Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(83)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Maxinne, multumim mult de tot pentru vesti -Slava Domnului ca fetele sunt mai bine! Sunt sigura ca rugaciunile noastre in stol si-au facut efectul. Multe salutari lui Naty si putere sa treaca peste momentele astea mai dificile!

Fetele, eu de cateva ore am o stare foarte proasta, am nervi si imi vine sa plang degeaba...am citit tot ce ati scris ,dar nu am starea necesara sa scriu prea mult. Va multumesc pentru aprecierile la adresa micutei mele Alexia(si pe ea am repezit-o un pic si ma simt vinovata) si despre masina...

Revin mai pe seara, sper ca intr-o stare mai buna..

POZE(burtica,Alexia,diverse)
Antonia

Nicol28+ cu Antonia si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Alina.Ce burtik mare si frumoasa!

Stela 28+Teodora Traseul in burtica

"In sfarsit, am pasit si noi in luna a 7 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Maxine, multumim mult pentru vesti, ne bucuram tare ca fetele sunt mai bine, transmite-i lui Naty toate gandurile noastre bune, incurajarile si rugaciunile noastre. Spune-i ca suntem alaturi de ea si asteptam cu sufletul la gura cate o veste despre ele. Le pupam, imbratisam si le asteptam cat mai repede acasica.

Cat despre un singur nume de sfant nu am auzit, eu oricum am ales un singur nume pentru bebelina noastra si acela e de sfant, dar tot din superstitie nu-l folosesc.

Stelutza, ma bucur ca ciripesti de zor cu noi pe crengutza, ai grija de tine si stai cat poti de mult la orizontala.

Cristina 28+

http://community.webshots.com/user/ccris_ccris?vhost=community

Mergi la inceput

Ali, ptiu ptiu sa nu-ti fie de deochi ce burticutza mare ai la 30 de saptamani! Si hainutzele sunt tare frumusele, de unde le-a cumparat sotiorul tau? Pana acum m-am uitat doar in Carrefour de hainutze pentru bebe si n-au cine stie ce.
Acu vaz ca nu esti din Bucuresti, scuze!

Cristina 28+

Mergi la inceput

Fetelor, faceti nanica?

Bubu, stii cumva Tutu e la cabinet saptamana asta?

Cristina 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

imi 'laptareshte' sanul drept cam rau, e normal?? mi-a udat zdravan tricoul..si pana acum imi iesea colostru la amandoi, dar acum cred ca e o 'balta' cam cat o lingurita de laptic... ce-o fi asta??

LUNY, in 34+ cu bebe MATEI CRISTIAN DPN 11.03.2008
http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=115464&whichpage=2

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Salut si numa voie buna la toate!

raportez camera bb gata , cu patutz cu tot , doar hainele de calcat , acu sunt la uscat.

tre sa fac urocultura si ceva timpi ca analize, dar dupa 10 febr cica sa fie proaspete......., intre timp am facut si eu candida

Incerc asa sa mai raspund, desi nu la toate si asta din cauza ca am citit mult( cap 71.) am capul varza ] si in diagonala de82 cm.
am mai vazut printre picaturi ceva poze, atat din tara cat si din strainezia, si am sa trimit pe mailul nostru o poza care mie imi este tare draga, este facut in ziua cind am implinit 1 an , e adevarad ca sunt multi ani dar mie mie draga, si mai pus acolo sa fie si poza cu burtica mea , dar sa va setati calculatoarele pe picseli mai mici sa ma putetzi vedea , va avertizez sunt imensa....

Felicitari celor ce s-au intalnit cu bb
MArina si restul sofearelor ( oare ar trebui sa citesc si eu ce scriu?)eu as propune sa te potolesti cu condusul , si asta nu dincauza gropilor, dar e plina stada de timpitzi , te potzi speria foarte tare ,Menajati-va ca nu e de glumit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bubu nu sunt supa ca e mic , ca imi convine greutatea 9 2,5 kile e chiar bine)sunt suparata din cauza ca unele dimensiuni corespund la alta varsta(33) decit am eu acu 36. sarumina oricum si

Sovi un pup mare , bine ca te-ai oprit din "crapat" compot , oare de asat nu mai gasesc io ? ba vad ca mai faci si cinste, am cautat 3 zile si abia am gasit.....
Delphin cu placere calc, dar sa ma anunti din timp ca acu tare is multa si ma misc foarte greu si asta ma omoara, miine calc si io ,dupa ce vin de la sv.

Nicol conte sarumina,

Clau si Delphin un pentru cum va-ti obisnuit flacaii sa doarma , asa mi-am ppropus si eu .

Am vazut carutz cu 3 rotzi la Auchan in titan , dar nu la-m studiat foarte bine ca nu eram chiar in apele mele.

george ( sotz de stela) multumim de vesti

Mihutza ,

Papacios

M-am distat si eu si sotzu la sedintaza de strambaturi ale lu Delphin si puiul ei

Simo sa stapinesti masina sanatoasa , bre vad ca esti mindra de ea.

trimit mesajul ca deja e cat o zi de post si revin cu un altul in continuare.

...........va urma

Giani ,.... 36+ ca am dovada

AMR 4 saptaminisioare ?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Ce faceti, fetelor?? Ma bucu ca sunt vesti mai bune despre Naty si Iulia. Eram sigura ca totul se va indrepta cu rabdare... in timp. Maxinne, multumim ca ne tii la curent. Cat despre nume, daca ei s-au hotarat la Iulia Elena, nu vad de ce nu le-ar folosi. Cred ca daca renunta la idee le va parea rau... Si...daca vreti sa stiti... exact asa o cheama si pe mama mea

Simo, la multi ani pt frumuselul de Luca! Sa-i dea Domnul multa sanatate in continuare!! Ma intrebai daca am emotii cu privire la nastere... DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!! Am emotiiiiiiiiiiii!!!!! dar sunt increzatoare ca va fi totul bine pana la final.

Si eu am palpitatii (de-asta nu iau Gynipral deloc, desi mi s-a recomandat si mie) dar si momente in care bebe apasa pe diafragm si nu pot respira...apoi intru in panica si imi revin f greu...

Nicol, n-am retinut cat ai dat pe masina? Ai luat-o cu banii jos? Ce capacitate are? Si eu sunt mare soferita... v-am zis ca pe tot parcursul sarcinii am venit singura la control lunar in Bucuresti... Am si eu o masinuta la care tin foarte mult inca, la fel de mult imi place ca atunci cand era nou-nouta. Face 3 ani in aprilie. E un Ford Fiesta Ghia care m-a costat atunci 12.000 E si n-am avut slava Domnului niciun incident cu ea. Sunt curioasa cat ai dat pe Kia cea rosie.

Am avut in vizita o verisoara cu bebelusha de 5 luni care m-a distrat la culme... Era cumintica si simpatica. Mi-a facut pofta sa imi tin bebele in bratica.

Ioana
36+ si David

burtica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Maxine, multumim mult ptr vestile bune! Ne in continuare sa primim vesti din ce in ce mai bune si fetele noastre sa vina acasa cat mai rpd!

Ali mumoasa burtik... si lucrusoarele

Luny, nu panik, este normal sa curga din tatzici...se pregateste organismul sa-l primeasca pe bb cum se cuvine...
Lyvy, cum mai stai cu pulsul?

Sper ca nu am incurcat ploile ca sunt cam ametita

mami de Luca si in 38s cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

AMR 2 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

partea a II a

Naty, ma bucur enorm ca suntetzi bine , refacere rapida , si sa vii cat mai repede acasa, o iulia mincacioasa, sanatoasa si cuminte iti doresc.

Ela , multumim de vesti , dar ai grija cum tzopai sa nu fii tu cea care "next"..., daca o sun pe Naty oare imi rapunde???

MAi fetelor voi cum rezistatzi cu insomniile???( am vazut ca le avetzi dar sa mai stati si la calc , nu va doare in spate??????), eu sunt terminata, asta este si motivul pt care nu am mai intrat , dar o fi si din cauza ca vin terminata de oboseala de la sv.

Sa nu ramin datoare pe Cory, moldoveanca mea, pe Laly cu care nu prea m-am intersectat de mult pe forum, Stela, Raluci, Olga,simonetta,ursule, Ariel, undergreen,,Iona , roxanici,Cami, AdriutzaKitzy , kya si pe restul nenominalizate

Giani ,.... 36+ ca am dovada

AMR 4 saptaminisioare ?????

Mergi la inceput