* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (49)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

salut!

Traian de Ceela! Multa sanatate si multe impliniri! Sa cresti mare!

Noi maine iar ne caram...asa ca iar impachetari, bagaje...offf ca mi s-a cam luat! Mergem cu vagon de dormit pana la Bucuresti si marti dimineata ne ia mama de la gara. Sper sa poata veni ca o cam dor rinichii...fix acum cand nu are asigurare medicala

Va pup!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Drum bun, Miha ! Te asteptam inapoi !

Irina, mami de Andrei (03.03.2006)

www.dropshots.com/Irina71
www.flickr.com/photos/14891034@N08/sets/" target="_blank">Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Rudy sa cresti mare si sanatos inconjurat de fratior si surioara asa cum isi doreste mami tau!

Adrian Mark sa cresti mare!

Irina danke!...O sa mai intru eu pe aici...Sa felicit ghioceii ca o sa am si acolo internet acasa la varul meu!

Fetele sa nu uitati sa deschideti subiectul cu LMA ca deja suntem in fiestas zilnic!

Va pup!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

TRAIAN, RUDY SI ADRIAN MARK!!!! SA FITI SANATOSI SI NOROCOSI!!! CATE UN PUPIC LA FIECARE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

la multi ani Traian, Rudy, Adrian!!

DELIA, la multi ani pt Rudy, multa fericire impreuna, si numai noroc sa aveti!

MIHASER, drum bun!!!

CIUF, ce mai faceti voi?

ALINAALEX, cum se simte Marc? Io-s mai bine cu stomacul de cand iau cum a zis dr Omeprazol (Omeran) 40 mg intr-o singura doza, dimineata.

ANDREEA, iar ati intins-o pe undeva?

DEA, ce mai face Mia? vezi ca daca dai un search pe net dupa "terrible twos", gasesti o gramada de tips pt varsta asta de doi ani.

Oana vad ca a scapat cu bine de raceala, nu a fost nimica zdravan. Se intareste, hehehe. oare o sa-mi para rau ca am spus asta, peste vreo saptamana???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

LA MULTI ANI, RUDY !!
SA FII SANATOS SI SA AI O VIATA FERICITA !

Wooow, Delia, nasa ta e o eroina ! Pai eu la 46 ani ma astept la menopauza ....

Irina, mami de Andrei (03.03.2006)

www.dropshots.com/Irina71
www.flickr.com/photos/14891034@N08/sets/" target="_blank">Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

MAGDA
TRAIAN
RUDY
ADRIAN MARK!!!!

MULTA SANATATE, FERICIRE SI O VIATA PLINA DE BUCURII!

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

La multi ani pentru Traian, Rudy, Adrian!!..si un pupic dulce de la Ana!!

Mihaser,drum bun!!!

..care a facut "rosu-n gat',dupa otita..de data asta,pediatra a spus fara antibiotic,doar antitermice + tincturaa de propolis (11 pic/zi,
ca -i batrana,cica,are aporape 2 anisori)si dupa 3 zile de febra,re-evaluam situatia. Sper sa scape usor!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Marc e mai bine, azi am fost la dr. la control, nu mai tuseste asa urat si tot mai rar, ne-a prelungit trat. inca 2 zile, dar cu doza scazuta. La aerosoli nu vrea sa stea, nu-i bai ca stau eu si tati ca si noi suntem raciti acum. Am primit dezlegare la iesit afara cate un pic, azi am si fost in parc, era plin de copii si normal, abia l-am luat pe Marc dintre ei sa-l aduc acasa. La noi e o vreme f. frumoasa, cald bine si un soareee , primavara in toata regula. La cresa nu mergem sapt. asta, fiind in convalescenta si cu imunitatea scazuta, numai asta ne-ar mai lipsi sa mai vina cu vreo minune de pe-acolo. Ata ete.
Catrinel, ma bucur ca esti mai bine, Omeranul e tare bun! eu inca mai iau Nexium, ma simt mult mai bine, in schimb acum sunt racita cobza, dar trece si asta. Ma bucur ca si Oana e bine. Va pupam.
Delia, azi mare chef mare la voi, distractie placuta si sa-l pupi pe Rudy din partea noastra! nu i-am dat niciodata echinaceea pana acum, o s-o fac, ca doamne ce ne-am saturat de atatea antibiotice. Mersi de idee.
Mihaser, drum bun si sa ne scrii de acolo!
Micaalsa, iar ati luat-o de la capat cu trezirile nocturne? oooofff...greu tre sa-ti fie! mi-ar place sa ne intalnim la Praid, dar noi cred ca om merge in vara. In curand incep servicilu si nici sotul nu poate luna viitoare. Poate ne intalnim atunci.
Irina, buna idee cu LMA la titlul subiectului. Poate ne juta Ciuf, ca io nu ma pricep sa deschid capitol nou.
Ciuf, unde esti??? sunteti bine?

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

LA MULTI ANI ghoiceilor nostri

RUDY
TRAIAN
ADRIAN MARK

Delia reteta de chec de curmale aici este in decilitri (believe it or not dar aici folosim o masura numita decilitru si pentru solide) si cantitatile trebuie transformate in grame sau oz. sau fl.oz cred...
Trebuie sa gasesc tabelul ala cu transformarea pentru diferite produse.

Mariana 20+
mami de Monica, Matei, Markus si Magda

Mergi la inceput