Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(83)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Acu, va de noapte buna, pe maine!

Cristina 28+

http://community.webshots.com/user/ccris_ccris?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

quote:
Originally posted by cory3maz

Acum am emotzii sa nu ma dea vecinii in judecata pentru poluare...glumesc!

Cory, mamik de Larisik (6 ani) si de Alexandru-Constantin (chiriashu')
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png

"Nu il inveti pe copil ce stii, ci il inveti ce esti." (Eusebiu Munteanu)

Mami de Larisik m-ai terminat..

Roxana 37 sapt cu Robert si Catalin (5 iunie 2006)

AMR...PANA PE 18 FEB!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

cory, animalutzele alea aveau intestinele scoase (ma refer la matzul acela....stii tu) Speerrrrr

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev061pf_.png[/image][/link]

35+ cu ADRIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Neatza stool!!

Cory tu ma facusi sa rad cu zgomot la 5 dimineta cu crevetii tai...recunosc ca nu am vazut, nu am gustat si nici nu ma tenteaza genu asta de specialitati..

Simonette sa-ti traiasca Luca si sa creasca mare! si felicitari pentru ca ai ajuns la termen. Eu am nscut-o pe ALEXUTA la 38s si 3zile..ar mai un pic..who know's?

Ursuletule succes maine la examen!! Sunt convinsa ca-l vei lua,doar sunteti 2 in 1! Pupici

Mami - tradatoare mica ce esti!!!

Sovi petrecere frumoasa !..si nu..chiar nu vreau stiu ce prajituri face dl maistru patiser..mananca tu si pentru noi..

Olgutzica, Mussara,Bubu,Clau,Adriuta,Roxana,Cris -cate un pupic pt fiecare

Edit: am pus in album poze cu Alexuta de la prima ei petrecere de pitici;sper sa va placa

POZE(burtica,Alexia,diverse)
Antonia

Nicol28+ cu Antonia si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Buna dimineata tuturor
Azi a fost o zi plina, am facut si noi parte din clubul celor cu var in cap pentru ca am zugravit camera lui bebe. Am facut-o in 2 tonuri de albastru si bleo si cand e putin mai aranjata pun pozici.
Am intrat de dimineata asa de bucuroasa si cand am citit mi-a pierit tot cheful si am delete mesajul. Toata ziua m-am gandit la Naty si la Iulia si sper din tot sufletul sa se faca bine printzesa -maimutzica. Acum pe Naty o incearca toate gandurile lumii si are nevoie de mult suport moral.
Zoze multumim pentru vesti si spune-i de cate ori poti ca o iubim si suntem cu adevarat alaturi de ea.
Mamicarepapatot jacuzutzul ala e ca un BIG HOPE pentru mine ca eu (si please nu rade ...bineeee) am ororare de nenorocita aia de epiziotomie sau cum s-o chema. Nu stiu de ce dar de cand am aflat eu prima data ...si asta long time ago....ca te taie am tot cautat cai de iesire cu basmaua 'intacta' din proces. Stiu ca multe femei ar spune:haide mai nu fii copil e o piscatura...si trece si asa e...da la mine tot oroare ramane. Uff si e cam mare guguloiul meu :( .Mie nu-mi place nci cand ma tai la deget dapai acolo...brrrr.
Te-am inteles perfect la faza cu apendicele...nasoala situatia. Si iti povestesc ...tot long time ago...pe la vre-o 12 ani imi iase mie o buba la spate. De unde s-o fi iscat minunea habar nu am. Si ma durea frate...si de durere m-am dus la dr de la scoala. Era acolo jos la nodul f-ului :P.Si nu mai puteam sa stau in banca ca ma apasa coloana pe buba si urlam de durere. Dr scolii m-a trimis la ortopedie(spune tuuuuu ce prostie)...aia la boli infectioase...de acolo la chirurgie la spital. Am umblat ziua intreaga de la dr la dr. Acolo un chirurg de serviciu se uita si zice. Hmmmmmmmm...maine vi cu halat, canitza, pijama, prosop...etc si taticu sau mamica ca te internam.Operam buba si pe urma te tinem 2-3 zile sa vedem ce face si apoi vii numai a pansat. Ptiiiiiiiii am ajus acasa si da-i pe plans. Tata saracul era singur, mama nu era in tzara atunci ce sa faca bietul om s-a pus pe sunat...A apelat la TOATE cunostintele lui si a ajuns taman la dir. spitalului.:)))) Dimineata m-am dus sa ma vada si mi-a dat un antibiotic(pastile) foarte scump si de atunci... n-am mai avut probleme. Buba s-a reabsorbit si eu am scapat de "operatie" si de spital. Asta ca ai povestit de apendicele buclucas.
Nicol_conte multumesc de pupic si primeste si de la mine . Nu reusesc sa vad pozele. Imi spune ca nu ai nici o poza...
Stela bine ai revenit pe crengutza si stai mama in patutz si ai grija de minune.Chiar daca este totul bine stai cumintca ca ra n-are cum sa fie. Imi pare rau pentru ca te-au ciuruit dar totul sa gandesti ca este pentru binele bebelului.
Sovi...o sa vezi ca dupa ce se termina tot tambalaul bucuria sa ii vezi coltisorul lui de rai gata face sa stearga toate neplacerile. Asa am simtit si eu azi.

