Comori de nov-dec 04 (170)
Raspunsuri - Pagina 13
bits spune:
Oti sa stii ca nu prea a fost refuzat Ken,el si cand era mai mic facea lucrul asta dar sa-l vezi pe Amon acum cum urla cand vrea ceva si nu i se da.cu el no chance sa merg in mag de jucarii sa ne jucam cum faceam cu Ken caci sigur se va lasa cu tavaleli pe jos si cu scancete.
Aimee unde ati disparut?sper ca sunteti bine?
Anca cum e in casuta noua?mai spune ceva de flacai!
eu am o stare nasoala de tot,imi vine sa ma duc undeva departe departe
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Otiliav
Aceasta este partea cea mai grea sa nu cedam rugamintilor in magazin.
Asa este...
Cand ii spun lui Robert ca iesim la plimbare ma intreaba :"la care magazin melgem?" "Melgem sa mai luam un tlenulet!" De obicei il iau cu vorba si reusesc sa-l mai pacalesc ca pe alea care-s acolo le avem acasa,dar el:"mai stam un pic,te log,sa ne uitam la ele?" Si stam si ne uitam ca la muzeu. Na,ce sa fac?
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
astazi eu si andreap ne-am vazut cu felis care ne-a adus banutii din partea ei si a onitzei pentru emma
multumesc
si fetelor
Doamne ajuta!
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
dama spune:
Bitsule, multumesc de intrebare, suntem bine, ne place si abia asteptam sa vina caldura sa profitam si de gradina. Baietii mei sunt bine, al mare un nastrucnic, care are moara in loc de gura si un turbo in el, iar Patrick e un ingeras prin comparatie...mananca si doarme sau cand e treaz se uita la jucarele si rade.
Maine mergem la o bisericuta din Germania sa il increstinam pe junior. Am mari emotii cu David, care cred ca nu va reusi sa stea cuminte pana se termina slujba de botez...el intotdeauna e intr-o continua miscare. Altfel, imi e tare drag de amandoi, mai ales cand il vad pe cel mare cat poate sa-l iubeasca pe cel mic si ce grijuliu e cu el. Cum scancesrte un pic desi il aud si eu prin babyphone, totusi ma anunta si chiar ma cearta daca nu vin imediat. E un scump si ma induioseaza de uit instant de nenumaretele prostioare pe care le face.
Va pupic si revin zilele viitoare cu pozici si detalii despre cum a decurs botezul.
Sanatate puiutilor bolnaviori, Ana, Amon si Yannis.
Mami de David (18.11.2004) si Patrick (18.11.2007)
bits spune:
Anca sa fie intr-un ceas bun si cu noroc botezul lui Patrik si sa va traiasca micutul crestin!tinem pumnii sa fie David cumintel la botez si va asteptam cu pozici!(te vezi si cu fulgu?)
noi iarasi cu o repriza de kka cu sange dar nu mult.mey asta micu-i tare tare pofticios.degeaba incerc eu sa-i dau manacare de regim caci urla ca vrea si el din farfurie de la mine,plus ca nu vrea sa bea apa decat fff putin de ceai nici nu mai vb ca-l scuipa asa ca i-am dat lapte praf cu smecta.o fi bine sau nu asta e ,decat sa-l vad ca nu face pipi mai bine cu diaree
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
dama, asteptam poze de la botez
bits, incearca sa ii dai lui separat sa pape sa nu mai mananci tu in prezenta lui sa nu mai pofteasca copilashii si pe mamica lor
va pe toate sa aveti o Duminica palcuta si nu uitati daca vreti sa veniti la Circ la 18,30 ne gasiti acolo
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
bits spune:
asa am facut astazi dar Ken parca in ciuda se ducea in fatza lui cu biscuiti si cu tot felul de kkaturi.in fine nu a apucat sa fure decat un cartof prajit care picase de la ken din mana(asta fugise cu cartofii in mana sa vada ceva la tv) in rest nu a papat decat orez,banana si piure de morcov cu putina cane de pui.
mai fetelor sunt kulmea astia 2 ai mei:Ken vrea sa se joace fix cu jucaria cu care se joaca Amon si Amon invers iar asta mai mare nu vrea sa-i imprumute,ii smulge jucariile din mana si sa te tii nene cu mainile de urechi ca sa nu mai auzi tambalaul care iese.uffff si ma consolez ca asta nu e nimic,greul deabia de acum incepe!
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by bits
mai fetelor sunt kulmea astia 2 ai mei:Ken vrea sa se joace fix cu jucaria cu care se joaca Amon si Amon invers iar asta mai mare nu vrea sa-i imprumute,ii smulge jucariile din mana si sa te tii nene cu mainile de urechi ca sa nu mai auzi tambalaul care iese.uffff si ma consolez ca asta nu e nimic,greul deabia de acum incepe!
Deocamdata la noi Amira nu poate zice nimic,dar Robert...Tot ce vede ca are ea vrea si el. Pana si suzeta pe care-am luat-o preventiv o vrea mey!
Pana si elefantelul de plus i l-a luat,sa-l puna pe liniile lui Thomas,ca asa a vazut el in filmuletul tau de la Thomasland.
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
onitza spune:
Ne-am intors de la Moreni cu Paul, obositi rau, dupa 3 zile de munca grea, dar a meritat tot efortul, eu sunt multumita de cum arata acum casuta noastra. Paul e schimbat, nu prea voia sa vorbeasca, a stat cam 4 ore mutulica, acum ce si-a mia dat drumul, cred ca fost suparat pe noi. .....o sa pun si cateva poze sa vedeti parchetul, sa vad daca ma lasa....am uitat sa spun ca e racit ,cu muci verzi, of.
MONICA Doamne ajuta sa fie cu folos! mi-a intrat la suflet Emma, e o dulceata!
PAXELA ce zici? ne mutam in Italia???
Oana si Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
Otiliav spune:
Noi suntem cu tati, uraa, Ana l-a calarit din plin. Am facut o placinta cu mere, de accum incolo adio cura, am doi gurmanzi de hranit . Noroc ca se pierdmulte calorii la activitati casnice.
Ana este super bine de joi nu mai are nimic, cativa muci razleti, in rest fresh ca de obicei. Iar eu ma chinui sa nu uit orele la antibiotic si ma incurca rau ca trebuie sa fiu acasa la acele ore pentru ca se tine siropul la frigider. Evident ca le-am mai ametit putin dar asistenta mi-a spus ca nu neaparat la 8 ore, important sa fie de tri ori pe zi.
Alexa, pai si ce faceti prin Italia, in conediu?
Ioana, asteptam poze. Sunt convinsa ca a schimbat complet decorul.
Miha, am impresia ca sunt la o varsta a prostelii, parca le pare rau ca nu mai sunt bebelusi. N-ai vazut ca si Ana are niste poze cu o prietena si amandoua se prosteau cu suzete. Doamne ce seamana copii tai, cum ai reusit soro? Uite ai motiv de bb3, sansele sa semene cu ei doi sunt foarte mici .
Dama, sa va fie de bine botezul si mutatul in casuta noua.
Bits, nu te mai stresa cand se cearta diamentele, un pic de slefuiala si se rezolva. Cred ca-i mai usor sa-i dai si lui Ken mancare de regim si asa nu mai pofteste Amon la diverse interzise (apropo ma facusi curioasa cu ce "kkaturi" trecea Ken in mana).
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana