* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (49)
Raspunsuri - Pagina 13
mariana_1976 spune:
Noe, tocmai am observat ca in Predeal exista hotelul ROUA!
Catrinutza imi pare rau ca socrella a ramas cu 30 de ani in urma...(de fapt nu stiu daca acesta este motivul adevarat ca de exemplu, strabunica mea nu si-a atins niciodata copiii,prefera sa-si dea palme ei insasi daca vreunul dintre nastrusnici facea ceva nepermis)
Aida am ramas atit de impresionata ca la virsta aceasta Alex cinta corect (de obicei aici ne spun ca in jur de 3 ani pot imita bine melodia-bineinteles cei care au "ureche")
Si da,sunt de acord ca gradinita este benefica,am avut numai experiente placute cu copiii mai mari.
Aalina2003 eu am avut o singura data otita medie in copilarie si inca imi mai amintesc ce dureroasa a fost.Sper ca micuta ta sa fie bine cit mai curind!
Delia partea asta cu "ordinea" in camerele copiilor o are si mama mea...A avut-o toata viata... Cred ca la rindul ei,a invatat/mostenit de la bunica.La noi fiind copii de virste diferite sigur ca e greu sa le interzic celor mici sa se atinga de jucariile celor mari..Ceea ce am observat a fost ca desi costa mai mult,cel mai convenabil a fost sa investesc in jucarii de marca care nu se strica cu una cu doua.(gen Lego,Chicco,FisherPrice...)
Tania sa fie bine micuta voastra!
Inca o data va multumesc din suflet pentru felicitarile de ziua lui Markus.
Mariana 19+
mami de Monica, Matei, Markus si Magda
aalina2003 spune:
tania,n-am auzit de asa ceva...alte simptome a mai avut?Medicii nu pot nici macar presupune ce s-a-ntamplat?Macar de veti avea un raspuns joi!!!S-a lovit cumva la cap? E posibil sa se fi intamplat si voi sa nu stiti?Ma rog pentru Bia sa fie pe maini bune si sa treaca cu bine pentru incercarea asta.Si pentru tine multa putere!
alinaalex spune:
Doamne, Tania, ne rugam pt. Bia si pt. voi sa fie totul bine!!!
Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre
alinaalex spune:
Aalina, multa sanatate Anei, of, imi pare rau ca a facut otita....aveti grija de voi!
Miha, ce faina hainutza ai luat pt. micutza ta! mai, la noi in magazine gasesti hainitze de fetitze mult mai frumoase si mai diverse ca alea pt. baietzi (sau mi se pare mie?), de cate ori ma duc sa cumpar cate ceva ma uit si la alea pt. fetitze si tot sper ca intr-o zi o sa avem si noi nevoie de ele ...aaaa, l-am vazut si pe Tzumpinin in chilotei -f. reusita poza si pe tine cu burtica cea frumoasa si trandafirul in manutza
multe gatesti tu acolo , te avertizez ca vin la TM intr-o zi cu soare si aterizez direct la voi la masa!
ce noroc pe tine cu indemnizatia, a mea se duce toata pe taxa la cresa, da nu-i bai, ca ma-ntorc in forta la servici plus job-ul de conta si n-o sa mai fiu fiica ploii (acuma ma tine sotul)
Irina, nu cred ca Andrei ar avea gigantism, asta e ritmul lui de crestere, ai baiat mare, ce mai! pt. linistea ta, ai putea consulta totusi un endocrinolog. Wow, 22 kg!!! noi stagnam la 15, zic ca e ok, in conditiile in care Marc a mancat bine intotdeauna.
Delia, admirat frumuselul tau la cules de capsunele. E adorabil!!! si i-a crescut parul din nou, e atat de dulce, sa-l mananci ! si Marc e mai pletos acum, mi-e drag de inelele de la spate si n-am de gand sa-l tund pana ce va implini doi anisori, chit ca acum arata ca o fetitza
Despre noi...Marc a stat sapt. trecuta acasa (numai vineri l-am dus la cresa), a tusit rau, a facut bronsita, a luat antibiotic iarasi (Zinnat) 7 zile, acuma e mai bine, dar de azi iar a inceput sa tuseasca. vad ca in ultima luna recelile s-au tinut lant
Eu ma simt rau , ultimele 3 zile chiar rau, isi face de cap ulcerul meu, si ma tem sa nu ajung la spital, pt. ca ultima aventura de genul asta m-a costat vreo 7 zile de spitalizare cu tot tacamul - gastroscopie, perfuzii- asta acum 3 ani, atunci m-am mai simtit asa nasol. Azi de dimineatza n-am putut sa ma ridic din pat, pur si simplu se invartea totul in jurul meu si am zacut pana la amiaza...am bolit. Peste zi ma simt mai bine, dar noaptea ma simt iar rau , ma doare capul rau si stomacul, indiferent de ce mananc. Acum sunt la regim si am inceput trat. Asta e...sper sa-mi revin cat mai repede ca doamne rau ii sa fii in halul asta! Catrinel, colega mea de suferinta, eu iau Nexium.
Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre
Stefanna spune:
Tania sintem cu sufletul langa tine si ne rugam ca toate sa mearga bine.Sa ai putere multa, si incredere ca medicii vor fi ghidati de Cel Sus ca totul sa fie bine pt micuta Bianca.Te imratisam si Doamne ajuta.
Polixeni spune:
Tania suntem alaturi de voi!!!O sa fie totul ok cu micuta ta!!Va doresc putere sa treceti cu bine peste asta si de-abia asteptam vesti de la voi!!Va pupam cu drag!!
Polixeni spune:
Miha ce frumusica esti tu cu trandafirasul acela alb si ce burtik rotunjoara ai!!Iti prieste vad!! Iar Cristi e fenomenal!!
Faptul ca hainutele pt fetite sunt muuult mai frumusele si este o gama muuult mai variata de modele si culori este valabil si aici.Pt Nick daca gasesc ceva sa-mi placa,iar hainutele pt fetite imi iau ochii!!
Mariana tu cum te simti??
Delia am vazut si pozicile voastre...mama da' cald mai e la voi de stati in t-shirt.P-aici e un frigalauuuuuu brrrrrrrrrr...Yammyyy capsunicile alea...de Rudy nu mai povestesc!!E un strengar si jumatate!!!Sa stapaniti sanatosi casa ca e tare frumoasa si cred ca Rudy e in extaz la cat loc are el acolo sa se zbenguie.
Sanatate tuturor ghioceilor!!sa va faceti bine repede!!
Despre noi prea multe nu am ce sa va zic...de iesit nu prea am iesit,mai ales in ultimile 3 zile pt ca s-a facut atat de rece...va dati seama daca a fulguit in Kalamata (nu a mai fulguit de prin anii '70).Am trecut si prin alte 2 cutremure....
Hai ca ma duc sa ma uit pe la pozici!!
Pupicei si noapte buna!!
Biuta spune:
Tania sanatate multa la mica Bia..ii posibil sa ii fi fost rau de la apa?
Ii cosmar ce scrii tu acolo..
Doamne ajuta sa fie foarte bine!!
micaalsa spune:
Cu o mica mare intarziere vreau si eu sa urez la Multi Ani !! tuturor ghioceilor care si-au serbat ziua de nastere ... si noi n-am fost pe faza Eu vesnic sunt in urma cu toate, cred ca mi-ar trebui o zi de 48 de ore. Iulia vrea tot mai multa atentie, eu as mai avea si una alta de facut si ne impacam tare rau cu toate.
A fost si ea putin bolnavioara, a tusit dar nimic complicat. Cu un siropel am razbit-o si pe asta. Nu-mi vine sa cred cand o vad ca face forme asa de usoare ... si altadata eram tot pe antibiotic.
tania, tinem pumnii sa fie bine, sper din tot sufletul sa fi fost doar o sperietura si atat. Asteptam vesti de la tine. Sanatate multa.
JUCARII PENTRU COPII CUMINTI ... SI NU NUMAI
Bubulina mishelina
Anamaria lui Iulia (23.03.2006)
mihaser spune:
Salut!
Doamne Tania...ca si parinte ti-e dat sa treci prin multe...Sper din toata inima ca Bia sa isi revina si sa nu mai aiba probleme de sanatate toata viata. Suntem alaturi de tine si ne rugam ca totul sa fie bine!
Alinaalex multumesc! daca ai stii cat de mult m-am gandit daca sa iau sau nu hainute...dar a zis mama sa iau ca in spital o sa am nevoie...De puloverasul asta roz m-am indragostit iremediabil! Era si la reduceri si l-am luat...I-am mai luat o paturica cu Minnie si o bluzita de bumbacel roz.
Succes cu jobul de conta! Eu una dupa 1 an si jumate de lucru ca si contabil am regretat ca nu am ramas in marketing...acum o sa fac analiza, evaluare...cam exclus conta. Te astept la masa oricand!
Poli multumesc...sa stii ca imi prieste...desi tot ingrijorata sunt...Si la voi e frig...si noi am cam inghetat! Ieri a fost mai cald un pic si l-am scos de 2 ori afara pe Cris sa recuperam.
Va pup! O zi buna!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2