Maine mergem la studioul foto ca am vazut pe aici pe la mamici poze profesioniste si tare mi-au placut.Vrem si noi sa incercam. Sa vedem ce-o iesi ca noi nu suntem asa maestri in ale pozatului. Acum ma duc sa ma spal si eu si sa pun ceva in par sa arat cat de cat...asa ca nu am sa mai intru in seara asta(la noi e aproape 11). Va doresc un we. placut si daca am timp(si imi fac) trec pe la o biserica si ma rog pentru ele. oricum sunt in gandurile noastre (si sotul meu este serios alaturi de mine pentru ca i-am povestit povestea ... asa e el mai sensibilos).
Doamne care esti sus in ceruri ocroteste-le cu mila si indurarea TA!!!!!!!!!!

36+ cu ADRIAN

Mergi la inceput

P.S.
Azi facem 36 de saptamani....am crescut mari.

Va si am

36+ cu ADRIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Am citit pe nerasuflate vestile despre Iulia si Naty! Sunt alaturi de ele si e inutil sa mai spun cat de mult ma gandesc la ele, ce il rog pe Doamne-Doamne pentru ele...dar vreau sa spun ca sunt optimista!!! Am scris si mai devreme, o sa fie bine, sunt convinsa!!! E fantastica puterea gandului! Fiti toate optimiste pentru ele! Cory, de acord cu tine, de la consilierea psihologica ( asta incearca Bianca Brad sa obtina cu campania ei, consiliere psihologica pentru mame, indiferent ca vine la psihologi, asistente, moase, medici )la evolutia potential buna a Iuliei si la influenta starii psihice a dragei de Naty asupra Iuliei! In plus, Giulestiul are cea mai buna neonatologie din tara. Daca are undeva parte de cea mai buna ingrijire, acolo o are! Ganditi-va la Ionut, baietelul Nataliei Ionescu, care s-a nascut la 20 saptamani, si traieste, va vedea, creste, se pare ca va ramane numai cu sechele motorii, ceea ce nu va fi cazul pentru Iulia. Ea trebuie sa ia in greutate acum, hranita prin gavaj, cum o fi. Normal ca ti se frange inima cand o vezi mica si plina de vanatai si tuburi, dar e modul prin care ea se dezvolta. Ganditi-va ca bebeii nostri erau la 30s la adapost in burticile noastre, ea trebuie sa lupte singurica sa creasca acum. In timp o sa scape de toate astea, trebuie numai rabdare si optimism!!! Naty isi va gasi usor resursele si optimismul, e firesc sa fie asa acum. Sunt puternica, au demonstrat-o pana acum si o sa fie bine!!!!

Cory, inchei prin a-ti spune ca am ras cu lacrimi, si mi s-a taiat rasuflarea ! Genial povestit!! Iar crevetii "putoriferi" m-au omoraaaaat. Parca ii simteam in nari ( pacat ca nu am emoticonul ala de la messenger care se tavaleste pe jos de ras )...Eu zic ca ii cam faci concurenta sotului tau la ascutimea condeiului .

Stela, bine ai revenit! Stai cumintica la pat. Cat de tare ne-a placut de sotul tau, si cat de mult am apreciat faptul ca ne dadea constant vesti, te vrem si pe tine "in direct". Abia astept luni noutati despre Teodora-grasunica !

Clau, saru'mana! Stiu eu ca nu o sa ma uiti !

Ioana, felicitari si de la mine pentru stabilirea datei. Mai este atat de putin...Si scuze pentru intarziere !

Zoze, Simo, si eu sunt neatenta RAU de cateva zile. Aseara am scapat farfuria cu pui si cartofi la cuptor fix in mijlocul sufragerie, pe covorul meu bej...Sa va spun ce pete am obtinut??! Si cum poftesc si acum la puiul ala, care a ajuns in stomacul motanului? Constant scap chestii pe jos ( de la chei la haine ) si incep fraze pe care nu le termin . Avem o scuza, nu?

Livi, si eu ca Nicol tot pe A4 as merge. Sefa mea are un A4 1.9 Tdi, si e o placere sa il conduci. Opelurile mi se par foarte rigide...Ai condus vreodata Opel? Eu am Skoda Octavia ( Tour, pentru ca motor de 1.9 Tdi de 90 de cai nu mai au pe Octavia II, doar motor de 110 cai despre care zic daunasii nostri ca e soi de papa mult ulei- testata treaba pe Octavia II a unor prieteni si pe Passat-ul unui coleg ) si sunt hiper-multumita de ea. Putem vorbi de masinute, ca sunt pasionata de subiect, ca si de sofat ( mai e si Roxi, tot soferita pasionata, poate o atragem sa ne dea ponturi ), o sa plictisim fetele pe-aici, insa ele or sa inteleaga biete obsedate de volan , nu? Nicol, sa stapanesti sanatoasa rosiuca! Ce frumoasa e asa neatinsa, noua...E frumusika rau!

