...oare ca sa primeasca bebe aia 2 mil trebuie sa ma ia si pe min ein evidenta sau asta se face automat in momentul in care il declara tati la preamarie? pe mine nu ma dor mainile, dar am 2 deshte la stanga amortite de nu mai stiu cand...
cami, pai daca nu facem si noi o obsesie mica acolo, mai are vreun farmec?
mussara, inca un pic de rabdarica sa mai aiba si bebe mic!
numeioana, pupici si week-end placut si pentru tine!
eve28, acum ce crezi , ca daca o fi o diferenta de cateva luni intre bebeii nostri nu se pot juca impreuna? pupuri dulci si speciali pentru tine!
adriutza, cred ca va fi super nasterea ta cu jacutzul ala...si lasa tu nasterea acasa pentru mamicile camicaze, eu asa le zic...n-as avea atata curaj sa nasc de una singura acasa...plus ca ar auzi toata Cernica si tot Dobroiestiul ca naste papaciosul...
bubule, n-am ajuns sambata la creveti, dar nu ma las...astept pozici...cat despre cioco si oscilo, ce pot eu sa-ti spun este ca eu iau din toamna si m-au ocolie toate cele ... si sincer, daca n-a fost cioco a fost cafa si cu siguranta n-a lipsit mentholul din pasta de dinti...papacioasa a venit tarziu acasica si de aia nu a dat niciun semn , dar... sunt super asternuturile...de unde ai luat materialul? pleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeease!
livy, sper ca te-ai distrat la ziua mamei si mai ales ca ati sarbatorit-o sanatoasa si voioasa!
cory, pupici lipiciosi si bogdaproste pentru bagarea-n seama! iar pentru cumnatul tau, sarutari de maini ! tare dragutza larisica ta, sa vezi ce-o sa-l mai iubeasca pe fratiorul “cuculetz”! tare faza cu iesitul randunoiului la pescuit!
luny, acu aflu si eu , dupa doua masini spalate de crucea rosie din calendar! nu ca n-as avea si eu , asa , de colectie...of, capul asta!
clau, asta imi sta si mie pe cap, sa nu nasc inainte de 24 martie ca ar fi bebe prematur si nu ma primesc astia! felicitari pentru REbecca cea cumintica! cat despre vremea de sambata, desi nu-mi place soarele in mod deosebit, azi simteam si eu ca-mi doresc sa treaca frigul si sa se vada vreme buna l orizont...parca mi se pare ca asa, aprilie e mai aproape...la capitoul praji, tu ai cofetaria aia de la potcoava care face praji bune...si stiu ca atunci cand stateam la gloria, cumparam praji de la complex, de acolo de sus...si dupa revolutie, sandwichuri cu sunca si cascaval facute la aparat, de la puf alb...tu ai prins puf albul?
sovicule, crede-ma ca abia astept sa fie gata, azi am resuit sa punem 1 treime din parchet, maine sper sa avem mai mult randament, ca doar i-am prins smecheria....cat despre nervozarea ta , las-o mai molicescu please ca imputzi zona!pupe (cu conditia sa te speli...)
ramo, cu sau fara marar, sunt un deliciu...eu la bebe in camera am parchet si deocamdata las covorasul de 1.5/1 m , din cel facut asa, ca din niste ciucuri ca la mop...intelegi tu...si cand o ia bebe din loc, o sa pun un covor mare...
cris, nici eu nu i-am zis nimic medicului meu....ma simt ca o tradatoare...
simo, ce facem, ne inecam ca tziganul la mal? mnai ai putzintica rabdare!
mimonix, mai ai si tu atat de putin...bafta multa si sa vina bebe cat iti doresti tu de usor...pune si tu o vba buna la DD si poate vine bebe singurel, mai stii?
maxinne, multumim tare mult pentru vesti! chiar daca ne-am bucurat de vestile care au fost f bune despre fetele noastre dragi, gandul nostru este in continuare la ele...DD le va da putere amandorura!
raluca 07, bun venit ! uite aici cateva linkuri pe care eu le-am gasit f faine ca pret...
