* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (49)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Alina, 3-3-3 e deviza mea E singura dieta cu care pot slabi.

Delia, pup, sa stii ca si eu sunt dependenta de dulciuri ciocolatoase, dar cat tin cura nu pap.
Avantajul e ca n-o tin intr-una. Acum de ex. sunt in pauza, ca maine am o prajitura in program
De luni incep iar insa, fara probleme. Abia astept. Am ceva timp de cand am intrat in pauza si deja ma simt mai plina, asa ca trebuie sa-mi revin.
Idei de papici ... intreab-o pe Andreea ... uite, eu asta voi face si anul asta de ziua MAiei, ca s-a cerut bis :
http://ada-milea.blogspot.com/2008/01/mancare-rece-de-pui.html
http://ada-milea.blogspot.com/2008/01/salata-de-oua.html

mai uita-te pe acolo, poate gasesti ceva interesant ... pupici!

Mariana, taliuta am, dar inca e acoperita de sunculite ... o sa caut o poza din liceu, sa vedeti acolo taliuta ...
Acum asta e ... am decis sa fac abdominoplastie si o fac. Apoi, dupa vindecare, fac lipo la coapse si gata
Dupa va fi mult mai usor, va trebui doar sa am grija sa nu se faca la loc depozitele, nu voi mai lupta sa dau jos tonajul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Tania, tocmai am aflat ce vi s-a intamplat si cu sufletul la gura am citit ultimele pagini, ma bucur ca Bia e sanatoasa si rezultatul a iesit bine, sper sa nu se mai repete si sa aflati care a fost cauza.

De asemenea, multa sanatate ghioceilor bolnaviori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Tania ma bucur mult ca Bia e ok...Saracele de voi prin ce ati putut trece...In 2003 si eu am lesinat in cada...Am avut un noroc chior ca dadusem drumu` apei...Eram singura acasa si habar nu am cat timp am stat acolo inonstienta...Cand mi-am revenit si am vrut sa merg in camera am mai lesinat o data...Cred ca aburul in exces face rau! Aveti mare grija...mai bine ii faci baita cu apa mai calie! Sper totusi sa va puna un diagnostic corect!

Micaalsa eu as vrea sa merg...dar nu stiu daca mai pot cu ditamai burtoiu...am inteles ca din Tm faci cam 7 ore pana acolo.

Mariana si eu m-am enervat ieri un pic...am fost sa ne dea trimiteri sa ne facem toti analizele la sange si cea care ii tine locul medicului meu de familie nu a vrut...ca a zis sa le fac in martie o data cu alea gratuite din programul de sanatate al Ministerului Sanatatii ca nu e bine sa ma intepde atatea ori...M-a cam deranjat un pic...e prima data cand un medic spune ca nu e bine sa faci anual analizele. Putin a lipsit ca berbeaca din mine sa-si faca analizele pe cont propriu...dar am zis hai...cu 2 saptamani la deal la vale...sa ascult si eu de cineva o data la 1 an

Fetele ne-am luat bilet...luni seara plec la mamacu vagon de dormit ca acasa numai de Cristian stau! Vreau sa fac si eu lucrarea si nu pot...toata ziua trebuie sa-l pun pe olita...sa spal kk (vai ce nasol e!), insa sper sa scapam de tot de pamperi...Acum ii folosim doar noaptea la nana si cand mergem undeva.

Va pup ca ma duc sa ma tund si sa ma frezez...am nevoie de 2 poze ptr diploma ... asa ca ma trag si in poza

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Noe pupici Biei...sper sa treaca repede..ma interesez si eu de un dr bun...cum aflu cum iti spun!

Pupici bebeilor bolnaviori! Sper sa va faceti bine!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Multumesc de sfaturi ... credeti-ma ca am incercat tot ce mi-a trecut prin cap. La mama mergem intr-adevar chiar cand ma lasa toate alea, dar de multe ori mai rau fac pentru ca acolo e rasfatata de toata lumea si cand ajungem acasa nu mai am cu cine sa ma inteleg. Patul in camera i l-am schimbat in toate unghiurile posibile si imposibile, i-am cumparat saltea noua, ca m-am gandit ca nu-i place salteaua
Am incercat sa o culc cu noi in pat dar nu vrea si pace, doar in patul ei vrea sa doarma. Ne mai trezim cateodata cu ea la noi in dormitor, in toiul noptii, si daca vreau sa o iau sa o pun cu noi in pat urla de scoala toata casa. Asa ca mai asteptam, un an - doi ... cat ne-or tine balamalele

JUCARII PENTRU COPII CUMINTI ... SI NU NUMAI

Bubulina mishelina

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biuta spune:

Fetelor..tare bine ar fi sa se puna LMA la subiect, eu nu am idee cum..da..poate stie care :)
pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

LA MULTI ANI, TRAIAN ! (de Ceela)
SA TRAIESTI, SA FII SANATOS SI FERICIT IN VIATA !