Maia, felicitari pentru bebe grasunel! Si tu tot de pat o sa ai parte pentru urmatoarea vreme, nu?

Sovi, petrecere frumoasa azi!!! Sa nu scrii lista de bunataturi, plis, ca eu sunt pe ravne azi ( a nu se uita episodul "pui pe covor" de aseara ) .

Simo, sa iti traiasca Luca!!! Sa fie sanatos, sa creasca mare si voinic!!! Cum de mi-a scapat vestea?! Poze nu ne arati? A fost fericit Luca? Iar de sarcina ta la termen...WOW!!! Ai scapat de emotii...Ma rog, de unele emotii, ca acum vin altele. Maine te duci la Cezara ta?

Vio, Luny !

Mihutza, mi-a fost tare dor de tine! Ma bucur mult ca ai ajuns cu bine, pana la urma, si ca v-ati obisnuit acolo. Lasa grijile, Andra o sa stea cumintzika acolo inca 8 saptamani, stiu eu!

Alina, bafta multa la examen! Cum adica ai numele albastru?!?! Nu asa era si inainte ?

Mami, da, din cate imi aduc aminte, ai dreptul la tot pentru bebe ( a pus Simonette mai demult o lista cu actele trebuincioase pentru zecile de milioane pe care le vom primi la nastere...e salvata pe calculatorul de la serviciu, deci daca o mai poate pune ea din nou, pliz! si din cate imi aduc aminte nu scria nicaieri de adeverinta de salariat...Deci cu toata increderea, sunt drepturile lui bebe, nu? Spor la santiereala si tie!

Cris, pentru diagnostic! Asta cred ca este!!!!Felicitari pentru semnatura noua si pentru pasul maaaaaare in ultimul trimestru!!!

Gata romanul, ca scriu de o ora! Pup tot stolul si revin!!!!

Olga 35+ cu Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Olgutzika - io am zis sa stau departe de subiectul maini ca sa nu-mi fac sange rau. De vreo luna jumate, cred, nu mai conduc, adica de la sfarsitul lui decembrie, de cand cu zapezile. Si duc doruuuul! Mai ales ca ma simt asa independenta. Daca ar fi de ales intre Audi A4 si Opel...as alege clar A4!!! Am condus masina sotului (pana sa-mi iau masina mea) care e tot Audi dar clasa mai mare si e bestiala. Apoi dupa lungi cautari si chibzuinte mi-am luat un Ford Focus Hatckback 1.6i, in alegerea variantei contand f mult si portbagajul. Varianta limuzina nu are deschidere completa a acestuia, iar eu chiar aveam nevoie, pt copii, ca plec cu mare harmalaie de acasa. Inchipuiti-va: pt cel mare o trici, pt cel mic carut plus ceva jucarii, plus necesarul.. Deci limuzina nu ma ajuta asa ca un hatchback. Mi-am luat benzina pt ca pretul mult marit al celei pe motorina nu se justifica la cat circul...nu isi scotea banii nici in 5 ani, ori eu pana atunci sper sa-mi iau Audi ca doar imi cresc copiii si nu mai e nevoie de acea deschidere! Dar sunt indragostita de ea..ce sa mai. Ea este o alta prietena buna de-a mea
Pana sa nu mai pot circula zilnic eram cu Cata la purtator si mergeam peste tot unde aveam treaba sau pur si simplu unde simteam ca vreau.

Roxana 38 sapt cu Robert si Catalin (5 iunie 2006)

AMR...PANA PE 18 FEB!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Buna dimineatza!
E cineva pe aici?
Ce vesti mai avem despre Naty si Iulia?
Cum se simt?

Are voie vizite? Ca eu maine ma duc la kinetoterapie la Giulesti. Imi spuneti cum sa jung la ea?

Elara32+
vineMaria Roxana
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Roxana, da, un maaaaaare argument portbagajul. Si Skoditza mea il are extrem de mare ( 560l ), e drept ca nu aveam atunci motivele pe care le enumeri tu, dar tot am tinut la un portbagaj mare. Focusul tau mi se pare excelent pentru circulatia aglomerata din Bucuresti, mai ales ca fiind pe benzina, esti si mult mai fasneata decat a mea pe motorina. E drept ca mai compensez si eu prin puterea motorului, dar cred ca tot e diferenta...Ploiestiul este inca de bun-simt in ceea ce priveste traficul, si ne-am dorit o masina cu consum mic la drum lung, ca asta ne propusesem, sa batem continentul cu ea ( inca sper sa continuam sa facem asta ). Nu stiu daca si-a scos diferenta de pret, dar dupa cum vezi, motorina a cam ajuns la pret benzina, deci nu prea ma mai "scot" decat cu consumul...Hai ca scriu pana maine, si am vase de spalat ( da, de mana spal )

Asa ca, Livi, intre A4 si Vectra, noi votam cu A4. Despre Kia recunosc ca nu stiu nimic, dar ne invata Nicol!

Zoze, vreo veste azi de la Naty si Iulia?

Olga 35+ cu Ioana-Sofia

Mergi la inceput