* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (49)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Tania, tinem pumnii sa fie totul in regulabietul pui mic, se poate sa fi cazut sau sa se fi lovit inainte?stiu eu, inainte cu o zi, doua..?
sper din tot sufletul sa fie ok si sa treceti cu bine peste intamplarea asta
daca vrei, trimite-mi nr tau de tel prin PM sa mai vorbim

Noe & Anne-Bianca(14.03.2006)
Ce mai citim noi

The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_fer spune:

Off Doamene!!!!!!!! de ce trebuie sa treaca prin asa ceva niste puiuti asa de micuti? Nu-i corect! Si noi, parintii....? Tania ai grija de tine, sigur Bia va fi k. Multa Sanatate! Suntem alaturi de tine.

Gabi si Alexandru-Ionut
19.04.2006
http://www.flickr.com/gp/21142377@N06/24fZYR
http://community.webshots.com/user/gabi_fer
"Invata-mi mintea sa priceapa ce inima nu vrea sa intelega..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Tania, ma gandesc la voi si ma rog sa fie bine, sa-si revina Bia complet.
Eu o sa fiu mai directa si o sa intreb : nu cumva bona nu a fost atenta, Bia a cazut, s-a lovit la cap, dar si-a revenit repede atunci, asa ca bona nu ti-a mai spus despre accident, de teama sa nu o certi ? Sa dea DD sa ma insel, insa.
Te rog, tine-ne la curent, macar 2 randuri sa scrii ....

Vazut filmulet cu Alexandra care canta si numara foarte frumos , precum si pozele lui Miha, foarte frumoase, toate 3.

Alinaalex, imi pare tare rau ca sunteti bolnaviori.

Poli, doua cutremure ?? Brrrr !!

In legatura cu gigantismul ... e drept ca si noi suntem inalti ... tati are 1,90 m ! Daca il vezi pe Andrei e bucalat, dar la corp nu e gras .. mai mult indesat ... insa te cocoseaza daca-l duci in brate 10 metri. Sper insa sa se mai tempereze cresterea asta a lui.
Pup fetele.

Irina, mami de Andrei (03.03.2006)

www.dropshots.com/Irina71
www.flickr.com/photos/14891034@N08/sets/" target="_blank">Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

alinaalex,sanatate multa si pentru tine si pentru Marc...da'cum de te-ai pricopsit cu ulcer? Sigur asta e?

tania,asteptam vesti bune despre Bia cand poti tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

Tania multa putere si sa va ajute DD sa fie bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Tania, Doamne ajuta sa fie bine mititica Bia

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Poze Laura
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

MAIA(DOUBLEMOM)!
STEFANA(DOUBLEMOM)!
ANNA LIA!
ANDREEA!
MARKUS!
MADALINA!
TUDOR!

Un pic mai "tanara" Thea va pupa si va doreste tot ce-si doreste ei insasi:joaca multa,bobo la discretie,rasfat cat cuprinde si...program de voie!Si sanatate ca...s-a cam prins cum sta treaba cu "Batista bebelusului".

Aalina,Thea abia la inceputul anului astuia a aflat gustul antibioticului(i-a placut si asta!).I-am dat Keflex pt. tuse,un antibiotic mai light,in cazul ei si foarte eficient.Zinnat-ul e cam tare.Sanatate muuuulta,muuulta! cu sanatate!

Tania,am ramas socata dimineata cand am aflat de ceea ce vi s-a intamplat( Noe pt. informare).Daca pot sa va ajut cu ceva SUNT AICI!Am aprins candela si am trimis ingerasii sa o faca pe Bia bine.Cum a fost posibil asa ceva???

Aida,am vazut si mi-a placut.Cum ce?Marea-mica Alexuta cantareata.E incredibil sa intoneze aproape perfect o linie melodica la varsta ei.Ce buna-i gradinita!Sau mama care canta(in cazul meu)Cred ca are un tati foooarte mandru.

Mihaser,am vazut pozele cu voi&burtica&trandafirul si micul stripper.Sa stii ca masina mea de spalat vase a fost folosita de maxim 10 ori in 3 ani.Imi amintesc de ea numai cand avem foarte multi musafiri,adica peste 10.

Irina,daca sotul tau are 1.90 eu zic ca n-ai de ce sa-ti faci probleme.Avem un prieten(1.90 m) al carui baietel are 1.15 m la 4 ani.Greutatea nu i-o stiu dar si ei isi faceau probleme vis-a-vis de cresterea galopanta.Asa parinti ,asa copii.Las' ca nu-i rau sa ai baiat inalt.Mai grav era daca era fetita.Sanatos sa fie(si cam e,dupa mutrita)!

Alinaalex,asa cum spuneam,Keflexul a ajutat-o pe Thea sa scape de tuse.E roz si taaare bun. sa va faceti bine!

Polixeni,chiar ma gandeam la voi cand am aflat de cutremure.Le-ati simtit rau(sau...bine)?Altfel ce mai faceti?

Catrinuta,soacra ta nu-i in toate mintile!Mariuca nu protesteaza cand o lasi cu ea?Mai bine gasesti o bona pt. cateva ore,macar face ce-i spui tu(de parca ar fi usor sa gasesti asa ceva...).Mai ai greturi?