http://www. RECLAMA ILEGALA .ro/scripts/prodView.asp?idproduct=3713
http://www. buburuza .com/Scripts/prodView.asp?idproduct=3444
http://www. babycomfort .ro/index.php?cmd=show_product&id=1494
zoze, multumim de vesti..nu tragem in mesager dar Doamne Ajuta sa ne aduca vesti din ce in ce mai bune!
stela, bun venit acasa si sedere lunga iti doreste papaciosul...ma bucur sa aflu ca ti-au tracut pacatoasele alea de contractii, ca nu le vedeam deloc cu ochi buni...tu stai cumintica si de restul se va ingriji cu siguranta Stii Tu Cine!
naty, uita-te bine la fetitza ta pentru ca sunt sigura ca nu o vei mai vedea mukta vreme asa...nu spuneai tu ca e o rozalie? pai asa o s-o faca DD la loc si toate astea vor fi doar amintiri...vor trece cu siguranta si bebe mic Iulia de acum se va face o domnisoara in toata regula...nu te descuraja, oricat de greu ti s-ar parea acum...gandurile noastre bune sunt doar o parte din ce are DD pregatit pentru voi!
maia, bebe e cu siguranta bine in burtica, dar nu strica sa fii si tu atenta! totul va fi bine!
simonette, sa vina bebe cand vrei tu si cum vreau eu...adica sanatos si voios ca mamica lui meseriasa! super tare faza cu crevetii...nu stiu de ce put asa rau, eu am luat unii mici si aia erau f buni si cel mai important, deloc puturosi!
mami_papatot
+30 Honey Bunny
http://community.webshots.com/user/mami_papatot
Sunt cucoana-n casa mea!
http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png
ccris_ccris spune:
randunici,
In primul rand ma
la Dumnezeu si Maicuta Domnului pentru Naty si Iulia. Sper ca Naty sa se refaca rapid, iar micuta Iulia sa ia in greutate si sa revina sanatoase acasa amandoua. Doamne ajuta!
Apoi:
Stela, bine ai revenit printre noi, sa dea Domnul ca bebele tau sa fie bine si sa stea in burtica pana la termen!
Cory, Clau, Bubu, Nicol, multumesc pentru urarile pentru soacra mea!
Bubu si eu ma duc la analize, la Medicover, tu unde mergi?
Simo, nu te necaji, las ca recuperezi tu plimbaricile! Cand tu iti vei tine bebele in brate si vei iesi cu el la plimbare, eu o sa fiu aproape de nascare si n-o sa ma mai pot plimba. O sa rasara soarele si pe strada ta.
Sovi, eu am parchet de lemn, lacuit si il aspir cu peria de covoare si apoi il sterg cu mopul umed.
Pidana, mie mi-e lene frecvent sa-mi spal parul, mai ales ca e lungut si il samponez de 2 ori, apoi ii dau si cu balsam si apoi tre sa-l si usuc cu peria si phoenul, ca altfel nu sta de nici o culoare. Si ca sa nu ma plicitsesc cand fac baie, mai ales de cand sunt graviduta si mi-e greu, il chem pe randunel sa stea cu mine si mai povestim una-alta.
Raluca07, bine ai venit la noi pe crenguta, iti dorim sarcina usoara si spor la ciripeala! Eu nu am cumparat inca patut, fiindca n-am gasit nimic sa-mi placa si nici lenjerie sau hainute, ci doar masuta de infasat cu cadita.
Olgutzica si eu am avut, timp de cateva saptamani, dureri de falange, de incheieturi si cot, mai ales la mana stanga. Nu aveam putere deloc in ea (eu sunt stangace!). Noaptea nu puteam dormi pe parti fiindca imi amorteau mainile si ma dureau. Acum am scapat de dureri, am ramas doar cu amorteala degetol inelar si mijlociu, tot la mana stanga. Medicul mi-a zis ca e vorba de sindromul tunelului carpian. Trece dupa nastere. Era un articol despre asta si pe-aici, pe site.
Maia, felicitari pentru bebe grasunel, asculta medicul, o sa fie bine!
Felicitari Simonette, tinem pumnii de-acum la nastere usoara!

Cory, super faza cu crevetii
, nici mie nu-mi plac de nici o culoare, nici n-am poftit cand vorbeau fetele de retete.
Si nu in ultimul rand, am schimbat si noi semnatura!
Cristina
28+
http://community.webshots.com/user/ccris_ccris?vhost=community