Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(83)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

simonette, pai stiu, dar incepe sa curga asa, mai mult, de acum?? ma gandesc naibii cand oi iesi din casa, sa pun neparat sutien macar ca rade lumea de mine

LUNY, in 34+ cu bebe MATEI CRISTIAN DPN 11.03.2008
http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=115464&whichpage=2

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Am vazut ca mai de dimineata ati abordat subiectul epiziotomiei; eu , la fel ca si bubu nu ma declar asa ingrozita de aceasta taietura, nu am avut nevoie de colac, iar la 10 ore dupa nastere am avut scaun si spre surprinderea mea nu am avut nici o senzatie cum ca s-ar rupe ceva acolo;a fost ok;nu pot sa spun ca eram ca si netaiata,dar nu a fost asa ingrozitor;ca sa nu mai zic ca la 2 zile dupa ce am ajuns acasa il incalecasem pe randunoi si ii faceam masaj pe spate(ca doar el nascuse saracu'),asa de tare mi-o luasem in cap ca eu nu am nimic -ce-i drept ,exagerasem-ca la un moment dat m-am potolit ca riscam sa se despice. Ce mi s-a parut insa curios,a fost faptul ca taietura nu a fost pe o parte(asa cum auzisem),ci doctora m-a taiat (1cm cred) chiar pe dunga care duce spre anus,asfel incat nici macar nu se cunoaste si mi-a pus fire care s-au resorbit singure; si nici vreo problema la contactul sexual nu am avut(e drept, trecusera 2 luni de la nastere), doar ca mi s-a parut ca eram putin mai virgina decat inainte,lucru care nu putea sa-l bucure pe randunoi..

Cory in legatura cu comportamentul babelor in biserica ai mare dreptate..ha..ce spui tu sa-ti ofere vreuna un loc? Pai odata dupa ce am stat in genunchi in timpul Crezului,cand am vrut sa ma ridic pt ca mai puteam sa stau asa,ca sa nu ma dezechilibrez pt ca imi amortisera picioarele si mi se intarise burta,am avut indrazneala sa ma sprijin usor de umarul unei babe ca sa ma pot ridica in siguranta...nu vrei sa stii ce a fost la gura ei, ca eu fata tanara...bla bla sa ma sprijin de ea, auzi tu, da nu mi-e rusine..d-astea asa..evident, mi-am cerut scuze, chiar nu fusese cu intentie,dar respectiva mamaie statuse toata slujba pe jos, facuse plecaciuni dupa plecaciuni, de ai fi zis ca alta mai credincioasa ca ea nu era...dar cred ca a mustrat-o constiinta ca la sfarsit si-a cerut scuze pt ce-mi spusese mai devreme....tot e ceva, nu?

Delphin - ce misto o sa fie de tine cu un 4x4 in Africa!Si cu volan pe dreapta;si eu sunt curioasa cum o fi! Randunoiu cica vrea sa-si ia si el un 4x4,i s-a pus pata pe un MAZDA CX9, dar mai intai vrea sa vanda AUDA, ca doar nu facem colectie de fiare, cum le spune el..

Adela - mai ai de indurat un pic arsurile astea,fir-ar ele sa fie. Eu am avut cateva zile niste arsuri, m-am dus repede si mi-am cumparat Maalox,ca asa am auzit la randunici,dar n-am apucat sa iau decat odata din el si acum nu mai am nici o arsura. Dar va marturisesc ca mi-as dori sa am ,ca asta ar insemna ca se naste si bebelina mea cu par, ca prima a fost cheala-cheala..

Dau send ca s-a lungit cearsaful..

POZE(burtica,Alexia,diverse)
Antonia

Nicol28+ cu Antonia si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Am ajuns si la cap 83 unde vad mesaje

MA alatur si eu voua cu rugaciuni pentru Iulia si mamitza ei Naty, Este foarte greu sa treci prin aceste momente, dar NAty suntem alaturi de tine si cum a spus si Cory , mai presus de toate este DD, in care eu am incredere deplina si stiu ca asat ne poate ajuta pe fiecare dintre noi. ASA CA DOAMNE AJUT_O PE NATY SA TREACA PESTE DEPrESIE( stare ca o prea si copilul foarte usor) SI DAI PUTERE IULIEI SA TREACA PESTE TOATE

Giani ,.... 36+ ca am dovada

AMR 4 saptaminisioare ?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Ne-am trezit si noi, am intrat si am frunzarit doar mesajele, pentru ca sunt pe fuga si nu puteam sa plec pana nu vedeam de mai sunt vesti de la fetele noastre.
Maxine multumim mult pentru gestul tau si pentru ca ITI PASA. Deja imi curg lacrimii de bucurie, si SPER sa mearga NUMAI spre bine fetele noastre.
DOAMNE AI GRIJA DEELE SI OCROTESTE-LE CU MILA TA !!!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev061pf_.png[/image][/link]

36+ cu ADRIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Salutare fetelor!
Am primit mai devreme mesaj de la Naty-vad ca Maxinne v-a spus deja esenta!Doamne-ajuta sa fie bine in continuare!Se citeste bucuria in mesaj fetelor-mai ales in cel de-al doilea(bine inteles ca nu m-am putut abtine sa nu-i trimit si eu unul-si..mi-a si raspuns!!)-in care imi spune ca daca naste vreo randunica si nu o anunt..va fi vai de pielea mea!! Va pupa pe toate,va multumeste din inima si le asteapta pe "giulestencele" ei(Simonette si Roxana)la nascare-sa le faca galerie!!
Eeeii,ce ziceti?!Asa vesti sa tot primesti!!!Doamne ajuta!! Naty mai are o intrebare importanata dar va scriu despre asta in mesajul urmator!!

Ela.. in 33+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

quote:
Originally posted by zozela

Salutare fetelor!
Am primit mai devreme mesaj de la Naty-vad ca Maxinne v-a spus deja esenta!Doamne-ajuta sa fie bine in continuare!Se citeste bucuria in mesaj fetelor-mai ales in cel de-al doilea(bine inteles ca nu m-am putut abtine sa nu-i trimit si eu unul-si..mi-a si raspuns!!)-in care imi spune ca daca naste vreo randunica si nu o anunt..va fi vai de pielea mea!! Va pupa pe toate,va multumeste din inima si le asteapta pe "giulestencele" ei(Simonette si Roxana)la nascare-sa le faca galerie!!
Eeeii,ce ziceti?!Asa vesti sa tot primesti!!!Doamne ajuta!! Naty mai are o intrebare importanata dar va scriu despre asta in mesajul urmator!!

Ela.. in 33+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Uraaaaa, deci are ton optimist, Doamne ajuta!!

LUNY, in 34+ cu bebe MATEI CRISTIAN DPN 11.03.2008
http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=115464&whichpage=2

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Dupa cum spuneam,Naty m-a rugat sa intreb daca doreste cineva programarea ei pentru ecografia de pe data de 20 Februarie-ora 15.00 la Dr.Albu!!

M-am gandit sa nu postez subiect separat-inainte de a va intreba pe voi!Deci-doreste cineva?!Sunt pe faza!!

Pupici fetelor!!

Ela.. in 33+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

idem Giani "partea a II-a"

Ursuletule pe tine te asteptam sa vii sa ne spui ce ai facut la examen,desi eu sunt convinsa ca bine

Lyvy ma bucur ca esti mai bine, cine stie de la ce o fi fost?

Cory sa ai grija cu giugiuleala sa nu-l zdruncinati prea tare pe bebe, ok?Si vezi ca mi-ai facut si mie pofta ,dar eu vreau sa ma abtin pana maine,ca dimineata merg la ginecolog si s-ar putea sa-mi ai culturi din col, si nu vreau sa amestec substantele..

Cris, Simonette, Elara,Ralucaspm

Ali_bia ti-am vazut si eu burtica-la mai mare pana spre 40 sapt; si sotul tau chiar se pricepe la hainute ;randunoiul meu nu s-ar baga de unul singur, cica el nu se pricepe.

Adriuta

Zoze pe unde ai fost astazi? ti-am simtit lipsa, doar esti randunica sefa

Ioana iti raspund imediat

Pup si restul de randunici nenominalizate la fel de apasat

POZE(burtica,Alexia,diverse)
Antonia

Nicol28+ cu Antonia si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Nicol pot sa-ti spun ca sunt franta de oboseala!Aseara a plecat nenea zugravul foarte tarziu,casa mea a fost cu fundul in sus..Azi-desi doar am supravegheat lucrarile..tot am obosit!!Dar-casa e luna!!

Ela.. in 33+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Luny, nu e chiar asa de grav, eu, dc as fi in locul tau, chiar m-as bucura pt. "laptarie"! Vezi ca sunt in comert niste discuri absorbante care se pun in sutien si...gata, problema e ca si rezolvata! Eu deja mi-am facut rezerve, cel putin pt. bagajul de spital, dar ma sperie faptul ca am niste sani asa mici...poate or avea lapte, totusi! Ca tare mult as vrea sa-l alaptez la san pe bb, conteaza enorm, din toate punctele de vedere!

Naty, important e sa gandesti pozitiv si, mai ales, sa ai credinta in Dumnezeu! Iulia va fi bine, vei vedea, ati luptat prea mult amandoua! TREBUIE sa fie bine!

Fetelor, stiu ca ati discutat despre mobilat camera lui bb, nu stiu dc ati postat atunci adrese de site-uri unde poti comanda online, dar, daca aveti astfel de adrese, v-as fi recunoascatoare sa mi le dati si mie!

Alice

Mergi la inceput