Strumfi de iulie-august 2007 (54)
Raspunsuri - Pagina 14
gabiarama spune:
Shhhhht ! Dorm iezisorii !
Uauuu,ce veste minunata Mirela! Sa faci cinste cu o felie de placinta in cinstea primului dintisor
Daca faceti cumva clubul slabanoagelor sa nu ma uitati ,va rog frumos.Raportez 47 de kile dupa 3 sarcini
Na,ca Bogdan si-a terminat somnul de frumusete
Petra,trimite si la Iasi un tort ,ca oi avea eu grija sa il impart si cu celelalte fete de aici .Nu de alta ,dar am nevoi de energie multa sa fac fata singurica flacailor mei
CarlaV spune:
Lavi, de acord, le amendam pe fete cu cate o felie de tort pentru fiecare data cand au scris cuvantul respectiv . Las' ca ma razbun eu si dupa ce termin treaba fug la Auchan ca e aproape si nu mai zic cum ma destrabalez.
Nikole, si eu am zis de clubul "slabanoagelor" si n-a prins. Ma bag si eu cu 50kg la 1,67m si mai vreau vreo 3kg. Monika mi-a zis ca esti mai slaba ca mine...
Ashera, multumim mult de tot pentru aprecieri. Mie mi se pare frumoasa Saby, dar e normal , ca sunt maica-sa. Si mare mi se pare, avea 8kg si 70cm la 6 luni, dar zilele trecute ma uitam cum doarme si ma gandeam "am un ditamai copilul in pat, unde-i bebele meu?"
La multi ani copilasilor care-si aniverseaza astazi niste lunite.
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
gabiarama spune:
Nu am cu cine lasa copiii ,ca acuma as urca in masina si in 10 min as bate la tine la usa
De ciuda ma duc sa mai maninc o napolitana
Auzi,dar tu azi sarbatoresti evenimentul sau ai terminat deja munca ?
Gabrielabv spune:
Mychy ai mare dreptate cu moda asta enervanta, mi-e mila de fetele astea si de rinichii lor, abia astept sa se schimbe
Gabiarama m-ai dat gata, 47 kg?Mai fetelor care e secretul vostru? Si nu vreau sa aud ca nu mancati dulciuri si fripturele si.. si...
Imi pare rau sa aud de copilasi super plangaciosi, eu lui Medeea cand vad ca plange fara sa o pot impaca ii dau cu Dentinox si se linisteste. Deocamdata nu se vad urme de dinti desi la un moment dat am crezut ca are unul. Baleste in continuare si musca de mama focului, de aceea ii aplic acest gel pe gingii si vad ca are efect de fiecare data
nikole spune:
Vai de steaua mea, sunt slabanoaga nr 1!
48 kg la 1,70...asa ca nu va mai bateti de la torturile alea si trimiteti-me mieeeeeeeeeeee!!!
Daca nu-mi faceam toate analizele ziceam ca am vreo boala ceva, dar asa...analize perfecte, deci nu-s ce sa zic...genele's de vina, desi am avut si 58 de kg si taaaare bine mai imi statea...
a...si mananc de rup acum, dar degeaba, nu se prinde.
vAD CA ATI VB DEJA SI DE REANTOARCEREA LA SERVICI.Sper sa am timp sa caut prin urma sa vad ce, cum, veti face voi, poate imi dati si mie o idee, caci ma apuca panica cand ma gandesc ca tre sa-l las pe albastrel la o cresa!!!aici nu am nici mama nici tata, nici pe nimeni, deci numai in vreo instituie e baza.
Cred ca de la mijlocul lui martie ma intorc la servici, ca nu se mai poate, vrem sa parasim Asia, si numai cu un salar...cam greu.
Merg sa fac si eu albumul lui albastrel.
Nikole,mami lui albastrel
aylin_tarcan spune:
nico, si eu la fel. nu pot fara dulciuri. eu, care nu mancam dulce deloc. pana la sarcina. ma gandesc sa nu fie totusi glicemia de vina.
cura de slabire o las pana cand termin cu lapticul. pentru ca daca imi intra in cap sa slabesc, dau in extrema ailalta si nu stiu cat de bine as mai manca. ca sunt destul de incapatanata si cand aveam de slabit, bicicleta si cu mancat putin dadeau roade in cateva zile. si acum mi-e totusi frica ca dau in nemancare (nu stau eu prea bine la capitolul mancare oricum). de aia ma si mir ce e cu dulciurile astea. dau vina pe glicemie. si vine vara cand nu mai mananc atat.
ioana, poti trece oricand. intotdeauna am ceva pentru tine in casa
vivela, venus asta ne influenteaza glicemiile. taman ea, cata nedreptate!
gabrielabv, daca ai sti ce dor mi-a fost de tine!
eu mor cand va aud de tarat si de dintisori. la noi nici una, nici alta...doar plans. din abundenta.
mychy, citez "daca s-ar putea sa-l tin numai in brate ar fi ok. daca il las in patutz tzipa de zici ca-l omoara cineva. eu n-am mai auzit bebe sa urle in halu asta! azi am zis sa-l las sa vad ce face, dar a tzipat pana nu mai avea aer asa ca tot in brate a ajuns. simt ca ma lasa nervii". o recunosc pe alma.
gabiarama, trimitem si la iasi. nu am avut 47 de kile niciodata. 48 la 18 ani si eram scheletica. felicitari oricum! poate ne spui si tu cum. eu am probleme cu pielea de pe burta. ceva sfaturi?
nikole mama, ma sperii! pai eu eram scheletica la 48. ma speriam eu de mine. numai oase aveam!!!
lia, te asteptam de la pediatru!
noi in continuare plangem, vrem mereu ceva nou si atentie, dintisori nema, intoarceri pe burta nema (numai intr-o parte), dam intr-una din maini si picioare, vrem sa stam in picioare mai tot timpul, ba papam ba nu papam...dupa cum bate vantul.
Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
aylin_tarcan spune:
nikole, cum ai ajuns tu acolo de fapt?
broscuta gargarita
nikole spune:
quote:
Originally posted by aylin_tarcan
nikole, cum ai ajuns tu acolo de fapt?
broscuta gargarita
unde, in Japonia?
sau cum am ajuns la 49 kg???
in Japonia am venit prima oara acum 4 ani ca si hostess, am lucrt intr-un bar ptrr 6 luni cat era contractul, dupa care m-am intors in tara si am revenit ca si turist ptr 3 luni.
in acest timp l-am cunoscut pe al meu, am plecat la el in tara sa-i cunosc familia, ne-am reantors aici,mi-am cautat un loc de munca intr-o companie, si...am mers inainte.Asta asa ca un f scurt rezumat,ca sa raspund la intrebare.
ptr cine vrea sa ne vada, am adaugat si ceva poze noi.
pupicei...kupilu meu suge se zor la o titi, e ora 1 am acusi si el nici semn de oboseala...
Nikole,mami lui albastrel