Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(83)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Mmmmm ..nu m-ati vazut?
V-am ratat!
Sper totusi sa ma vad cineva si pe mine. Ma mai intind putin in pat dar o sa ma intorc sa vad daca mi-a raspuns cineva.

Aaaaaaaaa, mai am o intrebare: Am facut chiar subiect separat, dar nu am primit inca nici un raspuns: Voi stiti daca am voie sa folosesc ceva impotriva herpesului la gura? M-am trezit de dimineatza cu o umflatura de toata "frumusetzea" de zici ca mi-am injectat silicon, doar ca nu uniform!
Eu de obicei foloseam aciclovir, dar nush daca acum e safe...

Apropo de creveti. Si noua ne plac. Chiar saptamana asta am mancat. F buni!

Elara32+
vineMaria Roxana
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Cory, acum am citit si eu ce ai povestit. Poate era stricatzi. Si noi am aruncat odata o punga fiindca nu erau decorticati si mare parte din capete erau verzi sau negre... Bleeeahhh...

Mie chiar imi place cum miros cand ii fierb. Aproape sigur erau stricatzi.

Elara32+
vineMaria Roxana
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

Neata randunici!

Ne-am trezit sa papacim repede si sa fugim la parchet, poate -poate terminam astazi...asa ca pe scurt!

Olgutza,
mercic tare mult, cand ajungi la sivici poate ii trimiti si papaciosului ce ai salvat...sau poate pana atunci ma salveaza simonette!

adriutza, si mie mi-e teama de taietura dar nu de durerea provocata de piscatura in sine ci de calvarul cu recuperarea de dupa...eu nu ma gandsc decat la mersul la wc,la statul pe scaun si la alte alea dupa, daca intelegi ce vreau sa spun...cat despre chirurgii care una doua iau bistuiul in man, ce sa mai zic...noroc ca ai scapat doar cu buline!

elara, asta stiam si eu despre aciclovir dar despre administrarea lui in sarcina n-am nicio idee...poti increc ac o lingura de elmn pe care sa o incalzesti bine la foc si sa o pui pe bubitza, binenteles la limita suportabilului, sa nu-ti frigi buza...si otetul tamponat acolo foloseste cateodata...tn minte ca eu cand am fost in luna de miere , m-am trezit in prima noapte cu asa ceva la gura si am zis ori eu, ori el...ca doar nu era sa stau cu ditai buba la gura...asa ca l-am stors ca pe un cos si am pus...acetona, ca altceva nu aveam la mine...si a doua zi nu se mai vedea nimic...deci la mine a mers, dar nu stiu daca e bine sa faci si tu asa, mai ales acum...

Pupici si ganduri bune in continuare pentru fetele noastre dragi!

Gata, va las, sa aveti o duminica frumoasa!

mami_papatot +30 Honey Bunny

http://community.webshots.com/user/mami_papatot

Sunt cucoana-n casa mea!

http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata randunici, ne-am trezit si noi... O sa merg imediat sa fac cafeluta, dar voiam sa va salut.

Simonette, LA MULTI ANI sanatosi si fericiti pentru Luca, cred ca a fost bucuros de cadouri. Sa ne pui poze de la petrecerea lui. Si felicitari pentru bebe matur, acum stai linistita, bebe poate sa vina oricand fara nici-o problema.

Elara, mie cand mi-a aparut la un moment dat un herpes la buza, mi-am dat cu aciclovir o singura data si mi-a si trecut caci l-am luat din fasa.

Si eu am incredere ca Iulia o sa recupereze foarte bine, doar ca trebuie sa treaca putin timp sa creasca, nu se poate din pacate in 2-3 zile. Sper ca Naty sa reuseasca sa vada un final fericit pentru iubita ei si sa fie optimista.

http://community.webshots.com/user/claudel77

CLAU 36 + cu Rebecca

AMR 24 ZILE !!!!!

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Buna dimineata!
Eu tocmai m-am intors de la spital dupa prima doza de dexametazona, mai urmeaza inca doua la 16 si la 23.30.
Am citit vestile despre Naty si maimutzica ei...si parca m-am intors in timp, acum 6 ani la nasterea fetitei mele, tot prematur(34 sapt).
O inteleg f bine pe Naty- este ingrozitor sa-ti vezi puiul plin de perfuzii, fire cu oxigen, gavaj...si sa-ti mai spuna si neonatologul ca nu-ti poate garanta ca va trai...A fost cosmarul vietii mele, am avut o cadere nervoasa dar cu multa rabdare si credinta totul s-a terminat cu bine si dupa 4 sapt de stat in spital mi-am putut aduce si eu puiul acasa.
Deci, Naty, inteleg cel mai bine prin ce treci si iti doresc putere si fff multa rabdare. Copiii, oricat ar parea ei de firavi, au o rezistenta extraordinara si cu ajutorul lui Dumnezeu totul va fi bine si cu voi.
Alina, bafta la examen!
Stela, bine ai revenit! Stai cumintica in pat si mai tine-o pe Teodora la copt cateva saptamani.
Sovi, petrecere frumoasa si papa si pt mine niste praji...
Cory, si Alexica mea e topita dupa hainutele lui bebe si de cate ori mergem la cumparaturi o intereseaza numai raionul pt bebici.
Simonette, sa-ti traiasca feciorasul, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii.
Va pup pe toate si va doresc o duminica frumoasa.

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002)si 31+Luca Razvan

pozici cu Alexica si burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Neata again!

Adriuta aveai dreptate ca nu se vad pozele, ca bifasem "privat album " ; nu intelegeam de ce nu le vedeti ca au le vedeam, fireste, eram logata..

Fug la biserica ca si-asa e tarziu si revin mai incolo ..

POZE(burtica,Alexia,diverse)
Antonia

Nicol28+ cu Antonia si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Buna dimi! Ceva vesti despre Naty si Iulia? sper ca e bine micutza, ma rog pentru ele!..
Cory, vaaaai, cat de tare ai fost cu crevetii aia!!!...sa stii ca ei sunt minunati de altfel daca sunt bine preparati, dar este posibil sa fi fost mai nashpa calitativ, vechi, fiind congelati, in mod normal nu ar fi trebuit sa misrtoasa urat, si noi am facut acasa de cateva ori..eu zic la un restaurant, o data, cand iti iese mirosul de ieri din nari, sa incerci totusi, o sa iti schimbi parerea!
Adriuta,tot inainte pana la 40!!!
Simonette, sa-ti traiasca Luca, LA MULTI ANI!!!!
Sovi, party, ha? sa ne povestesti cum a fost!

LUNY, in 34+ cu bebe MATEI CRISTIAN DPN 11.03.2008
http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=115464&whichpage=2

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

LA MULTI ANI,LUCA-fecioras de SImonette!
Cory,m-ai dat gata cu crevetii...si eu pofteam la creveti dupa ce le-am auzit pe fete ce buni sunt,dar acu mi-a trecut pofta,mai ales daca sunt asa de putatori...
Imi pare tare rau pentru Naty,o sa isi revina,dar dureaza ceva timp...si prietena mea era in aceeasi situatie,f greu a trecut peste incercarea asta,la un moment dat zicea ca nu stie ce sa-i ceara lui Dumnezeu:sa traiasca fetita sau sa moara...dar,uite ca acum dupa un an,totul e bine,si fetita ei a luat 7 la apgar si a avut doar 1100grame...
Stela,iar au venit contractiile?mai sa fiu,da ce insistente sunt...lasa ca trec ele,mediul de acasa sigur iti face bine!
Alina,succes la examen!Te asteptam cu cel de-al 3 ZECEImi aduci aminte de mine...cu DAVID in burtica si eu eram studenta in anul 3...ce bine era!in 2 iulie am avut examen,am venit acasa de la Sibiu,cu microbuzul si seara la 8 m-am internat si la 2,30 a venit pe lume minunea noastra!
Mami,stiu de ce iti e teama ...si tu nu ai trecut prin asa ceva...eu,care deja stiu ce inseamna sa fi taiata,sa plangi cand mergi la baie,sa ai impresia ca se rupe tot ce e cusut acolo,sa nu poti sa stai in poponet mai deloc(o buna solutie pentru popou este Colacul...la DAVID cred ca am spart vreo 3 colaci,dar am avut noroc ca atunci era vara si se gaseau,acum...nu stiu...dar eu ii pun la bataie pe cei 2 ai lui David,la vara ii luam altii),plus ca apoi cand poti si vrei sa faci...dureri de....
Asa,azi implinim si noi 36 DE SAPTAMANI,si intram cu dreptul in luna a 9,mai avem exact 1 luna pana in 3MARTIE...DOAMNE -AJUTA!!!

Simo,mamica lui DAVID,,35+ cu SAMUEL

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Buna dimineatza!!!
Sa aveti o duminik frumoasa cu liniste in suflete si vesti frumoase!!!

Elara, mamicule im i pare rau de herpes...eu n-am avut in viatza mea iar acum de cand sunt insarcinata m-a incercat si ala genital si bucal...dar...iti vand un pont! De la dr. de familie l-am aflat! Seara da-ti cu "ness"...da, ai inteles bine, cumperi un pliculetz de nes instant, umezesti deshtu` si apoi il atingi de nes si tamponezi buba...asta noaptea ca se vede nasol asa negru la gura si ziua dai cu "zovirax" cica e safe in sarcina! Si sanatate multa ...a...si

Multumesc fetelor de urari...va doresc asemenea!!! Am baiat mare acum!!!

Papacios, nu eu eram cu crevetii...nu ma omor deloc , desi mananc cu placere alte asemenea, era Cory, si m-am prapadit de ras cand am cetit patania!

Continui si azi ptr Iulia si ptr Naty! Doamne Ajuta-le!

toate randunicile!!!

mami de Luca si in 38s cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

AMR 2 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Buna dimi randunici!!!!
Am dormit mai bine asta noapte, dar de cand m-am trezit si pana acuma , am asa un soi de neliniste, tremur, parca ar fi presimtire, habar n-am. voi ati patit asa ceva????Ma si sperie ceea ce simt!

Simonette, esti tare, felicitari de 38 sapt!!!

Cory, m-ai dat gata cu crevetii tai putoriferi, am ras rau de tot!

Sovi, si eu vreau prajituri de la tanti patisera!!!!

Nicol, faine poze cu pitica!!

Olgutz, am scris intr-um mesaj anterior, acum am Opel Vectra 2.2 dti, sunt multumita de ea, merge bine, dar are suprataxe, si e break (imi incape in portbagaj toata casa), si m-am cam saturat de model, vreau si eu tip limuzina.
Eu sunt sigura ca A4 e net superior, dar cand voi alege, voi alege si in functie de buget.Si randunoiul meu are Skoda, hm , nu stiu de ce, dar nu ma atrage, el si-o lauda non stop, e pe benzina si zice ca-i fasneata si bolida.
La Vectrele astea noi, m-a tras designul, si-apoi probabil ma atrage si datorita fidelitatii mele fata de marca!!!
Ma rog, voi vedea eu ce o sa fac!!!
Oricum, motorina , a depasit bine pretul benzinei, deci....

Livi +35Iris Miruna

http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe

Mergi la inceput