Irina, mami de Andrei (03.03.2006)

www.dropshots.com/Irina71
www.flickr.com/photos/14891034@N08/sets/" target="_blank">Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Ah, ce ma enerveaza Mozilla asta are dreptate aalina ... e mare porcarie ... adineauri am trimis mesajul pentru Traianel si nu a vrut sa mi-l coloreze si pace .... a trebuit sa ies, sa intru cu Internet Explorer si sa editez mesajul din nou ....

Biuta, poate cea care va deschide capitol nou stie sa puna LMA la titulatura .... o rugam frumos .... ... pup dansaliciul scump !

micaalsa, dar ea ce zice, cand se scoala in toiul noptii ? Cere ceva ? Sau vrea sa se joace ?
Andrei cel putin nu a dormit niciodata in patut. Cand a avut 6 luni l-am dat de pomana, ca era piesa de muzeu. Cum simtea ca-l pun in patut, urla ca din gura de sarpe. Inca din maternitate trebuia sa puna picioarele pe mine cand dormea. Chiar si acum nu doarme singur, mereu in timpul somnului "verifica" daca persoana langa care dormea (eu sau mama) a "dezertat". Pai daca te-ai dat jos de langa el, in maxim 5 minute se scoala si pleaca dupa tine prin casa.

Delia, distractie placuta azi la party ! Mooaaama, dar ce de bunatati ati pregatit !
Auzi, am si eu o curiozitate : a nascut nasa ta ? (cea care are 46 ani si face al treilea bebe !).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

quote:
Originally posted by Irina71

micaalsa, dar ea ce zice, cand se scoala in toiul noptii ? Cere ceva ? Sau vrea sa se joace ?
Andrei cel putin nu a dormit niciodata in patut. Cand a avut 6 luni l-am dat de pomana, ca era piesa de muzeu. Cum simtea ca-l pun in patut, urla ca din gura de sarpe. Inca din maternitate trebuia sa puna picioarele pe mine cand dormea. Chiar si acum nu doarme singur, mereu in timpul somnului "verifica" daca persoana langa care dormea (eu sau mama) a "dezertat". Pai daca te-ai dat jos de langa el, in maxim 5 minute se scoala si pleaca dupa tine prin casa.

Irina, nu neaparat cere ceva, de cele mai multe ori plange sau mornaie ceva ce nu pricepi. Noaptea trecuta de ex. cand s-a trezit a cerut lapte si pana m-am dus sa i-l incalzesc in bucatarie, m-am trezit cu ea langa mine. Cand a ajuns in bucatarie, s-a trantit pe covor in fata mea, pe burta si a zis "Iuia, nani" .. voia sa se culce acolo Se trezeste si vine dupa mine in dormitor sa ma duc la ea in pat. M-am gandit ca poate doarme mai bine daca dorm cu ea ... vezi de treaba, de trezit tot se trezeste doar ca nu coboara din pat, ca ma vede langa ea.
In fine, e o mare necunoscuta pentru mine somnul asta al ei. Trecem noi si de asta doar ca am zile cand sunt si cu nervii la pamant si cu toate puterile ... si mai rabufnesc

JUCARII PENTRU COPII CUMINTI ... SI NU NUMAI

Bubulina mishelina

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

La multi ani TRAIAN,sa fi sanatos si plin de noroc toata viata,iubit si fericit tot timpul!

Irina,da scumpa,a nascut de mult,pe 25 iulie anul trecut,chiar de ziua ei,bine ca asa a vrut ea...si totul e bine,baiatul e sanatos.Am uitat sa pun poze....Mersi mult de urari
Mariana....ia da-mi si mie ,pliiz reteta pentru chec cu curmale....ca tare bun trebuie sa fie,
Fug la treaba!

Mergi la inceput