Strumfi de iulie-august 2007 (54)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
X-ray spune:
deci de la venus ni se trage....
uitam sa va scriu esentialul elisei ii ies toti incisivii de sus,toti 4,se vad...e dementiala cu gingiile rosii ,super umflate si punctele albe in mijloc.si roade tot!
alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)
povestea noastra...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
lorinaoo1 spune:
Nico tocmai voiam sa spun ca ar trebui sa ma simt fericita ca se trezeste doar o data sau de doua ori pe noapte, mi-ai luat-o inainte.
Problema era insa ca plange, ca daca se trezeste doar si nu zice nimic, o las in patutul ei si uneori adoarme singurica inapoi. Dar ea incepe sa planga tare si degeaba o las poate-poate se linisteste si readoarme, nu se linisteste decat la san. Pt mine e o enigma de ce se trezeste plangand Oricum, asta sa fie cea mai mare problema a mea si sa mai dam ceva pofta de somnic mai lung si Andrei si Unei si altor strumfi nazdravani
Ioana sanatate multa lui Sma Neaparat seamana cu Miru si ai sa vezi ce puternica va fi de acum incolo
Alexia felicitari pt dintisor si sa iasa tot asa de usor si restul.
Of, of, mai, mai... vorbiti de funie in casa... pai torturi v-ati gasit voi sa depozitati in frigi? Si ati mai vrut si cioco de casa si pui cu smantana si sarmalute si amandine si cremsnituri si... si...
. Pai asa dieta vreau si eu
Carla le amendam pe fete cu cate o felie de tort? Ca nici eu nu am nimic dulce in casa... ba da, niste miere, hai ca-i buna si aia.
Dar recunosc ca ieri am mancat si eu 2 jumatati de prajituri, o juma de tiramisu si o juma de "vis de fructe" (de alea de la Kaufland). Si am mai dat-o in bara si cu niste pui la rotisor, dar ala nu e prajit, nu?
Vivela macar de curiozitate si tot te-as ruga sa ne scrii si noua despre dieta aia a ta. Si ma bucur ca mi-ai luat o piatra de pe inima, pt ca voiam sa-mi pun la semnatura, dar daca tot nu evina mea nu o mai pun
Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)
Gabrielabv spune:
servus fetele
Nonna si scuze ca am gresit numele puiului tau, doar ce am admirat pozele voastre si nu stiu la ce mi-a fost capul de am scris altceva
Gabrielabv spune:
Aylin ce scumpica e Alma cu basmaluta, iar cu torturile nu ne tortura ca noi nu avem doar 53 de kg ca tine, asa ca salivam le tastatura si gata
Nicol sarumana pentru aprecieri si pupici lui Albastrel, ca ne-a fost dor de voi
Ashera ti-am trimis pm cu reteta, vezi ca da dependenta ca si Vaca Lola
Vivela vreau si eu reteta miraculoasa de slabit, pai daca reusesc sa scap de 6 kg in 2 saptamani pot spune ca sunt ca noua
ALEXIA2007 spune:
Ce mai fetelor daca de la venus ni se trage ecum am terminat de pus la cuptor o tava placinta cu foi si lapte batut
Ioana75 spune:
Ame, si eu am fost ieri la ikea; glumesti cu torturile alea, cum sa nu le stiu? Ne cunoastem foarte bine.
Lavinia, Petra, multumesc.
Super tare, sa pot da vina pe conjunctia planetelor pentru ca m-am destrabalat.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Vivela/Vivela.jpg)
Vivela spune:
Eu zic ca nu e bine sa ne punem cu conjunctiile...motiv pentru care tocmai am terminat checul de la mama .
Dieta o scriu mai pe seara, acu ne ducem la plimbarica.
_
Gabi, mami de Davidush (02.09.07)
Ioana75 spune:
Dar tocmai Venus sa ne faca una ca asta?
Smaranda a inceput antrenamentul, se tirashte frumos ca soldatii in transee. Abia astept sa mearga in 4 labe prin casa.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mychydutza/mychydutza.jpg)
mychydutza spune:
nu mai poooooot! a urlat azi fiimiu 2 ore incotiuu. nu stiu ce e cu el. ditzi nu simt, satul era, de dormit dormise dupa parerea mea suficient. chiar nu stiu ce e cu el. daca s-ar putea sa-l tin numai in brate ar fi ok. daca il las in patutz tzipa de zici ca-l omoara cineva. eu n-am mai auzit bebe sa urle in halu asta! azi am zis sa-l las sa vad ce face, dar a tzipat pana nu mai avea aer asa ca tot in brate a ajuns. simt ca ma lasa nervii. pai ma gadeam eu asea cu mintea mea, ce bona ii face astuia fatza? nu cred ca rezista cineva cu el daca m-as decide sa ma intorc la munca. pai eu n-as sta cu asa o "chestie urlatoare" nici pt 20 mil. asa e al meu si n-am incotro nu mai zic ca azi n-am reusit sa-i dau macar o liguritza de piure de morcov, ca la cat era de nervos va dati seama ce s-a ales de piureu meu.... si cand ma gadesc ca sunt copii care nu plag......vreau si eu unu la fel!
*mihaela*
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mychydutza/mychydutza.jpg)
mychydutza spune:
cica la primavara o sa se poarte pantalonii largi cu talie inalta! poate atunci o sa gasesc si io nadragi care sa nu ma lase cu buricu la vedere ca tare am suferit din cauza modei asteia cu burta goala.
*mihaela*