Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(83)
Raspunsuri - Pagina 3
Raluca_07 spune:
Buna tuturor!
Eu sunt noua printre voi, abia am reusit sa intru pe acest forum, desi am cont de vreo saptamana.
Sunt gravida, acum intru in 33 saptamani. DPN-ul nostru este 29 martie. Si o sa am un baietel - Andrei. :)
Sunt tare incurcata cu cumparaturile pentru el. Nu am achizitionat inca nimic. M-am hotarat la patut pliant, din panza, dar nu stiu unde anume in Bucuresti pot gasi oferte avantajoase - exclus Miniblu, VIP Bebe si alte magazine cu fite.
Voi de unde ati cumparat patuturi, lenjerii si hainute pt bebeii vostri?
Va pup si sarcina usoara in continuare!
_07
clauclau spune:
Eu sunt pe aici...
MA rog si eu pentru Naty si bebe Iulia , sa ia rapid in greutate si sa fie in afara oricarui pericol.
Stela nu o fi ajuns acasa? Sper ca este bine , nu mai are contractii si face nani. Poate apare pe crenguta mai pe seara. 
http://community.webshots.com/user/claudel77
CLAU
36 + cu
Rebecca
AMR 24 ZILE !!!!!
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
nicol_conte spune:
Hai ca scrisesem un mesaj si in loc sa dau vizualizare am dat reset 

Asadar, reiau,dar pe scurt,din amintiri:
Claufelicitari pt vestile bune de la doctor!
Cris Multa sanatate si La multi ani soacrei tale!
Luny plimbare placuta!Si eu asteptsa se trezeasca pitica si sa o duc in parc la copii, ca azi ratat parcul ,dar am fost la petrecere
Simo27 nu te mai gandi si nu te mai intrista ca nu poti iesi si tu la plimbare;sarcrificiul e pt bebe si vei avea timp sa recuperezi toata primavara si toata vara 
Sovi pup eu fata suparata sa treaca
Bubu cred ca Sovi cand a spus ca ar pune silicon pe spatele covoarelor,nu s-a referit la faptul ca le lipeste de parchet(cum e Sovi?) ci doar ca siliconul acela ar sta doar pe dosul covorului pentru a-i conferi aderenta; si mai e si varianta cu scociul dublu adeziv special pt mochete,dar asta ar insemna toata ziua sa lipim si sa dezlipim la scoci de cate ori scuturam sau ridicam covoarele de pe jos; eu cred ca voi aplica metoda cu siliconul..
Eu nu am auzit de testul acela non-stres,dar cu prima ocazie voi intreba doctora, daca nu uit..
Lyvy ti-am trimis PM cu date tehnice despre masina, dar am uitat sa-ti scriu si de consum;la carte scrie un 6.5 mixt; mie in oras imi mananca aproape 10%;nu e putin ,dar asta e...la vara va mai scadea..
Simonette pe unde esti? 
Zoze
, Cory3maz 
Fug ,ca intre timp s-a trezit Alexia si merg s-o scot afara pana nu se intuneca.
Revin mai pe seara
BURTICA
mami,tati si Alexia
Antonia
Nicol
28+ cu
Antonia si Alexia(24aug2005)
VioletaH spune:
Azi am schimbat semnatura!!!! 
Am intrat doar sa va salut si fug cu niste treburi. Revin mai tarziu sa citesc noutatile de azi, poate va mai gasesc.
Pup pe toate! 
Vio
34+
Sean
http://community.webshots.com/user/violetahar
nicol_conte spune:
Acum am citit si eu de Naty si bebelina Iulia .DOAMNE AJUTA SA SE REFACA SI NATY SI IULIA SA IA IN GREUTATE CAT MAI REPEDE SI SA FIE SANATOASE AMANDOUA.LE ASTEPTAM AICI PE CRENGUTA. Multumim MAXINE .
BURTICA
mami,tati si Alexia
Antonia
Nicol
28+ cu
Antonia si Alexia(24aug2005)
numeioana spune:
Pucca, bea multa apa! Asta e singura modalitate de a face sa creasca cantitatea de lichid amniotic!!
Clau, felicitari pt vestile despre bebe!
Naty, ne rugam in continuare pt Iulia. O sa fie bine, o sa vezi! Fii increzatoare!
Mai trebuia sa raspund unei randunici, dar nu-mi mai amintesc ce... Uffff, uituca sunt, frate!!!
Ioana
36+ si
David
burtica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
zozela spune:
Fetelor..nici nu stiu cum sa va spun..
..Naty are mare nevoie de rugaciunile noastre!!La fel si micuta Iulia!!Am primit urmatorul mesaj:
"Azi-zi foarte grea.Micuta mea are probleme digestive,se tem sa nu faca perforatie intestinala,maine trebuie sa-i puna cateter central.Eu sunt cumplit de umflata,tensiunea tot maare,iar fara sare si plang non-stop.N-am chef de telefon dar ma gandesc la voi si va pup.Naty"
Fetelor va rog din suflet sa va rugati tare-tare pentru fetele noastre dragi pentru ca se pare ca au mare nevoie de ajutorul Domnului!!Maine dimineata o sa merg sa aprind si eu lumanarici pentru ele-cine mai poate..ar fi foarte bine sa o faca!O sa-i trimit totusi un mesaj-din partea tuturor-pt.ca nu ma pot abtine!!Va tin la curent!
Ela..
in 33+ cu
!!
Varsta mogaldetei
Photos
numeioana spune:
Mi-am amintit, e vorba despre Alice care mi-a dat o formula sa calculez greutatea bebeului. Nu mi-a dat nimic scris la eco, stiu doar ca DBP este 9,05 cm. si ca la 34 de sapt. avea ~ 2200 gr.
Offf, Ela, ce misiune dificila ai, sa ne dai asemenea vesti!! Da Doamne sa fie bine fetele!!!
Ioana
36+ si
David
burtica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
zozela spune:
Bine ai venit Raluca_07!
Felicitari pentru BB Andrei!
Deoarece esti noua pe forum,primele 10 mesaje iti vor fi moderate-deci apar cu un oarecare delay fata de momentul in care il expediezi tu.Din ac.cauza s-ar putea sa nu-ti vedem aceste prime mesaje-sa nu crezi ca te ignoram!Scrie si tu repede aceste mesaje pt ca apoi sa putem ciripi in voie.Trimite-ne si datele tale(DN,UM,DPN) sa te trecem in listuta de pe prima pagina!Pupici si-te asteptam cu drag la ciripeala!
Ela..
in 33+ cu
!!
Varsta mogaldetei
Photos
bubu05 spune:
Of, Doamne...de cele mai multe ori puiutii asa mici au diferite probleme...ma rog in continuare ca micuta Iulia sa fie puternica, sa lupte pt. mami si tati care o iubesc mult...scriu mesajul si plang... Naty, iti doresc multa forta sa-ti revii si sa-i transmiti iubitei tale putere!

Oana
28+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze