Strumfi de iulie-august 2007 (54)
Raspunsuri - Pagina 7
Gabrielabv spune:
Alina.a am sa incerc cu baia fierbinte si un ceai de tei sa vad daca ma repar, ca nu mai pot. Azi noapte daca am dormit 1 ora.
Danis chiar vreau sa vorbesc cu doctorita mea ca se agraveaza situatia. Iar reteta de ciocolata ti-o trimit pe pm, sa nu fac rau fetelor in cura de slabire
ALEXIA2007 spune:
Salutare!Fetelor intru si eu in horacu slabitu. Nu se mai poate, nu m-am mai ingrasat dupa ce am nascut dar nu mai dau ce am pus in timpu sarciniiasa ca raportez, nu mai astept pana miercuri, am 82kg si sper pana la vara sa mai scap de cateva.
Cand pot face abdominale dupa cezariana?
Diana2007 spune:
quote:
Originally posted by cafera
Eu am multumit celor care mi-au admirat fetele? Nu cred ca am facut-o! O fac acum, pentru ca nu-mi mai incap in piele de mandra ce sunt.
Diana, sa incepi sa-i arati si lui Victor pozele cu Ilinca, astfel incat, atunci cand se vor intalni, sa aiba sentimentul acela de..."parca as cunoaste-o din totdeauna". Hi, hi, hi! Eu i-am aratat baiat frumos si s-a repezit spre monitor. Asa ca ...pregateste-te, Diana, sa deschizi lista cu fetele din viata baiatului tau. Prima te rugam sa o treci pe Ilinca.
Mamica celor doua printese, Ilinca (26.07.2007) si Alexia (27.06.2000)
De aratat eu i le-am aratat pe toate fetitele, dar prima intalnire ramane cu Ines de Valen pe 15 Septembrie 2007, el nu avea nici doua luni iar ea era deja domnisoara la trei luni si jumatate !
Sunt sigura ca-si va face loc in inima lui pentru toate fetitele pe care i le voi prezenta, dar de ales .... o va face singur !
Diana mami lui Victor Christian, 24 Iulie 2007
Poze
Work as much as you need money, love like you've never been hurt, danse like no one is watching !
Gabrielabv spune:
Mirela am admirat-o din nou pe Alexia, e o scumpica si imi place ca o imbraci cu rochite, am sa o imbrac si eu mai des de acum, sper
nonna Alex e un baitel tare simpatic si puternic ,probabil de la luptele cu ursul ala mare
Carla Sabina ta imi este tare draga, o pupacesc
oanabbb spune:
CAFERA despre ce noutati e vb????
azi m.am enervat ingrozitor si am cumparat un boircan de la nestle.curcan si mazare!doamne!!!!!!!!!!!ce era la gura lui!zici ca tabarasera turcii!nu pridideam sa umplu lingura cat de repede deschidea el gura!!!!!sunt inca in stare de soc!!!
sa inteleg ca gatesc groaznic?
notez totusi prima zi in care pot sa zic si io ca bb meu a mancat!!!!!!!!mancare....,zic,ca lapte papa.
CarlaV spune:
Gabriela,e reciproc, si mie imi e tare drag de voi.
La noi e oficial: Sabinei nu-i place cartoful si gata! M-am saturat sa mi-l puna pe toata fatza de fiecare data cand incerc sa-i dau. In rest papa bine, mult mai bine legumele decat fructele, iar la mere daca nu sunt foarte dulci se stramba pana facem pe noi de ras.
Inca n-am reusit sa-i inlocuiesc total o masa de lapte, oricat de bine ar papa 2-3 feluri de legume, la sfarsit cere si sanul. Doctorul ei a zis ca e foarte bine, e un "desert lactat", dar pe mine simt ca ma lasa rabdarea ca ma ustura sfarcurile de mor.
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
nikole spune:
Buna fetele!
Am venit si noi la un chat asa la ceas de noapte(la mine e ora 2:00 a.m),sa va admiram , sa va mai povestim una alta...
ptr inceput va spun drept ca m-am minunat ce frumos si mari au crescut strumfeii nostri si ce bine arata mamicile lor...
am dmirat muuulti puiuti unul mai frumos si mai deosebit decat celalat, si am facut si o selectie asa a ce mi-a intrat la inima
admirat puiut de Diana2007, care arata superb AICIsi AICI...ma tot chinui sa inteleg ce are in mana dar nu am reusit:)
si strumfita lui Alexia, m-a dat gata in poza www.flickr.com/photos/22288778@N04/2146472333/" target="_blank">ASTA, are niste ochisori superbi:)
vazut si comorile lui gabrielabv, zambetul ASTA m-a cucerit...
apropo de insomnie, posibil sa treaca de la sine, posibil sa se datoreze stresului acumulat, oboselii excesive...oricum din citite/auzite e frecventa problema in sarcina si in perioada imediat nasterii.
Valeriana ajuta, insa cred ca e contraindicata in alaptare.
Am vazut-o si pe Lorina si mai sa pup ecranul cat e de frumoasa , mai ales in poza de AICI
Admirat si pe Saby , frumoasa foooc...cu privirea ei strengareasca de AICI
Si nu numai...si puiutii lui Oaana sunt f reusiti(m-am indragostit de cel mare, are un perisor super, asa carliontat)
Admirat si puiut de Nonna:)fff frumoasa poza ASTA...are niste ochisori superbi si ii seama atat de mult mui mamiii...
si Alma e o strumfita perfecta, ia uitati AICI...oare ce facea ea in cosulet???
Si uite asa se facu ora 3 a.m ...
maine dau o fuga si prin mail sa mai admiram puiuti, dar pana atunci va pupam cu drag pe toate si va dorim o seara superba...
si tot maine va mai ziceam si cate ceva despre noi:)
Nikole,mami lui albastrel
ALEXIA2007 spune:
oana si eu am incercat borcanasele de la nestle si este foarte incantata de fructele de gradina si eu am avut un soc cand am vazut cat de bine le mananca nu sunt foarte sigura ca sunt sanatoase dar ce sa-i fac cele care le fac eu in casa nu reactioneaza la fel si am incercat diverse combinatii,eu le mai pun si branzica calcica si papa tot
mychydutza spune:
snt trista. a plecat sora mea.a stat la mine o luna shi ma obisnuisem cu ea........
sa inteleg ca tre sa cumpar mancare gata preparata pt fitzoshu de fiimiu???????????o fi unu din ala care nu apreciaza mancarea facuta de nevasta. hehehe
*mihaela*