Eu sunt racita cobza(cadou de la C.,de saptamana trecuta),Thea insa n-are nimic(deocamdata) si este foarte vesela.Am fost in we la munte si cu ocazia asta i-am schimbat si programul.De fapt si l-a cam schimbat singurica,in sensul ca i se face somn pe la 12-12.30 si cere nani insistent(desi ziua ei "de lucru" incepe pe la 9-9.30).De fapt,ca sa fiu sincera ea se trezeste uneori pe la 7.30 dar,desi este vioaie si vrea "zos pat!!! eu ii dau laptic si o pun la loc in patut.Culmea,nu protesteaza ci o cere pe susu si adoarme.La 10 mai ciuguleste ceva si iese afara iar la 12.30 papa si face nani 2 ore.Bone este din ce in ce mai descurcareata,se inteleg bine si se ocupa de ea impecabil.Inca mai vrem suzeta la nani(+ Bute,Pisa,Kuki,Soii,Pocu si Maca,gasca de somn)si probabil este singura ghiocica ce mai doarme in patutul de bb.I-am explicat ca face buba daca sare singura din patut(a cam simtit de cateva ori ca nu-i prea bine!)si aman cat pot trecerea la patutul mare.Nu de alta dar mi-e teama de marea libertate de miscare pe care i-o va oferi si de faptul ca va avea acces la scari.Voi cum ati procedat?Nu facem caca la olita,dar facem...cantecele.O rog sa faca un cantecel despre ceva(luna,steau,Anca,Maia,Matei-iubitul ei din parc)si incepe sa compuna intr-un stil extrem de personal,invocand personajul cerut.E delicioasa!Poate invat si eu sa pun un filmulet cu ea.
In rest,mi-am facut o firma de organizari evenimente&orice va trece prin cap,asa ca veti primi un mail cu mai multe detalii si adresa site-ului,in caz ca apare ceva sau putem colabora in vreun fel.Acum chiar fug.Revin.Pup!

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Oamenii se schimba.De obicei...in rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

TANIA .... si noi ne rugam la Doamne-Doamne sa fie totul bine cu Bia ... nu-mi vine sa cred ... am citit de 3 ori, parea atat de ireal :(
Sa va ajute Dumnezeu sa va faceti bine si sa fiti din nou ca inainte ...

LA MULTI ANI ghioceilor care si-au sarbatorit aniversarile ...

9 FEBRUARIE - AMBRA (SERJ)
16 FEBRUARIE - MAIA si STEFANA (DOUBLEMOM)
16 FEBRUARIE - ANNA LIA (CAT)
16 FEBRUARIE - ANDREEA (MARIA28)
17 FEBRUARIE - MARKUS (MARIANA 1976)
17 FEBRUARIE - MADALINA (LORIANA27)
17 FEBRUARIE - TUDOR (CAMELIADA)

Sa va dea Dumnezeu o viata plina de bucurii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Tania scumpa,
pupam Bia mica sa fie bine si sa aflati ce-a fost! Doamne, Doamne, prin ce ati trecut! mi s-au inmuiat genunchii cind am citit! vi s-a spus ceva despre cauze posibile? ar putea fi epilepsie? ca daca nu s-a lovit si nu-s traume de nici un fel, atunci trebuie sa ii puna un diagnostic sigur. sa intelegem ca sunteti de o saptamina in spital, deja? va trimit toate gindurile mele bune si rugaciuni de bine pentru micuta de Bia

Mariana,
asa e - si noua ni s-a spus ca Alex are ureche f buna si cinta f bine. educatoarele imi povestesc cum cinta toata ziua, chiar si cind ia masa cu ceilalti copii. e drept ca are si cu cine sa semene , pt ca si eu si tati am fost implicati mereu in activitati muzicale, cind eram la scoala si in liceu. am fost ba in corul scolii, ba in "brigada" liceului :) chiar si-acum nu-mi vine in minte o zi in care sa nu fi cintat acasa sau in masina, cu ea :)

Andreea,
da, cinta incredibil de mult si stie chiar mai multe cintece pt copii decit noi (uneori cinta ceva si nu ne dam seama ce melodie e, pt ca noi nu o avem pe cd-ul de-acasa). gradinita face minuni si este innebunita sa mearga acolo. si noi cintam cu ea peste tot, pina si in masina ascultam cd-urile cu muzica ei :) si mai cinta si dupa anumite melodii hip-hop, generice de emisiuni... nu-i tace gura deloc :)

Irina71
lasa, mai bine sa fie mai inalt, ai vazut tu fete care sa nu fuga dupa baietii "ca brazii"?

fug, ca a venit o tipa sa discutam despre un proiect....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Tania ti-am lasat mesaj si pe messenger, iti tin pumnii si ma rog sa fie totul bine maine. Posibile cauze nu ti-au spus? Poate a mancat ceva ... Uite eu cand eram exact ca si ghioceii nostri, m-am suit si am luat de pe frigider de la bunica-mea un tub de pastile de inima pe care le-am balit, inghitit... M-a prins bunica-mea si mi le-a luat, scos din gura dar i-a fost prea frica sa-i spuna mamei cand a venit acasa. Norocul meu a fost ca in loc sa ma puna la somn ca de obicei ea m-a scos la plimbare si tot cadeam din picioare pana am lesinat de-a binelea, iar ajunsa la spital tot diagnosticul de coma l-am primit caci cu toate spalaturile de rigoare nu mi-am revenit o zi si-o noapte...

In rest urez DIN TOT SUFLETUL un LA MULTI ANI cu multa sanatate si fericire sarbatoritilor nostri dragi,

16 FEBRUARIE - MAIA si STEFANA
16 FEBRUARIE - ANNA LIA
16 FEBRUARIE - ANDREEA
17 FEBRUARIE - MARKUS
17 FEBRUARIE - MADALINA
17 FEBRUARIE - TUDOR

Mergi la inceput